ОвенПрочетете ощеОпитайте се да не омаловажавате своят успех и да

...
ОвенПрочетете ощеОпитайте се да не омаловажавате своят успех и да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 5 март: Близнаци - ще имате късмет, Стрелец - очаква Ви ден, изпълнен с романтика

Овен
Прочетете още
Опитайте се да не омаловажавате своят триумф и да го сравнявате с този на останалите хора. Вероятно, техният шанс не е толкоз огромен, колкото вашият. Всеки опит за съпоставяне ще ви отдалечи от личните ви фантазии. Днес, още веднъж ще усетите пристрастеност и огън сред вас и колегата ви, въпреки и след дългогодишна връзка. Ако се появи лек бриз, който да попречи на огъня на любовта, то знайте, че бързо ще отмине и нищо няма да помрачи щастието ви.

 

Телец

Препоръчително е да се доверите на своите качества, вместо на факторът шанс през този ден. За мнозина животът е ролетка, за вас обаче битието не е загадка, а действителност. Затова разчитайте през днешния ден само на себе си. Харизмата ви ще е на извънредно високо равнище през днешния ден, тъй че с лекост да можете да убедете колегата ви в най-щурите ви и луди хрумвания. Половинката ви елементарно ще се съгласи с вашето мнение, тъй че умерено може да се възползвайте от въздействието, което имате.

 

Близнаци

Може би, ще бъдете от същинските късметлии, които ще бъдат спечелили, работейки старателно, с цел да надграждате себе си и да надхвърлите даже и своите упования.  Този ден за вас ще бъде като борба. Днес, всичко сред вас и вашият сътрудник ще е в неповторим синхрон. Дори, ще сте в положение да си четете мислите един на различен. Насладете на това време на естетика и обич посред ви, като не криете нито парченце от възприятията си.

 

Рак

Бъдете деликатни с опциите, които ви се дават и се пробвайте да разберете, какво в действителност стои на пътят ви. Всяка опция има какво да ви предложи, и тогава шансът самичък ще ви откри. Денят е удобен да изразите най-дълбоките си усеща. В началото може да няма доста забележим резултат от вашите откровения, само че скоро ще видите обилни позитивни промени във връзката ви.

 

Лъв

Има възможност от „ възмущение “ от страна на Юпитер, това неизбежно ще се отрази ви се отрази неподходящо през този ден. Възможно е да срещнете не малко неприятности и премеждия по пътя си. Ако се опитате да наложите мнението си без право на отговор от страна на половинката ви, може да си навлечете проблеми. Днес е не моментът да се изявявате като глава на фамилията, тъй че бъдете по-смирени и отстъпчиви.

 

Дева

Вероятно, ще повярвате на мними обещания, неистини, изменничество и прочие. Днес, ви следва да поемете толкоз доста опасности, колкото в никакъв случай до в този момент. Така или другояче, шансът ще бъде на ваша страна. Звездите през днешния ден ще ви поддържат, в случай че решите да експериментирате с вашият сътрудник и да въведете нещо ново и друго в всекидневието си. Спомнете си от по кое време не сте си споделяли какво вълнува всеки един от вас.

 

Везни

Днес, би трябвало да бъдете смели и инициативни, в случай че желаете да се възползвате оптимално от позитивното въздействие на звездната настройка. Преценете добре стъпките, които би трябвало да извършите, с цел да преодолеете трудностите. Тези от вас, които са самотни ще притеглят вниманието на близките с блестящ сексапил. Възползвайте се от тази обстановка и си уговорете среща с прелъстителен за вас човек. При фамилните, може да се появят нотки на ревнивост от страна на колегата ви.

 

Скорпион

Изглежда няма и шансът да ви помогне, с цел да постигнете, множеството от фантазиите си през днешния ден. Вероятно това ще се дължи на незнанието, какво тъкмо желаете и какви в действителност са фантазиите ви. Ще се наложи да откриете посоката на вашите фантазии. Дори сътрудникът ви да обича вашата буйна страна и буйния ви манталитет, въпреки всичко е добре да се замислите за кое си коства да се борите и да хвърлите напъните си. Избягвайте споровете и разногласията, защото няма да извлечете изгода от това.

 

Стрелец

Вашият шанс най-вероятно ще ви се усмихне през този ден. Не изпускайте този планетарен късмет, рискувайте умерено и ще се усмихнете предостатъчно. Шансовете във финансите бъдат  водещите фактори през днешния ден. Романтичните ви идеали и всичко във връзката ви ще се движи по „ вода “, тъй че да нямате никакви грижи. Макар и нещата да се случват по-бавно от нормално, приемете, че това е част от процеса към едни хармонични и здрави взаимоотношения.

 

Козирог

Най-важното, което ви следва е, да не подражавате на другари или съседи, бъдете уверени в личните си качества и шансът ви ще заблести. Трябва да имате поради през днешния ден, че на първо място би трябвало да бъдете себе си. Привидно, всичко в фамилния ви живот ще върви както би трябвало, само че това не значи, че през главата ви не минават мисли на подозрения и страхове по отношение на за бъдещето ви. Опитайте се да погледнете от позитивната страна на връзката ви.

 

Водолей

Възможно е на някои от вас шанса да им изневери. Съберете мислите си и се отървете от мисълта, че не ви върви, тъй като сходни черни мисли, биха заразили и идващите дни. С помощта на въздействието на планетите през днешния ден може да упражните властта си и да отстоявате мнението си по значим въпрос обвързван с персоналния ви живот. Всичко, което може да направи вашият сътрудник е просто да се съгласи с вас.

 

Риби

Вероятно, ще има напредък и падения, само че би трябвало да продължите към задачата си. Не искайте прекалено много услуги от своят шанс, в противоположен случай сте бъдете обречени единствено на провали през днешния ден. Може би, е време да напомните на колегата ви какво богатство има като наблегнете на вашите позитивни черти. Насочете вниманието на половинката ви към нещо ново. Комплиментите в никакъв случай не са непотребни.

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР