ОвенПрочетете ощеИзчистете съзнанието си от всички разочарования и спомени от

...
ОвенПрочетете ощеИзчистете съзнанието си от всички разочарования и спомени от
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 16 юли: Скорпион- не задушавайте половинките си, приятни изненади за Близнаци

Овен
Прочетете още
Изчистете съзнанието си от всички разочарования и мемоари от минали връзки. Освободете се от целия този прочувствен багаж, с цел да внесете ред и естетика в сегашния ви любовен живот. Днес сте в добра позиция, с цел да приложите концепциите си и ще се почувствате доста удовлетворени от посоката на живота си, каквато е сега. Използвайте оптимално своите качества и допълнете по опция нови знания.

 

Телец

Ще имате опцията да споделите възприятията си с половинката си, която ще ви гледа с удивление през целия ден. Ще разберете, че с всеки минал ден, си ставате все по-близки. Днес може да съумеете да си осигурите задоволително парични средства от някои непредвидени източници. Това сигурно ще ви даде финансова сигурност на фамилията.

 

Близнаци

Ще имате доста благоприятни условия да анализирате и проектирате някои от своите финансови цели, изключително през днешния ден, тъй че в действителност би трябвало да се концентрирате и да давате единствено най-хубавото от себе си. Може да има приятни изненади със фамилията и роднините. За вас е удобен интервал, по тази причина използвайте най-добре това време. Ще имате изгода от лица от противоположния пол.

 

Рак

Най-после ще се решите да въведете нужните промени в персоналните ви връзки. Звездната настройка ще е в положително състояние, тъй че действайте смело. Този ден би трябвало да бъдете деликатни с разноските си и да не сте склонни да купувате неща, които не са ви нужни. Вашите потребности ще подтикват вашите покупки.

 

Лъв

Днес, ще би трябвало да се освободите от всичко отрицателно от предишното ви и да извършите място на новите позитивни промени във връзката ви. Нещата ще се случат доста по-бързо при вас, в сравнение с сте очаквали. Финансовото ви положение евентуално ще остане устойчиво. Препоръчително е обаче да избягвате вземането на заеми през този ден, защото това може да се отрази зле върху вашите спестявания.

 

Дева

Вероятно мъчно ще водите диалози с вашият сътрудник, макар че имате отлични отзивчиви умения. Не повдигайте тематики, които може да разстроят колегата ви и по-добре отложете разискването на наболелите проблеми. Неочакваните разноски през този ден могат да ви затруднят да реализирате положителните си финансови благоприятни условия. Трябва да сте сигурни, че се придържате към бюджета си.

 

Везни

Разположението на планетите през днешния ден може да ви затрудни във вземането на значими решения. Добре ще е да разчитате на интуицията си и да не се впускате в обстоятелствени пояснения пред колегата ви. Изглежда през днешния ден безсмислено ще похарчите пари за непотребни неща. Можете да купувате артикули, от които в действителност не се нуждаете. Наложително е да избягвате ненужните разноски.

 

Скорпион

Опитайте се да не бъдете прекомерно натрапчиви по отношение на вашата половинка, защото може да се почувства задушена от думите ви. Оставете сътрудникът ви да диша свободно. Днес ще можете да се справите с множеството сериозни обстановки, които се обрисуват. През цялото време ще бъдете положително настроени. Ще имате чувство за задоволеност.

 

Стрелец

Щастлив ден за вашите любовни връзки. Венера ще ви въодушеви със мощни усеща и ще знаете по какъв начин енергично да включите колегата си в търсенето на оптимално наслаждение. Ще бъдете в положително здраве и въодушевление през днешния ден. Дори измененията в прочувственото позитивно положение ще гравитира към високите равнища. Звездите поучават ви да консумирате повече течности, с цел да поддържате енергийното си равнище.

 

Козирог

Духовно ще бъдете доста постоянни. Вашият другарски кръг също ще се усили. Трябва да обърнете особено внимание на връзката с вашия сътрудник, тъй като там нещата ще бъдат прекомерно деликатни. Може би ще препрочетете да изоставите пътя на своето его, в сравнение с да наранявате възприятията на другите или да ги разочаровате. Това обаче изисква прекалено много жертви, които ще ви накарат да бъдете несигурни през днешния ден.

 

Водолей

Ще развиете ново другарство, което ще бъде доста потребно и значимо. Най-вероятно ще се радвате на почитание и чест от интелигентни хора и ще бъдете много известни измежду противоположния пол. Може би малко прекомерно интровертно, само че доста надълбоко вътре в себе си, ще чувствате, че няма да се справите през днешния ден. Препоръчително е да не се отказвате пред усложненията.

 

Риби

Проявете схващане и се съгласете с мнението на колегата си, с цел да избегнете възможен спор и да запазите връзките си такива, каквито са били и досега. Много е евентуално да получите предложение за някакъв вид надомна работа, в която да се включи цялото семейство, с цел да си осигурите малко спомагателни средства към фамилния бюджет.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР