ОвенПрочетете ощеНяма за какво да се притеснявате и да треперите

...
ОвенПрочетете ощеНяма за какво да се притеснявате и да треперите
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 4 октомври: Риби- дайте всичко от себе си, Дева- не се ядосвайте

Овен
Прочетете още
Няма защо да се притеснявате и да треперите в очаквате какво ще се случи. Може да ви е мъчно да повярвате, че нещата се усъвършенстват, но от през днешния ден погледът ви за живота ще се усъвършенства доста. Мислете за шанса и ще имате шанс. За чиновниците, ще има хвалба от шефа ви, който ще забележи по-голямата ви ангажираност към производството, също по този начин ще разберете, че работата в екип е по - продуктивна. Може да ви се прииска да теглите заем или да вземете заем. Ще се наложи да избягвате такива изкушения, защото това може да ви докара до финансова рецесия след това.

 

Телец

Вътрешният ви глас споделя, че би трябвало да го слушате през този ден, даже в случай че това, което споделя, ви звучи пресилено. Успокойте мозъка си и оставете Вселената да приказва вместо вас. Работата ви ще бъде много натоварена с къси почивки, даже е допустимо да поемете и друга служба, заради неявяване на титулярят. Опитайте се да избягвате терзанията в множеството случаи. Днес може да ви се наложи да бъдете извънредно деликатни при харченето на парите си. Препоръчително е да обърнете повече внимание на банковия си баланс, защото наподобява, че разноските ще се натрупат.

 

Близнаци

Днес, когато планетата на полезностите Венера се движи възвисяващо, ще ви бъде елементарно да отделите значимото в живота ви от това, което към този момент няма значение, в случай че в миналото въобще е имало значение. Членовете на работния ви екип могат да разчитат изцяло на вашата поддръжка. В професионалната област може да очаквате един извънредно потребен и ефикасен ден.  Денят наподобява извънредно удобен за осъществяване на нови дълготрайни вложения. Можете да употребявате парите, които сте получили като отличната възвръщаемост от  вашите отминали вложения.

 

Рак

Вероятно ви чака един занимателен ден, но следва да избягвате даже и дребните разногласия, другояче не очаквайте добруването през денят. Някои събития и някои хора не се костват да си губите времето и силата. Правете единствено това, което ви кара да се усмихнете. Множество работни компликации биха могли да пресекат търпението ви. Припомнете си, че сте призвани да работите без значение от обстановките, а не да се оплаквате. Така че не се изненадвайте от възможните проблеми. Възползвайте се от всяка една опция и направете въпреки и дребна инвестиция през този ден. Много скоро тази инвестиция може да ви носи от време на време странични приходи.

 

Лъв

Обърнете се към тези, на които държите, изключително тези, с които по една или друга причина не сте прекарвали доста време на в последно време. Семейните и сантименталните каузи ще вървят добре, в случай че положите старания да разберете хората до вас. Днес ще се наложи да работите еднопосочно, без да променяте мнението си на работното място. Внимавайте, тъй като може и да има рецензии към вас, и в множеството случаи  няма да бъдат градивни. Занимаващи се бизнес да бъдат изключително внимателни, защото денят може да бъде изпълнен с обири и измами. Във финансов проект може да очаквате проблеми през този ден.

 

Дева

Каквото и да се случи през идващите 24 часа, не би трябвало да го приемате персонално и не би трябвало да се ядосвате. Някой се пробва да натисне прочувствените ви бутони, тъй че да казвате неща и да вършиме неща, които се отразяват зле на вас. С доста твърдоглав труд и поощрение, положителните резултати няма да закъснеят. Възможно е да бъдете нараснали на работното си или да поемете по - добра  служба в йерархията. Има възможност може да откриете нови източници на приходи, които биха ви разрешили да увеличите спестяванията си. Също по този начин следва да разполагате с спомагателни пари за закупуването на тези нови персонални движимости.

 

Везни

Въпреки това, че някой ще ви накара с най-хубави планове да мислите по разнообразни способи, ще би трябвало да се придържате към това, което знаете, че е вярно и да откажете да видите нещата от различен ъгъл. Ще имате доста благоприятни условия за консолидация сред вас и сътрудниците ви по всички въпроси за екипната ви работа. Очертават се спънки с шефовете ви или техните заместници. Може да се сблъскате с разочарованието, защото някой може да наруши обещанието си да ви върне парите през днешния ден, които сте му отпуснали преди време. Това би могло да ви затрудни, в случай че сте очаквали тези пари да изплатят някой ваш дълг.

 

Скорпион

По всевъзможен метод помогнете на някой непосредствен изпаднал в ​​нуждата през днешния ден, само че не отделяйте толкоз доста от времето си за непознатите проблеми, тъй като няма да ви остане време да се справите със личните си усложнения. Оказвайте помощ, където и когато е належащо, но се погрижете и за себе си. Ще постигнете задачите си, които сте си сложили. Ще бъдете окуражавани да вършиме повече от това, което влиза в отговорностите ви, тъй като би трябвало да измененията някои аспекти в професионално отношение. Представителите на бизнеса могат да видят понижаване на маржа на облагата си вследствие на вероятни загуби заради неразумни решения. Това може да ви послужи като още едно увещание за деликатна преценка.

 

Стрелец

Има възможност да срещнете някой, който ще накара сърцето ви да галопира, и е изцяло допустимо романтиката да се разпали. Някои хора, ще ви се сторят изключително привлекателни, тъй че бъдете подготвени да разширите обществения си кръг през днешния ден. Не се обрисуват голям брой спорове в професионален проект, само че през средата на този ден ще се наложи да бъдете извънредно деликатни и внимателни, по отношение на управителните фрагменти и сътрудниците си. Възрадвайте се, защото може да получите непредвидена финансова благословия през този ден. Останете положителни макар незначителните неравности по пътя, които ви чакат.

 

Козирог

Има няколко неща за които жадувате отдавна, като се изключи че ще демонстрирате своята просветеност и през идващите няколко часа ще получите шанса да изявите осъществяване на някои от фантазиите си. Времето е доста удобно за професионално издигане или покачване в работен проект. Доверете се на себе си и бъдете 100% ангажирани в работата - поучават звездите. За някои от вас, този ден ще бъде великодушен, защото може да получите непредвидени приходи под формата на бонуси, награди за положително показване или повишение на заплатите.

 

Водолей

Ще извършите нещо извънредно през днешния ден, нещо, което ще накара даже тези, които ви познават добре, да се изненадат. Положителните страсти ще бъдат повече от нужното, а това може да ви подведе и да разлюлеете „ лодката “ до поглъщане. Работата ще изисква повече сила и старания от ваша страна. Ако през миналите дни сте били прекомерно натоварени в работата ви, то през този ден ще изпитате известно облекчение. Изглежда, че през този ден положението ви ще бъде розово от постоянното финансово здраве. Навярно ще се движите по-бързо, в сравнение с сте очаквали в преследването на вашите финансови цели. Продължете положителната си работа.

 

Риби

Има два вида хора в света, тези, които приказват, и тези, които подхващат дейности, а вие, несъмнено, ще принадлежите към последната група. Освободете всички спирки през днешния ден и покажете на околните си, че няма невъзможни неща. Ако желаете да бъдете в действителност конкурентоспособни през този ден, ще би трябвало да се ангажирате доста повече, в сравнение с би трябвало. Смело се пробвайте да дадете всичко от себе си и да наложите наличието си даже там, където то не се прави оценка. Може би през днешния ден може да видите ненадейно повишаване на разноските си. Внимавайте да не пропилеете финансовите си облаги, като се впускате в бясно харчене, каквото и да значи това.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР