ОвенПрочетете ощеМного е вероятно днес да се почувствате като в

...
ОвенПрочетете ощеМного е вероятно днес да се почувствате като в
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 20 септември: Лъв- ще бъдете вдъхновени, Скорпион- покажете силните си страни

Овен
Прочетете още
Много е евентуално през днешния ден да се почувствате като в задънена улица, в случай че би трябвало да вземете някакво решение. Резултатът ще зависи от вас, само че изслушайте предложенията на колегата си, с цел да улесните избора си. Радвайте се и на дребните триумфи, които имате в работата си. Няма потребност да чакате някаква грандиозна победа, с цел да имате самочувствието на добър експерт в специалността ви. Денят не е подобаващ за разширени проекти и вложения. Направете нормалните си ежедневни покупки и по опция отложете всичко, което е обвързвано с огромни суми пари.

 

Телец

Днес ще се разкъсвате сред работата и персоналния си живот. Ще желаете да прекарате повече време с половинката си, само че и служебните ви отговорности ще са допълнително. Може да ви е много мъчно да се концентрирайте в осъществяването на работните ви задания. Правете по-чести почивки, с цел да сте по-работоспособни до края на работният ден. Вероятно ще наложи да преразгледате бюджета си, откакто сте изхарчили огромна част от запасите си за непредвидени разноски. Съкратете по опция някое разходно перо,  до момента в който някакви доходи постъпят в сметката ви.

 

Близнаци

Предстои ви да вземете извънредно потребни решения за вашата връзка. Това несъмнено ще ви ощастливи и ще ви разкрие едно ново сантиментално начало. Ще имате прелестната опция да реализирате някои от вашите хрумвания, това несъмнено ще ви влее още по-мощен тласък за работа. Въпреки това ще има часове на натегнатост. Очаква ви сполучлив ден във финансово отношение. Ако водите някакво дело или сте участник в някакъв юридически спор, то през днешния ден ще получите положителни вести по този въпрос.

 

Рак

Партньорът ви може да е много раздразним и тесногръд през днешния ден. Ако усетите сходно въодушевление, вашата роля ще е да развеселите половинката си. Препоръчително е да заострите вниманието си през днешния ден. Стойте надалеч от остри предмети, с цел да не се нараните в миг на заплеснатост. Бъдете изключително деликатни при шофиране. Днес, може да получите някои бонуси, отстъпки и дарове при дадени покупки. Това несъмнено ще ви направи положително усещане и ще се почувствате като добре признати клиенти. Всичко, което получавате гратис, ще ви направи щастливи.

 

Лъв

Отнасяйте се към колегата си с признателност и почитание. Това ще накара половинката ви да се почувства ценена и обичана. Заедно може да се обедините върху една обща идея. Звездите ще ви поддържат в реализирането на новаторските ви хрумвания. Определено ще почувствате ужасно ентусиазъм през днешния ден. Заделете допустимо най-вече пари към спестяванията си, защото доста скоро може да ви се наложи да подмените значима техника или електроуред в дома ви. Погрижете се от в този момент за спокойствието си.

 

Дева

Вероятно ще изпаднете в буйна любовна еуфория в желанието си да бъдете от самото начало с обичания ви човек. Също по този начин, този ден е свят и блажен за предложение за годеж или брак. Рискувате да се нагърбите с прекалено много и непостижими задания, а това ще значи да загубите уважението отстрана на управителните фрагменти. По отношение на финансите, през днешния ден може да имате неприятни прекарвания и ще бъдете принудени къде са личните ви недостатъци. Избягвайте огромните вложения през този ден.

 

Везни

Очаквайте обичаните хора да ви заведат на непознато за вас място, което ще бъде специфична изненада. Може би, ще откриете доста нови неща, които да вършиме дружно и ползи, които споделяте. Вземете работните си решения с по-голяма неприкритост и ще видите, че всичко ще върви съгласно вашите проекти. През идващите дни обаче ще би трябвало да поддържате равнището на качествената си работа. Печеленето на пари, както и спестяването ще бъдат от огромно значение за вас през този ден. Като по този метод ще имате мощен блян към финансите.

 

Скорпион

Този ден, ще ви даде опция да приключите множеството спънки и недоразумения в връзките ви с обичания ви човек. Отървете се от всичко отрицателно, с цел да не навреди на връзката ви. Планетите през днешния ден са в удобно за вас състояние, с цел да извършите огромни промени на работното ви място. Ще имате опция да покажете мощните си страни и да се издигнете в кариерата. Днес ще се радвате на доста положителни финансови приходи. Харчете рационално и купувайте неща, които са качествени, даже да са малко по-скъпи от предстоящото.

 

Стрелец

Очертава се прелестно време, за тези които им следва да се допрян до трепетите на влюбването. Навярно ще имате и хармонични връзки с членовете на вашето семейство. Денят е обещаващ и вероятно ще ви донесе обилие и решенията, които сте взели неотдавна, с цел да стартират да дават плодове. Изненадите по отношение на настоящата ви работа може да дойдат някак ненадейно за вас. Материалните придобивки може да ви създадат щастливи през днешния ден. Вложете парите си в нещо доста желано и жадувано, за го носите или ползвате с наслада и усмивка на лицето.

 

Козирог

Ще се наложи да се съобразите с страстите на своята половинка. Препоръчително е да обърнете изключително внимание на фамилния си живот, защото денят ще бъде извънредно придирчив. Ще се сблъскате с някои непредвидени проблеми и условия и това може да ви извади отвън надзор. Не бъдете прекомерно строги към себе, в случай че не всичко се окаже по вашите критерии. Старайте се през днешния ден да купувате неща, които ще ви оказват помощ в работата и по някакъв метод ще си възвърнат инвестицията. Тези от вас, които имат намерение да закупят парцел за инвестиция, през днешния ден ще сключат добра договорка евтино.

 

Водолей

Семейните ще се радват на удобни за брачни  връзки, само че с цел да ги реализиран ще е належащо съгласие и естетика. Не е желателно да натоварвате колегата си със своите служебни проблеми. Вероятно ще бъдете натоварени или назначени да изпълнявате необикновени за вас отговорности и това може да е причина за премеждия на работното място. Има възможност от някакви загуби или закъснение на заплащанията, тъй че мощно ви се предлага да избягвате огромните покупко-продажби през днешния ден. Бъдете търпеливи и не вземайте прибързани решения.

 

Риби

Този ден ще ви предразположи да бъдете по-романтични и обаятелни и най-много вашата еротична прелест, несъмнено. Любовните трепети и бракът ще бъдат вашите цели през днешния ден. Отношенията сред вас и сътрудниците ви ще претърпят известни земетресения. Помислете за вероятни взаимни отстъпки, с цел да избегнете възможни спорове. Ако се надявате на нарастване на заплатата, може да имате основателна причина да бъдете щастливи през този ден. Навярно ще получите това, което желаете.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР