ОвенПрочетете ощеИскате повече от живота и сте решени да го

...
ОвенПрочетете ощеИскате повече от живота и сте решени да го
Коментари Харесай

Какво очаква Овен, Телец и Близнаци през месец АПРИЛ

Овен
Прочетете още
Искате повече от живота и сте решени да го получите! Ключът е да излезете от зоната си на комфорт и да сте подготвени да се изправите пред нови провокации и прекарвания. Вселената ще ви води и оказва помощ, тъй че не се опасявайте да изследвате незнайното! Изберете верния път, който ще ви разреши да бъдете свободни и достоверни.

 

Телец

Време е да влезете в светлината на прожекторите! Бяхте подценявани толкоз дълго, че сте не запомнили същинската си стойност! Този месец накарайте другите да схванат повече за вас, покажете уменията си и изнесете посланието си на света. Ще се изненадате какъв брой сте се сдържали! Действайте и се освободете вечно от стандартите на обществото.   

 

Близнаци

Този месец ще преживеете нов развой на себеоткриване! Ако в последно време светът не е бил благ с вас и вместо да се пробвате да измененията събитията си, най-добре е да започнете от вътрешната страна. Колкото повече се занимавате с вашите най-дълбоки и най-лични въпроси, вие приканвате излекуване да преобрази живота ви. Това скоро ще рефлектира върху вашата кариера, връзка, здраве и финанси!

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и таен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР