ОвенПрочетете ощеДнес, ще сте романтично настроени, така че споделете с

...
ОвенПрочетете ощеДнес, ще сте романтично настроени, така че споделете с
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 29 май: Козирог- не си губете времето, Рак- бъдете спонтанни

Овен
Прочетете още
Днес, ще сте сантиментално настроени, тъй че споделете с сътрудници ви всички тези ваши мечти. Не оставяйте нищо прикрито, а ясно заявете това, което очаквате от обичаният ви човек. Рискувате да си причинете голяма изтощеност от работохолизма ви. Следете стойностите на кръвното ви налягане и пулса ви и минимизирайте напрежението. Осигурете си пълноценна отмора вечерта. Умението ви да печелите пари и да омайвате клиентите ви, през днешния ден ще блесне. С лекост ще реализирате високи облаги без доста старания от ваша страна.

 

Телец

Ако връзката ви досега е била като в зимен сън, то през днешния ден ще сте будни и подготвени за подвизи. Отпразнувайте новото начало на връзките ви с обилна вечеря и приятни преживявания. Денят може да бъде малко по-странен и изпълнен с куп загадки, само че вие ще сте индивидът, който ще се оправи с всички провокации като един супер воин. Всички ще ви приветстват в края на деня. Мисълта за неправилно изхарчени пари няма да ви напусне през целия ден. Колкото и да мислите и да се самообвинявате, ще би трябвало да се стегнете и да се подготвите за идващият работен ден.

 

Близнаци

Благоприятното разположение на звездите ще бъде превъзходен подарък за вас през днешния ден, защото ще имате обезпечен триумф в любовта. Не отлагайте среща с обичаният ви човек, а даже настоявайте за такава. В този ден, капацитетът ви ще се разгърне в цялата си хубост като красиво цвете. Ще извършите всичките си задания в работата ви повече от чудесно. Денят ще е подобаващ за сключване на контракти и финансови документи. Само не забравяйте, че финансовият разцвет не е непрекъсната големина, тъй че постоянно би трябвало да сте готови за възможни обрати.

 

Рак

Бъде спонтанни и изразете всички усеща и страсти, които бушуват във вас. Партньорът ви ще се зарадва на това ваше естествено държание и ще приветства сходни изяви. Съсредоточете се единствено върху най-важните и незабавни задания в работата ви, с цел да може да приключите с всичко, което би трябвало да се свърши в границите на работния ви ден. Винаги може да намерите по-евтина опция на това, което търсите освен това многообразие от артикули в наши дни. Не е нужно да изпразвате джобовете си, единствено тъй като би трябвало да има щампа на прочут бранд.

 

Лъв

Време е да извършите нещо по-различно да разчупите ситуацията с колегата ви. Изпейте ария на половинката си, изиграйте танц или рецитирайте сантиментална лирика. Просто направете нещо друго и нетипично за вас. Компромисът е нещото, което ще е фокусът на деня ви. Бъдете гъвкави и подготвени да извършите някои отстъпки, с цел да постигнете триумф на работното ви място. Купете единствено това, което авансово сте планували и избягвайте прочувствените покупки, които просто ви се костват на преференциална цена, само че в действителност не ви носят някаква стойност.

 

Дева

Не всичко, което харесвате, подхожда и на колегата ви. Вместо да се съсредоточавате върху разликите ви, открийте кое това, което ви сплотява като двойка и е занимателно и за двама ви. Въпреки, че през днешния ден може да сте натоварени с някои досадни задания на работното място, това няма да попречи на вашата продуктивност. С положително обмисляне на времето ви, ще съумеете да се справите с всичко. Пренасочете част от персоналните си финанси за подарък на обичания ви човек. Покупката ще си коства, тъй че не се колебайте да подберете нещо автентично, въпреки и на малко по-висока цена.

 

Везни

Спомнете си, че дребните жестове основават история. Няма потребност от драма, която е присъща на сапунените сериали. Подберете това малко нещо, което ще се запомни за цялостен живот от обичаният ви човек. Макар и по-голямата част от сътрудниците ви да са ваши връстници, мъчно ще се примирите с метода им на мислене. Подминете някои мнения, които може да са ви неприятни и продължете работата си, сякаш нищо не се е случило. Вместо да се отнасяте в мемоари по предишното, по-добре се концентрирайте върху работата си и започнете да печелите пари за бъдещето ви. Няма по какъв начин да върнете изгубеното, тъй че гледайте единствено напред.

 

Скорпион

Опитайте да поиграете с палави думи с вашата половинка. Това ще разгорещи пристрастеностите и ще предразположи сътрудникът ви към едно по-освободено държание в късните  часове на денонощието. Чудесен ден, в който да влезете в ролята на началник и да делегирате отговорности на всеки от екипа ви. Прегледайте всички планове, по които работата е била краткотрайно спряла и действайте по дилемите си. Семейството ви ще бъде вашата мотивация да се трудите по-усърдно и да спечелите още повече пари. Денят ще е удобен за вложения и покупки на артикули за дома.

 

Стрелец

Дайте воля на инстинктите си и оставете нещата да се случат от единствено себе си. Добра концепция ще е да поиграете на някоя настолна игра с обичания ви човек и да започнете вечерята с десерта вместо със салата. Работата от вкъщи ви може да бъде много ползотворна през днешния ден с вдъхновението, което ще имате. Без значение къде се намирате, креативната ви мисъл ще тече безупречно. Ентусиазмът ви от някои понижения и промоции могат да ви тласнат към свръх извършване на покупки и презапасяване. Няма потребност да трупате ресурси, тъй че си спестете парите.

 

Козирог

Не си губете времето в терзания какво би се случило с връзката ви. Признайте грешките си пред вашият сътрудник и преценете по какъв начин да продължите напред като двойка. Бъдете откровени за това, което не знаете и не го приемайте за ваш пропуск. По-добре да се научите по какъв начин се вършат нещата по верния метод, в сравнение с да нанесете огромни вреди, които ще костват скъпо. Колкото пари спечелите през днешния ден, толкоз и ще похарчите, а може даже и повече. Емоционалните ви покупки в този ден могат да изпразнят джоба ви за негативно време.

 

Водолей

Днес е допустимо да изпитате потребност от някакво моментно усамотяване, с цел да разберете какви са същинските ви усеща. Това евентуално ви се случва, тъй като продължавате да желаете да поддържате връзки с несъвместими за вас сътрудници. Може да не е най-подходящият миг тъкмо през днешния ден да поискате покачване, само че може да започнете да загатвате, че заслужавате повече за работата, която вършите. Има възможност да получите някакъв тип отплата. Вероятно, през днешния ден ще сте принудени да свиете разноските и да разполагате с по-ограничен бюджет. Определено сте в сложен интервал и ще би трябвало да се справите с рецесията, в която сте.

 

Риби

Връзката ви на този стадий има потребност от нов заряд, с цел да се възвърне пламъкът, който е загаснал. Разположението на звездите ще е удобно да уловите онази светлинка, която да озари любовния ви живот. Работата ще бъде извънредно лесна за вас през днешния ден, защото ще сте в положително въодушевление и всичко ще ви се стори като детска игра. Ще имате прилив на креативна сила, тъй че да създадете нещо неповторимо. Денят няма да е удобен за вложения и по-големи покупки. Въздържайте се от харченето на пари, с цел да запазите бюджета си в позитивен баланс.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР