ОвенПрочетете ощеОпитайте се по най-бързия начин да стигнете до върха

...
ОвенПрочетете ощеОпитайте се по най-бързия начин да стигнете до върха
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 10 декември: Трудности в общуването с близките за Везни, Телец - ще поддържате дистанция от хората

Овен
Прочетете още
Опитайте се по най-бързия метод да стигнете до върха на този ден. Няма да бъдете принудени да се борите, да се жертвате и да рискувате прекалено много. Единственият проблем ще бъде разбирателството, тъй че не всеки ще успее. Колкото по-рано стигнете до финала, толкоз по-бързо ще имате резултати, от които можете да се възползвате за по-дълго време.

 

Телец

Ще поддържате известна отдалеченост от хората като цяло. Няма да желаете да задълбочавате възприятията и чувствата си, изключително с цел да не се поддадете на съответни претенции, които не наподобяват по никакъв начин забавни. Двойките ще изберат да си дадат пролонгация, изключително в случай че има проблеми от друг темперамент. Това може да бъде метод да започнете още веднъж, все пак.

 

Близнаци

Ще намерите наслаждение в най-простите неща и ще се наслаждавате на общуването с други хора. Вашето благополучие и възторг са заразителни и засягат най-близките ви, които от своя страна са дружелюбни. Ако сте необвързани, може да сте извънредно привлечени от предстоящ сътрудник или да имате омагьосващ резултат върху някой, към който имате мощни сантиментални стремежи.

 

Рак

Не се ядосвайте доста през днешния ден, тъй като няма да сте отговорни, в случай че не постигнете известна степен на благополучие. Никой не би могъл да ви принуди да измененията решението си. Двойките не би трябвало да се упрекват взаимно, а да схващат, повече от всичко друго, за какво изпитват избрани отрицателни чувства. Същите могат да бъдат оценени и преодолени дружно, или да изчакат, с цел да преминат и да се подобрят с времето.

 

Лъв

Направете сметка на бюджета си. Желанието ви да организирате нещо, да излезете за няколко дни или да пътувате, е прекомерно огромно, тъй че е добре да започнете да мислите за това. Нищо не ви пречи да тръгнете и да пътувате, само че не трябва да подценявате финансовия аспект. Опитайте се да бъдете по-рационални, вместо да се хвърляте стремително и да мислите единствено за свършените неща.

 

Дева

Този ден ще бъде много сходен на минали, с леко възприятие на неустановеност, което ще ви обзема. Вероятно ви чака нещо ново. Със сигурност не е елементарно да успете да изградите здрава връзка или да я поддържате, само че все пак би трябвало да опитате. Семейните ще имат евентуално повече компликации, свързани не толкоз с кавги, а по-скоро с разтревожен климат, който няма да докара до нищо. Може би е редно да помислите върху това.

 

Везни

Днес ще бъде мъчно да поддържате връзка с околните си. Може би прекалявате с някои неща и ще се почувствате изцяло неразбрани. Би било добре да извършите крачка обратно, да изчистите мислите си и да започнете да се справяте с разногласията по по-спокоен метод. Ако през днешния ден се впуснете в разгорещени разногласия, би трябвало да се запитате дали това е верният метод.

 

Скорпион

Вашият естествен обаятелен и утопичен метод на държание е заплашен и другите към този момент не ви виждат както преди. Трябва да деянията известна въздържаност и да сте наясно с резултата, който създавате, като сте толкоз откровени. Твърде небрежното държание с думите си, може сътвори неправилно усещане на хората към вас.

 

Стрелец

Духовната ви сила ще бъде причудлива. Навярно с лекост ще определите по какъв начин тъкмо ще се развият нещата, тъй като интуицията ви ще се оправи с прекомерно многото променливи денем. Днес, ще имате ентусиазъм за извършване на покупки и евентуално ще поискате да обновите визията си с нещо ново. Не бъдете консервативни и заложете на нещо по-различно, ексцентрично и разчупено.

 

Козирог

Енергията идваща от Юпитер ще работи като стимулант и може даже да имате проблеми със сънят си довечера. Използвайте енергийния прилив да постигнете нещата, които отлагате да от доста дълго време. Финансовото ви положение ще е релативно положително през първата половина от деня. Вероятно, няма да ви е мъчно да се заемете с значими парични въпроси, с цел да постигнете положителни облаги.

 

Водолей

Може би ще употребявате свободната си воля, с цел да се противопоставите на това, което би трябвало да се случи, сиреч  изобилието от сила ще бъде фактор, тъй че цикълът на предоставяне и приемане да не бъде нарушен. Вероятно, ще желаете да извършите някои доста мечтани покупки, само че ще разполагате с стеснен бюджет. Изглежда ще си мислите, че преминавате през сложен интервал.

 

Риби

Изглежда през този ден евентуално ще се наложи да изразходите множеството от спестяванията си. Едва към края на деня може да очаквате усъвършенстване в бранш финанси. С мощните талази на оптимизъм, които се носят в нравствен проект, които ще ви навестяват през днешния ден, би било печеливш ход за вас да запазите успокоение, отблъсквайки се от страха и подозренията.

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР