ОвенПрочетете ощеЛюбовта ви ще бъде споделена и не се хващайте

...
ОвенПрочетете ощеЛюбовта ви ще бъде споделена и не се хващайте
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 11 юни: Близнаци- починете си, Стрелец- изненадайте половинката

Овен
Прочетете още
Любовта ви ще бъде споделена и не се хващайте за това кой дава повече и кой прави повече за богатството на връзката ви. Всеки от сътрудниците дава това, което може и сигурно и двамата допринасяте за хармонията в връзките ви. Въпреки, че имате ясно закрепена цел за финансовото ви положение, през днешния ден ще сте в положение да похарчите малко повече пари и да излезете от рамките на бюджета си. И въпреки всичко, преди да купите нещо си помислете дали в действителност ви е належащо и дали ще го сложите повече от три пъти.

 

Телец

Обърнете внимание на сигналите, които ви дава половинката ви през днешния ден. Дори да не ви кажат терзанията си в прав текст, вникнете по-дълбоко в думите на колегата си, с цел да разберете от какво има потребност и с какво може да помогнете. Ако се пробвате да спечелите пари от две разнообразни места през днешния ден, лавирането ще бъде много мъчно, само че въпреки всичко възможностите да се справите чудесно, са много огромни. Обмислете добре спомагателните си задължения и не закъснявайте.

 

Близнаци

Планетарната настройка през днешния ден ще ви поддържа да извършите огромна и смела крачка в любовта и да поемете по път, който е изцяло чужд за вас до този миг. Няма да съжалявате, даже ще ви е мъчно да повярвате какъв брой доста сте спечелили. Проектите върху, които работите лишават огромна част от времето ви и рядко ви остава време да обърнете внимание на половинката и фамилията си, било то и в почивен ден. Дайте си малко време за релакс, с цел да си дадете глътка въздух от интензивната работа.

 

Рак

Вероятно, ще разберете, че сътрудникът ви крие нещо от вас или не ви споделя цялата истина. Внимателно наблюдавайте мимиките, жестовете на тялото и държанието му като цяло и ще разберете доста повече неща, които се крият под повърхността от това, което ви се споделя. Днес, изкушенията ще дебнат от всякъде и доста елементарно може да се подхлъзнете, харчейки маса пари за скъпи и лъскави неща, които може да се окажат много по-некачествени от предстоящото. Уверете се, че упражнявате надзор над бюджета си и не си позволявайте сходни залитания, изключително в случай че сте с лимитирани финанси.

 

Лъв

Днес, ще навлезе с мощна сила в персоналния ви живот. Ще имате опцията да споделите възприятията си с половинката си, която ще ви гледа с удивление през целия ден. Ще разберете, че с всеки минал ден, си ставате все по-близки. Някои от вас ще имат удоволствието да харчат пари, дадени ви безплатно. Разбира се, парите които са ви дадени на готово ще изхарчите доста бързо и уверено, без доста да му мислите. Правилата, които спазвате за персоналните си финанси, няма да са годни в този ден.

 

Дева

Не бъдете черногледи и не мислете единствено за проблемите, които са ви връхлетели в последно време. Погледнете и от светлата страна на нещата и позволете на обичаният ви човек да ви помогне в този сложен за вас миг, като приемете препоръките и поддръжката му. Определено ще имате потребност от занимания и завършения, които да ви разведрят и разтоварят от напрегнатото всекидневие. Това въобще няма да ви коства доста пари, тъй че излезте някъде с половинката си и се радвайте на живота.

 

Везни

Дори да сте с колегата си от доста години, постоянно има някои дребни неща, които научавате с времето и това ви кара да обичате половинката си още повече. Този ден евентуално ще е един тези, в които ще извършите ново изобретение за обичания ви човек, което мощно ще ви впечатли. Бъдете деликатни с половинката си, изключително в случай че той или тя ръководи фамилния бюджет. Трудно ще скриете някои покупки, тъй че по-добре споделете желанията си за покупката на дадени неща, преди да сте се скарали.

 

Скорпион

Ако имате някакви подозрения и терзания, по отношение на колегата ви, не си мълчете и реагирайте на момента. Дори да се стигне до спор, подбуден от ревността ви, по-добре извадете всичко, което ви мъчи душевно и изяснете обстановката с колегата ви още през днешния ден. Едно ще ви тревожи през днешния ден, че нямате задоволително пари за занимания и циркулиране по заведения и магазини в този почивен ден. Постарайте да пазарувате по-бюджетни артикули, защото финансовите ви проблеми може да се задълбочат до края на седмицата.

 

Стрелец

Както се споделя магията на любовта ще се усеща във въздуха при вашата двойка. Ще бъде добре, в случай че си спретнете  една прелестна сантиментална вечер, която дълго време ще помните. Половинката ви ще бъде повече от впечатлена и омаяна от изненадата. Възможно е през днешния ден сте прекомерно заети и ще се наложи да свършите някой работен ангажимент макар почивният си ден. Това ще се отрази добре на финансите ви, защото може да получите в допълнение трудово заплащане за положеният ексклузивен труд.

 

Козирог

В случай, че сътрудникът ви живее на разстояние от вас, през днешния ден ще имате опцията да се срещнете и да компенсирате всичко изпуснато. Ще бъде отлично, в случай че осъществите най-съкровените си стремежи и се сближите още повече. Днес, ще се чувствате като държател в личното си царство и вие ще диктувате какво да се купува и какво не. Независимо с какъв брой пари разполагате, контролът ще е напълно във ваши ръце. Покупките, които ще извършите ще бъдат добре премислени и доста практични.

 

Водолей

Това, че може да се справяте с всичко сами, не значи, че би трябвало да го вършиме и през днешния ден. Позволете на колегата си да ви помогне с това, което може и правете всичко дружно, с цел да усетите хубавата страна на това, че сте едно цяло. Не бъде прекомерно стиснати през днешния ден и си позволете малко да се поотпуснете. Дори да имате на пръв взор неразрешими финансови проблеми, в случай че погледнете нещата от различен ъгъл, ще отриете вярното решение за съответната обстановка. Винаги има нещо ново, което може да научите, даже да си мислите, че сте минали през всичко и нищо не ви е непознато.

 

Риби

Възможно е, някакъв персонален проблем с роднините ви, мощно да ви тормози през днешния ден и да ви скапе настроението. Не се опасявайте да споделите това с колегата си и му позволете да ви помогне с вземането на значимо за вас решение. Вероятно, през днешния ден ще сте от импулсивните купувачи и бързо ще желаете да се сдобиете с нещо ново, без значение дали ще ви прави работа и ще ви е от изгода. Ако се колебаете сред няколко неща, не взимайте всичко на куп, а се вслушайте в интуицията си, която няма да ви подведе.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР