ОвенПрочетете ощеПрофесионалните ви работни ангажименти определено ще са важни, но

...
ОвенПрочетете ощеПрофесионалните ви работни ангажименти определено ще са важни, но
Коментари Харесай

Какво очаква Овен, Телец и Близнаци през месец НОЕМВРИ

Овен
Прочетете още
Професионалните ви работни задължения несъмнено ще са значими, само че любовният ви живот през днешния ден ще бъде повече от неутолим. Независимо дали сте необвързани или имате сътрудник, отделянето на време и за работа, и за романтика ще ви предложи повече задоволство през месеца. Вероятно през днешния ден ще се срещнете с някои далечни родственици или другари, и ще се радвате да ги видите след толкоз дълго време. Внимавайте обаче, защото някои от тях може да изискат да заемат пари от вас. Може да им заемете известна сума пари, само че е малко евентуално парите да ви бъдат върнати.

 

Телец

Вероятно месецът ще бъде изпълнен с провокации. Освен това може да провокира спор сред вас и половинката ви, в случай че към този момент сте във връзка. Останете скромни и оставете другите да погалят егото ви, както и когато намерят за добре. Ще изглеждате обезпокоени, че не печелите задоволително и ви липсват спомагателни приходи. Ала доста е евентуално ноември да ви изненада прелестно. Някой, на който сте помагали в предишното, ще може да върне услугата или ще възвърне огромна част от заемните пари, които ви дължи.

 

Близнаци

Въпреки че може да копнеете за доста физически контакт във връзката си, добре е да намерите и други изразни средства. Изненадайте обичания си с признаци за признателност и малко сантиментално време може да бъде също толкоз чувствено и съблазнително и да помогне за подсилване на връзката, която споделяте. Очаквайте вашите финанси да бъдат в доста по-добра форма, в сравнение с през последните няколко дни. Напоследък работите интензивно и сте на път да пожънете плодовете на всичките си старания.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР