ОвенПрочетете ощеПогледнете на нещата в перспектива, дали вашето партньорство се

...
ОвенПрочетете ощеПогледнете на нещата в перспектива, дали вашето партньорство се
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 30 януари: Овен- не се отказвайте, объркан ден за Телец

Овен
Прочетете още
Погледнете на нещата в вероятност, дали вашето партньорство се движи по правата, по която желаете. Не се отхвърляйте от концепцията. Ако сте самотни, следва ви още един ялов ден, що се отнася до намирането на обич. Много е евентуално през днешния ден да възникне спор сред вас и някой ваш сътрудник или клиент. Опитайте се да отбраните фирмените ви ползи, без да сте груби и без повишение на звук. Този ден не е подобаващ да вършиме нововъдения и промени в дома си, изключително в този момент когато финансите ви не са изключително постоянни. Оставете измененията за различен по-благоприятен интервал.

 

Телец

За фамилните денят ще им предложи комплицирани мисли. Възможно е да зародят въпроси от подозрения, които ще попречат да се любуват на времето си прекарано дружно. Издигане в персонален или професионален проект. Необходимост  от повече интензивност, резистентност, хладнокръвие и далновидност през този ден. Днес загубата на огромна сума пари от неприятно направена инвестиция, може да ви аргументи съществени главоболия и нерви. Започнете на чисто с научените неточности от неприятния опит, като се стараете да не повтаряте същите неточности.

 

Близнаци

Бъдете по-изразителни към любовта си през днешния ден, тъй като половинката ви ще има извънредно значение в живота ви. Необвързаните ще би трябвало да благодарят на околните си, които ги обичат и поддържат. Колкото повече поддържате връзка с сътрудниците ви, толкоз по-лесно ще ви бъде да свършите работата си в избраните периоди. Бъдете отворени към нови хрумвания. В случай, че се занимавате с онлайн продажби, през днешния ден се обрисува доста добър ден за вас във финансово отношение. Погрижете се за разпространяването по солидна реклама на вашите услуги или продукти.

 

Рак

Що се отнася до сантименталните въпроси, вие към момента няма да сте подготвени да се впуснете в любовни афери без основателна причина. Ако сте самотни, денят ви ще наподобява като начало на сантиментален разказ, който има благополучен край. Днес ще съумеете да преодолеете компликациите с особена лекост. Така или другояче, не се обрисуват съществени спорове на работното ви място. През този ден финансите ще бъдат на приливи и отливи. Дори може да се усети утежняването на паричният поток. Очаквайте лек финансов стабилитет в следобедните часове на деня.

 

Лъв

Вероятно вие и вашият сътрудник ще желаете да вибрирате в една и съща вълна, преди да укрепите връзката си, само че сътрудникът ви към момента не е подготвен за това. Така че бъдете търпеливи и изчакайте идните дни. Възможно е през днешния ден да се смутите малко заради здравословни неразположения. Професионалната ви промяна ще бъде доста по-привлекателна от външните промени. Ще се наложи да методите през днешния ден, към избора на артикули не от позиция на трезво пресмятане, а от прочувствена оценка, която може да ви подведе. Препоръчително е да търсете повече отстъпки през този ден.

 

Дева

Вероятно ще търсите постоянна сантиментална връзка, която сътрудникът ви не може да обезпечи. Но денят не е подходящ  да се откажете от половинката си. Оставете времето да излекува вашето терзание. Изглежда се постанова да нанесете някои корекции през днешния ден, направете без да ги отлагате. Важното е да се чувствате добре на работното ви място. Избягвайте да вземате кредити  през това време, защото може да ви наложат високи лихви и това ще се отрази зле  върху вашите спестявания за в бъдеще.

 

Везни

Ако сте несемейни, възприятието ви на отчаяние наподобява ще нараства. Не се отхвърляйте от вярата. Продължете да търсите своята сродна душа и най-вероятно ще я откриете. Невъзможността ви да се справите с някои задължения до обяд, може да ви сътвори неприятности, тъй че станете рано и започнете работа по-рано от нормалното ви работно време. Неочакваните разноски денем могат да ви затруднят вашите положителни финансови благоприятни условия. Трябва да сте сигурни, че се придържате към бюджета си и да не харчите средства за ненужни неща.

 

Скорпион

Отвън връзките ви с колегата ви наподобяват добре. Обаче надълбоко в себе си явно чувствате, че връзката ви не е толкоз пълноценна, колкото сте желали. Копнеете за нещо, което сътрудникът ви не може да достави. Трябва да сте изключително деликатни на работното си място през днешния ден, евентуално незабавните задания ще бъдат провалени, защото ще разпилявате времето и силата си за задания, които не изискват неотложно внимание. Неочакваните разноски денем могат да ви затруднят вашите положителни финансови благоприятни условия. Трябва да сте сигурни, че се придържате към бюджета си и да не харчите средства за ненужни неща.

 

Стрелец

Вероятно ще прекарате повече от времето си в компанията на приятелите си или фамилията си. За необвързаните този ден може да ви изненада с забавна среща с човек, който може да ви развълнува. Предстои ви ден, през който ще бъдете извънредно заети  професионално. Срещите и диалозите ще ви лишават съвсем целият ви работен ден. Денят ще бъде обвързван с предприемането на деликатни вложения, които не включват огромен риск. Внимавайте да не споделите финансовите си данни, така с вашата информация може да бъде злоупотребено. 

 

Козирог

През този ден се обрисуват проблеми сред вас и колегата ви. Единият от вас би могъл да упрекна другия в липса на любов. Това се отнася най-много за родените през втора декада. Работата ви ще бъде обвързвана с изпращане на доста имейли и документи. Проверявайте деликатно всичко написано и ще имате триумф с бизнес сътрудниците ви. Ще се наложи да се придържате към бюджета си. По този метод освен ще спестите пари, само че и ще избегнете закупуването на скъпи предмети,  с цел да не отидат парите ви напразно.

 

Водолей

Ако не сте ангажирани, някой евентуално ще разкрие своите сантиментални усеща към вас. Може да очаквате с тръпка вълнуващите моменти на това изобретение. Необходима ви е отмора през този ден, с цел да съберете сили и сила за бъдещите работни триумфи. В противоположен случай, осъществяването на отговорностите ви ще бъде под нулата, което ще се отрази на работната ви успеваемост. Изчакайте търпеливо да премине този ден, преди да решите да закупите скъпо струващ продукт, който ви харесва. Времето за изчакване ще ви даде по-добра вероятност дали този продукт в действителност коства вашите пари.

 

Риби

Страстта сред вас и колегата ви евентуално ще се ускори още повече през този ден. Хората може да ви подлагат на критика за безсрамната ви демонстрация на страсти, само че това надали ще ви попречи да се насладите на възприятието, което носи любовта.  Вероятно, мислите ви ще бъдат отвън работните ви задължения. Препоръчително е в такива моменти, да не се ангажирате със съществени работни действия и виновни задания. През този ден ще се наложи да бъдете внимателни, харчейки мъчно извоюваните си пари. Неочаквани разноски, като домакински ремонт или разноски за учебно заведение, могат да обхванат огромна част от бюджета ви.  

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и таен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР