ОвенПрочетете ощеОпитайте се да спазвате баланса между това да получавате

...
ОвенПрочетете ощеОпитайте се да спазвате баланса между това да получавате
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 18 септември: добра сделка за Везни, Водолей- направете компромис

Овен
Прочетете още
Опитайте се да спазвате салдото сред това да получавате и да давате обич. Любовта в една връзка не трябва да бъде едностранна. Когато сътрудникът ви се грижи за вас, му покажете, че е най-ценното нещо за вас. Колкото и да желаете да се изявявате като индивидуалист в работата ви, през днешния ден ще се наложи да работите в екип. Опитайте се да приемате непознатото мнение и да не се дразните от отправената ви рецензия. Бързото замогване с неистини и операции няма да ви донесе дълготраен триумф и задоволство, тъй че избягвайте сходни схеми. По-добре с малко пари, само че с почтено положен труд.

 

Телец

Бъдете доста деликатни с думите, които употребявате през днешния ден и метода, по който се изразявате при диалог с половинката си. Уверете се, че не сте разбрани неправилно и не задавайте куп непотребни въпроси. Може да разберете, че сте си станали доста близки с някои ваши сътрудници и към този момент сте съвсем другари. Това единствено ще помогне за екипната ви работа, само че към момента не бъдете изцяло  открити и не споделяйте неща от персоналния си живот. Възможно е да станете жертва на някоя доста изкусителна  реклама. В случай, че се подведете, несъмнено ще съжалявате за изхарчените пари, тъй че внимавайте.

 

Близнаци

Днес, звездите ще са на ваша страна и ще гледате на света с най-нежните пастелни тонове. Възползвайте се от опцията да осъществите и най-смелите си мечти в любовта. Всичко в работата ви през днешния ден ще върви по вода и ще съумеете да извършите всичките си планувани задължения. Дори ще ви остане време да се заемете с някои действия, които от дълго време отлагате. Очертава се добър ден за вашите финанси, стига да не пилеете безсистемно парите си. Инвестициите, направени през днешния ден ще са сполучливи в кратковременен и дълготраен проект.

 

Рак

Животът с новия ви сътрудник ще бъде доста трогателен и ще ви държи в уханно въодушевление. За тези, които не са фамилни към момента, може да се наложи да изчакат по-добър интервал, защото този ден не е подобаващ за брачни оферти. Помислете за метода, по който отчитате работата си. Старайте се да имате документирана всяка една активност, която сте правили, с цел да може, в случай че на следващия ден ви минат на инспекция да сте изрядни пред проверяващите. Вложенията ви през днешния ден ще имат добра възвращаемост, тъй че може да инвестирате част от парите си. Закупуването на някои по-скъпи и качествени движимости ще е удачно, защото ще ви служат за много дълго време.

 

Лъв

Това, което ще би трябвало да извършите през днешния ден е да проведете един сериозен диалог с колегата си, с цел да сте наясно къде сте в този момент като двойка и какво желаете да постигнете в бъдеще. Без диалози посред ви, нищо няма да се промени. Само със храброст мъчно ще се издигнете в кариерата си. Водете се от задачите на фирмената ви политика, тъй че това, с която се захванете да има позитивен резултат за всички. Днес може да спечелите много от ваше образование или курс, който да проведете. Даването на познания ще е скъпо за другите и ще са подготвени да платят даже малко по-висока цена.

 

Дева

Единственото нещо, върху което ще би трябвало да се концентрирайте през днешния ден е да дадете цялата си любов на индивида, който е постоянно до вас. Ще си задавате прекалено много въпроси във връзка какво благи и усеща сътрудникът ви към вас. Ако сте изправени пред извънредно комплициран проблем и сложен план през днешния ден, то ще е добре да разделите работата си на дребни елементи, които да изпълнявате малко по малко. Така всичко ще наподобява надалеч по-лесно и изпълнимо. Няма да липсват непланирани разноски през днешния ден. Непредвидените разноски може да скапват сметките ви и да се наложи да излезете отвън проектът си за харчене.

 

Везни

Ако нещата във връзката ви излязат отвън надзор в даден спор, то ще би трябвало да си върнете въздействието и да покажете кой командва във вашето семейство. Разбира се, това ще би трябвало да стане с доста самообладание и по внимателен метод. Колкото и компликации да срещнете в работата си през днешния ден, ще съумеете да се измъкнете по някакъв метод и да продължите с работните си задания за деня. Умението ви да се справяте с проблемите ще е доста скъпо за компанията ви през днешния ден. Няма да е добра концепция да изхарчите всичките си спестявания през днешния ден, само че е доста евентуално да се натъкнете на добра договорка.

 

  Скорпион

Може би, през днешния ден ще се чувствате смазани от горест и страдалчество, само че не трябва да се отказвате от връзката си, а да приемете това като тестване. Само по този начин любовта ви ще остане устойчива на времето. Понякога е мъчно да станете от леглото и да отидете на работа, изключително когато знаете, че ви чака претрупан ден. Бъдете с положителна настройка, с цел да е по-продуктивен работният ви ден. Денят няма да е подобаващ за дълготрайни и рискови вложения. Ако се постанова да купите нещо по-голямо за дома или офиса ви, потърсете най-малко две отзиви преди да пристъпите към възнаграждение.

 

Стрелец

Влюбените двойки сигурно ще би трябвало да се ангажират малко повече, възползвайки се от този ден, с цел да заявят цялата си обич. Проучете добре в кои сфери на работата ви, да насочите напъните си, с цел да не насочвате силата си на неверното място. Интелигентният ви метод ще даде положителни резултати с ексцентрични решения. Твърдението, че колкото по-голям е рискът, толкоз по-голяма ще бъде възвръщаемостта, не постоянно е в действие. Не разчитайте единствено на рискови вложения, а заложете и на по-безопасни покупко-продажби.

 

Козирог

Днес, може да се чувствате извънредно самотни, въпреки и към вас да има доста хора. Не отхвърляйте препоръките на обичаният ви човек, защото единствено сътрудникът ви ще може да разбере това, което е в душата ви. Огромното количество работа, което ще би трябвало да свършите през днешния ден, ще изцеди всичките ви сили. След натовареният ден, ще имате потребност от пълноценна отмора и първокласен сън, с цел да възстановите силите си. Не отхвърляйте всяка една ексцентрична концепция през днешния ден, когато става въпрос за бизнес и вложения. Понякога най-щурите хрумвания водят до необикновен финансов триумф.

 

Водолей

Препоръчително е да се научите да вършиме взаимни отстъпки към колегата ви, с цел да сте в една хармонична връзка. Изслушвайте обичания си и не упорствайте. Най-важното нещо, което ще би трябвало да извършите през днешния ден е да работите в екип с сътрудниците си, без да критикувате никого. Не отправяйте остри забележки, защото ще бъдете изолирани от колектива ви. Днес, умерено може да си харчите парите за нещата, който ви вършат щастливи. Имате потребност да си доставите малко наслада, тъй че си вземете това, което ви е на сърце.

 

Риби

Погрижете се за самочувствието си. Ако желаете да стигнете по-далеч във вашата връзка би трябвало първо да заобичате и почитате себе си, с цел да сте по-топли и раздаващи обич към другите. Погледнете обратно към всички приключени планове и се запитайте, дали това което сте свършили е образец за подражателство. Ако отговорът е „ не “, то значи е време да измененията нещо. Ще бъде добре да следите деликатно приходите и разноските си през този ден. Ако харчите рационално и не излизате отвън рамките на бюджета си, не се обрисуват финансови проблеми.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР