ОвенПрочетете ощеПрез този месец е вероятно да имате разногласия с

...
ОвенПрочетете ощеПрез този месец е вероятно да имате разногласия с
Коментари Харесай

Какво очаква Овен, Телец и Близнаци през месец СЕПТЕМВРИ?

Овен
Прочетете още
През този месец е евентуално да имате различия с колегата си, само че може бързо да преодолеете терзанията. За тези, които търсят любовен сателит, този месец може да се окаже приказен. Вероятно ще имате страхотни работни връзки между тях, само че ще е належащо самообладание. Не е добра концепция да се чувствате  твърде зле, когато срещнете финансови усложнения. Дори в случай че финансовата непоклатимост е доста значима за вас и сте работили интензивно, с цел да я постигнете, към момента може да се сблъскате с някои проблеми или забавяния в притока на пари. Но можете да преодолеете тези проблеми като обърнете обстановката във ваша изгода.

 

Телец

Вашият любовен живот може да бъде цялостен с възходи и падения този месец. Може да влезете в борба с колегата си. Може да има известно неразбиране в любовния ви живот до края на месеца, когато може последователно да намалее. Вие евентуално сте великодушни, когато става въпрос за пари, само че не бъдете толкоз небрежни във връзка с харченето им. Може просто да се почувствате разочаровани, когато разберете, че не всеки ще ви върне добротата. Научете се да казвате „ не “ от време на време. В началото може да е мъчно и неловко, само че ще се почувствате по-малко притиснати и по-спокойни.

 

Близнаци

Семейният ви живот ще бъде съразмерен този месец. Може да откриете, че се наслаждавате на повече време със фамилията и роднините си. Семейните диалози ще бъдат леки и занимателни. Възползвайте се от това време, с цел да подобрите дома си, като пребоядисате стените си или да нанесете някои акценти по отношение на дома си. Това е отлично време да започнете да планирате финансите си. Чудесен месец да започнете бизнес, но внимавайте, къде ще инвестирате парите си. Новият бизнес най-вероятно ще ви помогне да имате спомагателни средства.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР