ОвенПрочетете ощеНай-лошото решение, което може да вземете днес е да

...
ОвенПрочетете ощеНай-лошото решение, което може да вземете днес е да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 23 октомври: Козирог- избягвайте споровете, Рак- бъдете по-оригинални

Овен
Прочетете още
Най-лошото решение, което може да вземете през днешния ден е да се оплаквате и нервничите пред половинката ви. Не давайте мотиви за спорове. Перспективите ви през днешния ден ще бъдат доста по - положителни. Възможно е покачване на работната ви позиция. Може да се наложи да поемете значими отговорности в кариерата. Денят ви подсигурява финансова непоклатимост, може да помислите за някои огромни покупки. Това може да бъде покупка на парцел или покупки на по този начин мечтаните продукти за дома.

 

Телец

Опитайте се да извършите по този начин, че всичко у колегата ви да ви харесва - както позитивните му страни, по този начин и негативните. Само по този начин ще изградите здрава връзка, която да е устойчива във времето.  Днес е моментът да се докажете като превъзходен чиновник, преди други хора да се намесят и да ви попречат. Следвайте инерцията от чудесните резултати в работата ви от предходните дни. Времето е отлично за пазаруване и вложение в недвижими парцели. Ще имате триумф в продажбите и в случай че се движите в този бранш, ще увеличите приходите си.

 

Близнаци

Повдигнете духа и настроението на обичания ви човек по автентичен метод и ще се изненадате от позитивния отговор, който ще получите от колегата си. Ще имате мощно въздействие над другите, което ще ви помогне да създадете повече персонална сигурност при удовлетворяването на професионалните си потребности. Благоприятен ден в бранш работа за вас. Ако към този момент сте сключили бизнес контракт, постарайте се да вмъкнете спомагателна уговорка, посредством която да се презастраховате. Денят е добър за покупко-продажби, евентуално ще купувате или продавате импулсивно.

 

Рак

За да бъдете видяни от сътрудникът ви, ще се наложи да бъде малко по-различни и истински в изрече си. Не се опасявайте да кажете истината на половинката си право в очите. Днес може някой от вашите подчинени да ви раздразни със своето държание. Бъдете ясни и безапелационни, давайки знак, че никой не е по-голям от фирмената политика. Може би, някои от вас много са се охарчили и ще ви се желае бързо да си набавите средства. Опитайте се да се въздържите през днешния ден, изчакайте няколко дни, до момента в който се възстановяват нещата.

 

Лъв

Това, което бихте могли да извършите през днешния ден е да подобрите някои свои качества. Също по този начин ще се отпуснете с помощта на наличието на тези, които към този момент ви обичат и които биха създали всичко, с цел да ви видят щастливи.  Бъдете изключително деликатни на работното си място, обрисуват се съществени проблеми. Навярно този ден се обрисува да бъде много под напрежение. Разходите ви евентуално ще се усилят през днешния ден, защото може да похарчите голяма сума за развлечение. Очаквайте неочакван приток от средства които ще облекчат финансовата ви тежест.

 

Дева

Денят ще отличен да прекарате в занимателни закачки и игри с колегата ви. Позволете си да се отпуснете и да не вършиме всичко по строго избран проект. Насладете се на дребните неща и наслади в живота ви. Възможно е да сте много сериозни към екипа, с който сте работили дружно, защото сте перфекционисти, когато става въпрос за работа. Финансите ви ще останат постоянни и скоро ще спечелите още повече пари. Инвестициите, които ще вършиме през този ден, евентуално ще ви донесат доста положителни облаги. 

 

Везни

Обърнете повече внимание на колегата си, колкото и да сте заети през днешния ден. Половинката ви ще има потребност от вашата прегръдка, целувка и няколко благи думи. Очаква ви дълъг и изтощителен ден. Множеството документи, която би трябвало да ревизирате и обработите, евентуално ще ви изтощи цялата налична сила. Предишните ви вложения ще доведат до добра възвръщаемост, облекчавайки финансовата ви тежест. Трябва обаче да се въздържате да инвестирате парите си в голям брой места.

 

Скорпион

Положителните мисли и възторг ще ви оказват помощ да напреднете в живота си. Ще се почувствате доста въодушевени и енергични и ще се справите с даже странни провокации през този ден. Без поддръжката на вашите сътрудници през днешния ден, мъчно ще поемате опасности и ще взимате бързи решения в миг на напрежение от страна на клиенти и бизнес сътрудници. Днес, може да е неотложно да си изработите повсеместен проект за погасяване на вашите задължения и заеми. Първо отделяйте дължимата сума и по-късно разполагайте с останалата част от парите си.

 

Стрелец

Денят е удобен, тъй че не се опасявайте да поемете съществени задължения. Най-накрая може да срещнете някой, с който имате доста общо и може би ще започнете да мислите по какъв начин да прекарате остатъка от живота си с тази персона. Затвърдете позицията си на водач и човек, на който може да се разчита във всяка една обстановка. Стремежът ви към триумф в работата ви, ще очарова сътрудниците и шефовете ви.  Със сигурност не е време за рискови покупки и вложения, тъй че по-добре се пробвайте да спестите оптимално доста пари за по-кризисни и сложни дни. Лишете се от всичко ненужно, което нормално купувате.

 

Козирог

Вероятно, ще се разбирате толкоз добре с колегата си в този ден, че даже ще може да му четете мислите. Интуитивно ще се разбирате, посредством езика на тялото, даже без да говорите доста. Избягвайте разногласията с тези хора, които денят им е „ черен “ - и внимателно ги заобикаляйте, без да проявявате пренебрежение. Общуването с сходни сътрудници единствено ще задълбочи проблемите. Търсете решения на финансовите си проблеми, вместо да се обърквате до обезсърчение. Трябва да бъдете извънредно деликатни с боравенето на паричните средства.

 

Водолей

Вероятно, през днешния ден ще ви е мъчно да вземате решения, които засягат персоналния ви живот. Може да се чувствате много комплицирани и затова да имате проблеми в връзката с вашият сътрудник. Най-важното нещо, което ви следва да извършите през днешния ден е добре да планирате деня си с всичките задължения по часове. Събирането на информация от разнообразни източници ще ви помогне да вземете най-точните решения. Може би, някои от вас няма да имат опция да се оправят даже с покупките от първа нужда. По опция си създайте табиет за постоянно икономисване на пари.

 

Риби

Със сигурност ще се насладите на този приближаващ интервал за съразмерен баланс с Вселената. Дано някой единствено не ви влезе в обектива през днешния ден - да ви раздразни, тъй като ще го извършите на зелена салата. Това, което ви следва да извършите през днешния ден е добре да планирате деня си с всичките задължения по часове. Събирането на информация от разнообразни източници ще ви помогне да вземете най-точните решения. Вероятно ще надвишите паричният си предел. Не се отчайвайте, в случай че не ви доближават пари. През идващите дни ще компенсирате финансовите си капиталовложения.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и таен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР