ОвенПрочетете ощеНе задържайте в себе си негативните емоции, а се

...
ОвенПрочетете ощеНе задържайте в себе си негативните емоции, а се
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 8 януари: Лъв - ще ви изникнат непредвидени ангажименти, Скорпион - отдайте се на почивка

Овен
Прочетете още
Не задържайте в себе си отрицателните страсти, а се освободете от тях, с цел да извършите място на по-дълбоките усеща, които изпитвате към половинката си. В случай, че имате заем, който би трябвало да изплащате, през днешния ден мислите ви ще са ориентирани в намирането на средства за погасяването му. Докато разчиствате домът си през този ден, ще откриете какъв брой доста неща не употребявате и може да продадете.

 

Телец

Днес, ще би трябвало да разчитате най-много на показаните резултати и на обстоятелствата, а не на казаната дума. Обещанията са нещо ефимерно, а и постоянно се не помнят. Дайте късмет на приятелите си да потвърдят своята стойност. Опитайте се да избегнете контактите в обществените мрежи. Най-добре е да се уедините, по този начин ще се заредите с повече сила и тласък за идващите дни.

 

Близнаци

Никой не би могъл да снижи настроението ви, като се изключи някои ваши неприятни мисли. Здравето ви също се обрисува да бъде положително и това несъмнено ще ви вдъхне повече живец. Препоръчително е да си опитате шанса през днешния ден. Всички шансове за триумф вероятно ще ви прегърнат – загатва Меркурий. Ще максимизирате равнището на почитание по отношение на вас, а това ще спомогне да се визиите ослепително през днешния ден.

 

Рак

Вместо да се карате кой и какви жертви е направил за връзката ви, по-добре се оттеглете безмълвно, с цел да си спестите възможни обиди. Денят е подобаващ да похарчите пари за себе си, с цел да се почувствате като пълноценни хора. Без да вършиме компромис с качеството, евентуално ще заложите на скъпи и първокласни артикули, с цел да си доставите наслаждение.

 

Лъв

Вероятно, през тази неделя да осъществите мъчно проектите си за отдих, защото непрекъснато ще изникват някакви непредвидени задължения и поправяне на всякакви неща в дома ви. Не позволявайте на тези дребни проблеми да скапват настроението ви. Колкото и да се пробвате да заобикаляте хората, на които дължите пари, по този начин или другояче ще се наложи да върнете парите.

 

Дева

Възможно е да бъдете разочаровани от нещо през днешния ден. Намерете това, което ви прави щастливи, вместо да критикувате половинката си за всяко нещо. Денят ви ще е подобен, какъвто си го извършите. Убедете се, че знаете точната цена на всичко, което купувате през днешния ден, защото има заплаха от неточности, които ще навредят на портфейла ви. Не се оставяйте да бъдете подведени от сладкодумни продавач-консултанти да купувате неща, от които нямате нужда сега.

 

Везни

Опитайте се да избягате от нещата, които ви напрягат и обърнете внимание на колегата си. Не положителното положение на финансите ви, евентуално ще ви накара да се чувствате още по-потиснати. Разликата сред мечтаното от вас финансово положение и действителността е прекомерно огромна. Използвайте това като мотивация да харчите по-малко.

 

Скорпион

Толкова доста старания полагате, с цел да поддържате жива любовта посред ви, че заслужавате да се отдадете на отмора, с цел да се почувствате щастливи и обичани от половинката си. В случай, че имате близки, които са в чужбина или клиенти отвън страната, през днешния ден очаквайте пари, които ще дойдат от вън. Направете си обстоен проект за извършване на покупки и не се отклонявайте от него, защото готовите пари бързо се харчат.

 

Стрелец

Положителните страсти ще господстват през днешния ден във връзката ви, всичко ще е толкоз хубаво, че евентуално ще имате чувството, че сънувате. Не харчете средства единствено за себе си. Помислете за другите членове на фамилията, от какво имат потребност и по какъв метод бихте ги зарадвали. Щастието в очите на обичаните ви хора коства доста повече от скъпа, първокласна движимост.

 

Козирог

Възползвайте се от положителната сила и прекарайте допустимо най-вече време с половинката си. Готови сте за огромна смяна в живота ви, тъй че обсъдете вижданията си с колегата си. Може би, ще ви е извънредно мъчно да спестявате през днешния ден и да не излизате от вкъщи си. Удоволствието и смехът, които ще си доставите през днешния ден в компанията на околните ви, ще ви донесат повече задоволство, в сравнение с спестените пари.

 

Водолей

Разговорите ви ще вървят безпрепятствено, а вие ще се издигнете още повече в очите на колегата си. Самотните ще имат триумф на първата си среща с нов човек. Колкото повече се грижите за фамилията си през днешния ден, толкоз по-добре ще се чувствате. Не се стискайте през днешния ден, когато става въпрос за децата ви или половинката ви, избирайте единствено най-качественото и най-хубавото, даже цената да е по-висока.

 

Риби

Може би, през днешния ден ще намерите мотив за празник обвързван с вашите взаимоотношения с обичаните ви хора. Важно е да обърнете внимание на детайлите и дребните неща в живота, които ви доставят благополучие и наслада. Денят е удобен да обсъдите дълготрайните си проекти. Днес не се чакат съществени финансови приходи към банковата ви сметка, тъй че не разчитайте на съществени доходи през този ден. Ограничете разноските и излизанията си.

 

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР