ОвенПрочетете ощеСамотните да не очакват чудеса през този месец. Малцина

...
ОвенПрочетете ощеСамотните да не очакват чудеса през този месец. Малцина
Коментари Харесай

Какво очаква Овен, Телец и Близнаци през месец МАРТ

Овен
Прочетете още
Самотните да не чакат чудеса през този месец. Малцина ще имат щастието да се снабдят с нова сродна душа. Може да получите вдъхновяваща поддръжка от колегата си още при започване на март. Също по този начин през първата десетдневка и в краят на месеца, ще имате чудесната опция да прекарате повече време дружно със фамилията си. Въпреки че ще съумеете да постигнете сполучливо своята кариерна и избрана бизнес цел, непредвидени събития могат да ви принудят да измененията дълготрайните си финансови проекти. Ако е належащо, прегледайте деликатно съществуващите си тактики и ги заменете с по-подходящи. През първата и втората декада нещата в парично отношение ще са удобни за вас.

 

Телец

Навярно желаете постоянни сантиментални връзки, които сътрудникът ви не може да ви даде. Оставете времето да лекува вашата неустановеност. Може да има моменти през този месец, когато ще се чувствате зле и изтощени от вложението на толкоз доста усеща от себе си в човек, който като че ли не дава отговор на вашите упования. В случай, че сте самотни, скоро може да се почувствате на върха на света, защото през този месец евентуално ще срещнете някой специфичен. Всичко ще бъде обвързвано с съдействието и взаимни отстъпки през този месец, защото може да се наложи да поставите другите преди персоналната си полза. Независимо от това, може да се насладите на актуализирано възприятие за финансов разцвет. Ако имате някакви съществуващи заеми или в случай че би трябвало да финансирате даден план, ще имате повече от задоволително средства, с цел да покриете това.

 

Близнаци

За дългогодишните сътрудници въпроси и подозрения може да останат в мислите ви, което може да ви попречи да се насладите на нормалната си романтика. Опитайте всичко допустимо да разрешите тези подозрения и да укрепите нещата. За самотните този месец може да е времето, когато най-сетне ще разкриете възприятията си към някого. Ако срещнете отчаяние, не се тормозете. Ако този човек не е делегат на ориста за вас, тогава скоро може да се появи различен, който да завладее сърцето ви. Към средата на март, евентуално ще обновите напълно работна си идея. В края на месеца, ще би трябвало да си вършите работата като по учебник, тъй като има възможност да загубите работното си място. Може да очаквате съществени придобивки първоначално и в краят на този месец, положителни времена за покупко-продажби и за вложения. Месецът е подобаващ за продажби и покупки от всевъзможен темперамент.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР