ОвенПрочетете ощеПланетарното разположение на планетите днес може да се окаже

...
ОвенПрочетете ощеПланетарното разположение на планетите днес може да се окаже
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 7 април: Везни- комуникирайте повече, Водолей- не отказвайте покани за срещи

Овен
Прочетете още
Планетарното разположение на планетите през днешния ден може да се окаже много объркващо за вас. Постарайте се да не проектирате страховете си от предишното в сегашното, защото това може единствено да ви навреди. Обърнете внимание на обичания си човек и гледайте единствено напред към бъдещето. Не бъдете несериозни към финансите си и не харчете парите си за непотребни неща. Бъдете по-разумни и не се поддавайте на импулсите си да пазарувате от досада.

 

Телец

Опитайте се да не се обиждате за дребни неща на хората, които обичате. Бъдете благи и любящи и показвайте всеки ден на половинката си, че държите на нея. Колкото и да не ви се желае, през днешния ден ще се наложи да похарчите пари за най-близките ви хора, с цел да им покажете, че са значими за вас. Ако непрестанно отказвате финансова помощ, може да бъдете загърбени.

 

Близнаци

Опитайте се да влезете в ролята на добър слушател и да не давате доста препоръки и директиви. Така сътрудникът ви, ще се почувства, че цените мнението му. Просто се отпуснете и говорете по-малко през днешния ден. Комуникацията и множеството контакти с бизнес сътрудници, ще са ключът към триумфа ви през днешния ден. Ако се докажете като прелестен събеседник за диалог, предложенията за взаимни вложения ще дойдат при вас, преди да сте ги поискали.

 

Рак

Може да имате възприятието, че сте на ръба да загубите обичания си човек и връзката ви да рухне. Спокойно, страховете ви ще бъдат напразни, просто една пречка няма да е в положение да нанесе съществени провали в връзките ви. Има едно нещо, което кара парите ви да се топят. Помислете кое е това нещо, което „ изяжда “ даже спестяванията ви и елиминирайте този разход, изключително в случай че е обвързван с хазарт или първокласни движимости, които не са по джоба ви.

 

Лъв

Ако до в този момент ви се е налагало да се преструвате пред обичания ви човек, че всичко е наред, то през днешния ден към този момент може да престанете с това. Сложете картите на масата и изложете всичко, което ви нервира и не може да търпите в връзките си. Бъдете признателни за всичко, което имате, колкото и малко да е то. Амбициите за по-висок стандарт на живот и замогване не постоянно могат да донесат благополучие.

 

Дева

Вероятно, през днешния ден няма да изразите откровените си усеща към колегата ви, защото разположението на планетите няма да е изключително удобно за сантиментални преживявания. Постарайте се бързо да излезете от неприятното си въодушевление и да отдадете любовта си, която половинката ви заслужава. Може би, ще харчите егоистично единствено за неща персонално за вас. Не прекалявайте с трупането на куп облекла и козметика. Няколко несполучливи покупки могат съществено да навредят на финансите ви.

 

Везни

Не забравяйте, че ключът към сполучливата връзка е връзката. Не потискайте възприятията си, а споделете всичко, което таите в себе си, бито положително или неприятно. Говорете повече с половинката си през този ден. Ако непрекъснато се оплаквате, че парите не ви стигат и не вършиме нищо по въпроса, нещата няма да станат по-добри. Предприемете дейности, които да усилят приходите ви, защото единствено с икономисване и ограничавания, няма да сте по-добро състояние.

 

Скорпион

Най-важното, което би трябвало да извършите през днешния ден е да заявите ясно и изрично мощните си усеща на обичания ви човек. Всеки обича да чува, че е обичан и скъп, тъй че не подценявайте силата на думите през днешния ден. Осигурете си малко по-голяма сума в брой, с която да разполагате през днешния ден, защото може да се натъкнете на нещо качествено на преференциална цена, което да си купите. Ако не откриете това, което да ви радва, не е наложително да се утешавате с някоя непотребна покупка.

 

Стрелец

Днес, ще имате опцията да откриете това късче от пъзела, което досега ви е липсвало, с цел да е съвършен любовния ви живот. Ще имате всичко належащо да изживеете един прелестен ден с половинката ви. Ще се радвате на положителни доходи през този ден. Най-после ще имате опция да си купите нещо, което от дълго време желаете. Доброто ви финансово състояние ще ви стимулира да действате още по-усърдно.

 

Козирог

Звездите са ви подготвили любовна изненада, тъй че може да се насладите на вниманието и грижите на колегата ви. Извлечете най-хубавото от този прелестен ден, с цел да го помните дълго време по-късно. Внимавайте и бъдете бдителни за комплицирани цени и дефектни артикули през днешния ден. Финансовото ви положение няма да е доста положително през днешния ден, само че в случай че не харчите доста, скоро ще се усъвършенства.

 

Водолей

В случай, че сте самотни, то не отхвърляйте поканите за срещи през днешния ден, може би, ще имате шанса да срещнете сродна душа. Звездите ще са в чудесна позиция в този ден за всичко обвързвано с обич и персонални взаимоотношения. Пазете се от измами с пари през днешния ден, поучават звездите. Опитите на някои хора да ви излъжат, може да са много настойчиви. Не давайте и пари на заем, в случай че не желаете да изпаднете във финансова рецесия.

 

Риби

Днес, може да имате чувството, че сътрудникът ви е главата на фамилията и от него зависи какво ще се случва с връзката ви в бъдеще. Поговорете и помолете да бъдете изслушани, след което дружно да взимате значимите решения. Следвайте шестото си възприятие, в случай че имате съмнения дали да си купите нещо, или да си спестите тези пари. Финансовото ви положение ще е релативно устойчиво, тъй че може да си позволите да се поглезите с нещо единствено за вас.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР