ОвенПрочетете ощеОчертават се сериозните дискусии с вашия партньор през този

...
ОвенПрочетете ощеОчертават се сериозните дискусии с вашия партньор през този
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 31 октомври: сериозни дискусии за Овен, техническа натовареност за Телец

Овен
Прочетете още
Очертават се сериозните полемики с вашия сътрудник през този ден. Следователно би трябвало да ревизирате салдото в себе  си. Управлението на прочувствената непоклатимост ще бъде предизвикването на деня. Възможно е да деянията известна ленивост и липса на възторг на работното си място. Това може да повлияе на вашата продуктивност. Колкото повече увеличите бизнес контакти си, толкоз повече опцията за продобиване на пари, ще се увеличи. Избягвайте непотребните покупки през днешния ден, тъй като има възможност да попаднете на некачествени артикули или артикули.

 

Телец

Прекарването на времето в компанията на вашия обичан сътрудник ще ви помогне да се освободите от напрежението, който сте имали през миналите дни. Това е подобаващ миг да обсъдите нещата и да разрешите проблемите, свързани с вашата връзка. Очертава се голяма техническа натовареност през този ден. Ще се наложи да сте извънредно виновни и ангажирани с осъществяването на работните ви задължения, до момента в който не бъдат изцяло приключени. Ще се наложи да бъдете по-внимателни и рационални, когато става въпрос за харченето на пари през този ден. Вероятно, ще има огромна смяна в вероятността ви по отношение на разноските

 

Близнаци

Ако не знаете по какъв начин да стимулирате любовта, то през днешния ден е най-хубавият ден да се поучите от половинката си. Вашата фикция и креативност могат да оказват помощ да се сближите още повече и да извършите вашия любовен разказ прелестен. Днес не би трябвало да пропускате шанса да изграждате единодушие с тях от ден на ден и повече. Споделянето на хрумвания в никакъв случай не е неточност, в случай че се работи в вярната посока. Вероятно, вашите неуморни старания ще ви доведат до триумф и ще донесат парични облаги. Можете да очаквате усъвършенствано финансово положение, което може би ще ви разреши да просперирате за в бъдеще.

 

Рак

Връзката ви може да бъде изправена пред съществено тестване през днешния ден. Вероятно ще обсъдите някои въпроси с обичания човек, с цел да извършите някои значими промени. Най-вероятно ще желаете да внесете повече естетика във връзката си. Работният ви ден ще бъде извънредно динамичен. Ще се наложи да боравите еднообразно добре по всевъзможен начин за връзка. Денят е удобен и ще завършите сполучливо предпочитаните си задания. Днес ще би трябвало да разчитате само на фактора шанс по отношение на финансите. От една страна това е за положително, тъй като каквито старания сте хвърлили през предходните дни, такива благини ще ви бъдат върнати през днешния ден

 

Лъв

Препоръчително е да бъдете извънредно деликатни в персоналните си взаимоотношения, защото различията може да ви навестят внезапно. Романтичността във връзка би трябвало да бъде вашият приоритет изключително през днешния ден. Вероятно, ще имате известни усложнения, с цел да накарате сътрудниците или вашият началник, да схванат какви са опциите ви и какво желаете да постигнете в кариерата си. Ще би трябвало да контролирате желанията си да отидете на извършване на покупки без да пресметнете разноските си. От значително значение е да извършите известно финансово обмисляне, с цел да запазите всичките си разноски в границите на бюджета си.

 

Дева

Много от фамилните двойки могат да се сблъскат със съществени спорове през днешния ден, което може да им сервира непредвидени стресови моменти. Обидните думи могат да скапват хармонията, тъй че бъдете деликатни! Много е евентуално да дадете късмет на човек, който е работил с вас като някогашен сътрудник, само че това няма да се окаже печеливша карта. Не би трябвало да сте прекомерно великодушни, в случай че не желаете да си имате проблеми за това си обезпечение. Има възможност да надвишите бюджета си през този ден. Трябва да извършите някои различни договорености, с цел да намалите финансовата тежест. Едва ли, през днешния ден ще бъде най-подходящо време да започнете с изплащането на заема си.

 

Везни

Този ден евентуално ще бъдете склонни да мечтаете и фантазирате. И в това няма нищо неприятно, само че вероятността да загубите връзка с действителността е огромна и може и да допуснете  много неточности в персонален проект. Очакват ви още няколко инциденти, които би трябвало да приемете. Опитайте се обаче да бъдете неподправени и направете всичко допустимо, с цел да коригирате възможните си неточности. Бъдете деликатни с разноските си и помислете за новаторски способи за увеличение на приходите си. Може да има някои възходи и падения във вашите финанси, само че всичко ще се усъвършенства до края на деня.

 

Скорпион

Искрените усеща ще ви донесат голямо задоволство през днешния ден. И вие ще развиете чудни взаимоотношения с колегата си. В същото време може да бъдете въвлечени в спор и ще бъдете принудени да изберете страна на някои членове от  фамилията ви. Имайте поради, че някой може да се опита да го осуети под една или друга форма. Не губете хладнокръвие, вместо това вземете под внимание отзивите на множеството ваши сътрудници. Възможно е, някои от вас да получат непредвидени спомагателни приходи в този ден. Това ще ви помогне да избегнете всяко едно финансово напрежение в близко бъдеще.

 

Стрелец

Има възможност да ви обземе потиснатост, тъй че потърсите разтуха в обятията на обичания си сътрудник и сигурно няма да се разочаровате. Вероятно ще получите обич под формата на всевъзможни милувки и нежни слова. Вероятно, ще удвоите работните си старания през днешния ден с вярата, че ще бъдете оценени по достолепие. Колегите ви ще са в положение да оценят уместно положеният от вас труд. Бъдете деликатни и проверете обстоятелствата, преди да сключите каквито и да било съглашения или покупко-продажби. Опитайте се да избегнете нещо, което звучи примамливо за бързо замогване, това може да докара до съществени финансови загуби.

 

Козирог

Крайно време е да се научите да се справяте със страховете си. Винаги имайте поради, че вашите страсти помътняват разсъждения ви. Днес може да не сте в положение да мислите ясно и всевъзможни невнимателни прояви могат да оставят връзките обтегнати. Опитайте се да си дадете малко повече светлина, с цел да си изясните какви са ви упованията в професионален проект. Каквито и решения да вземете без да сте ги обмислили добре, може да дестабилизирате положителният си работен статус. Ако кандидатствате за заем, има възможност през този ден да получите неприятни вести, заради отменяне на молбата ви от дадена банка.

 

Водолей

Има възможност обичаният ви човек да избира сред вас и други, принуден  от близки членове на фамилията му. Тази обстановка няма да докара до добър резултат. Въпреки това, не зачертавайте връзката си. Не всеки от сътрудниците ви ще може да оцени професионалните ви качества, само че все пак не се опитвайте да ги скриете през този ден. Просто избягвайте да говорите с тези, които ви познават като можещи. Купуването и продажбата на недвижими парцели, може да бъде печеливша активност през този ден. Цените на парцелите на доста места ще се покачват и ще продължат да порастват в близко бъдеще

 

Риби

Решенията на сърцето ви, които отлагате от известно време, през днешния ден следва да бъдат взети, без значение дали ви харесва или не. Резолюцията може да не е това, на което се надявате, само че въпреки всичко ще бъде в името на най-хубавото за интимната ви връзка. Вероятно ще изпитате някои нови чувства, които ще ви наелектризират и ще бъдете подготвени за нови провокации в работата си. Работната атмосфера ще бъде вълнуваща може би, само че на първо място се пазете от завистливите сътрудници. Днес е целесъобразно да планирате финансовото си бъдеще. Оформете бюджета си и започнете да очертавате своите цели, дружно с това какъв брой пари ще ви трябват, с цел да стигнете до финансови облаги.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР