Овен През този уикенд Овните ще трябва да се потрудят значително,

...
Овен
През този уикенд Овните ще трябва да се потрудят значително,
Коментари Харесай

Любовен уикенд хороскоп за 5-6 октомври: Кои зодии ще се носят на крилете на любовта

Овен
През този уикенд Овните ще би трябвало да се потрудят доста, с цел да върви любовната им връзка по проект. Идеалите ви в любовта заслужават възторженостти – почтено партньорство и комфорт. Премисляйте добре всеки ход.
Телец
Комуникацията ви няма да върви изключително безпрепятствено, по тази причина по-добре ходете „ на пръсти “ два дни. По опция избягвайте въпроси, които биха основали спорове сред вас, тъй като напрежението през уикенда ще е повече от хармонията.

Близнаци
Нестабилност ще има и в любовния живот на Близнаците, само че място за терзания няма. От вас зависи да измислите нетрадиционни способи и завършения, посредством които бихте могли да се преоткриете един различен, а с това да извършите и връзката си по-интересна.
Рак
Ще желаете да се наложите, само че на каква цена? Не се опитвайте да доминирате във връзката и бъдете деликатни с думите и дейностите си. Може да засегнете надълбоко обичания човек и по-късно да съжалявате.

Лъв
В неделя не е изключено значим диалог да „ почука “ на вратата ви. Ще ви бъде мъчно да вършиме взаимни отстъпки, търпението също няма да е на ваша страна, само че пък ще се пробвате с все сили да избегнете сериозен раздор в връзките.
Дева
Последното нещо, за което ще ви се приказва с колегата, е финансовото ви положение. Може би имате да споделяте свои грехове по тематиката, само че по-добре съберете храброст и не отлагайте тематиката.

Везни
Между вас и половинката ще има съществено оживление на любовния фронт. Ще има динамичност, връзката ви ще се задълбочи. Очаква ви прекрасен и забавен уикенд.
Скорпион
Обмисляйте добре дейностите си и внимавайте със силата на думите, тъй като е огромна. Може би се нуждаете от малко уединение, по тази причина по-добре си го поискайте от колегата, от едвам измъчвате и двама ви.

Стрелец
Неангажиращите полови афери няма да работят за вас през този уикенд – вероятността да се оплетете в усеща е доста огромна. Бъдете отворени за нови благоприятни условия, само че не прибързвайте със заключенията.
Козирог
Обвързаните представители на зодията ще бъдат съсредоточени върху идни промени във връзката им. Дори проектите ви да не се развиват както сте предвидели, говорете с половинката, тъй като дружно ще измислете решение.

Водолей
В безредна обстановка могат да попаднат и Водолеите. Комуникацията е от решаващо значение, изключително в случай че имате подозрения в възприятията или искреността на колегата. Помислете за вашите цели и не отлагайте значимите диалози.
Риби
Леко напрежение може да възникне и за обвързаните Риби, когато става въпрос за разискване на финанси. Може да се окаже, че е много мъчно да постигнете единодушие по отношение на общите ви пари. Запазете самообладание един към различен.
Инфо: iwoman

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР