ОвенПрез този ден Вашият любим човек няма да се отличава

...
ОвенПрез този ден Вашият любим човек няма да се отличава
Коментари Харесай

Риби: Не се плашете днес, Овен: През този ден вашият любим човек ще...


Овен

През този ден Вашият обичан човек няма да се отличава с експедитивност на реакциите и с изключително внимание към това, което става към него, а също и към обкръжавашиттте го хора, което ще рече, че преди всичко и към Вас. Затова освен ще се наложи да го предпазвате от заплахите, с които е изпълнен този неприветлив свят, само че и да търпите неговото нехайство.

Телец

Днес в хода на събитията ше станат непредвидени промени, които не може да не Ви обиден. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и задължения и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият обичан човек ще откаже да Ви показа някаква своя загадка, тъй като ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви визира. Не се вълнувайте – ще раберете всичко малко по- късно!

Близнаци

Вашият вътрешен свят през днешния ден няма доста да се „ схваща ” с външния. Това значи, че не би трябвало да се учудвате, в случай че не можете да определите, какво Ви се желае повече – да излезете вечерта с компания и да се повеселите до насита, или да си останете вкъщи и да се потъркаляте на дивана, с брошура в ръка. Ако имате сили да излезете измежду хората, постарайте се, да извършите тъкмо по този начин. Възможно е, пребиваването у дома да Ви се коства доста съблазнителна концепция, само че общуването с хората ще Ви зареди с сила и ще Ви обогати с хрумвания. Понякога се постанова да излезете от своята уютна раковинка, даже и доста да не Ви се иска….

Рак

Възможни са решителни загуби, а и има риск да се лишите от това, на което ужасно доста държите. Много е рисково да давате воля на страстите си, тъй като точно те може да Ви заведат до задънена улица, както и да станат причина за проблеми и спорове с обкръжаващите. На провокациите, които през днешния ден ще бъдат премного, не би трябвало да се поддавате при никакви условия. Като цяло втората половина на деня ще бъде по-добра от първата. През това време може да се помирите с обичания човек или остарял другар, или да поговорите с околните си за това, което Ви вълнува. Но с леко, радостно и оптимистично въодушевление, за жалост, няма да може да се похвалите.

Лъв

Денят ще изисква от Вас решителни и независими дейности. Много Ваши действия ще бъдат посрещнати неблагосклонно, само че публичното мнение в този момент не би трябвало да Ви безпокои. Важно е да бъдете в единодушие със себе си. Неспокойни са връзките с началството и авторитетните хора и ту Ви хвалят, ту Ви ругаят. По-добре е да не стартирате съществени диалози. Но пък с околните си се разбирате доста добре и по тази причина денят е подобаващ за другарски и фамилни мероприятия, като разрешава да се оправят отдавнашнашни различия. Доста прелестно усещане ще остави у Вас възможна сантиментална среща.

Дева

Нама да имате никакво предпочитание през днешния ден да планирате вашето съвместно(с обичания човек)бъдеще – близо и не напълно. Ще Ви харесва това, което става през днешния ден, а на следващия ден ще си бъде за на следващия ден и тогава ще го мислите. Какво пък – от време на време е допустимо и прелестно да се живее и по подобен метод.

Везни

Неутрален ден от всяка позиция, с изключение на сантименталната, където въздействието на позитивните трендове ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите доста персонални проблеми, в случай че се отнесете към тях съществено, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с обичания човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени, толкоз ще бъде по-добре. Възможно е превъзмогване на различията с по-възрастни родственици и остарели другари, не одобряващи някои Ваши действия в близкото минало. Ако продължавате да държите на нормалния си метод на деяние, това няма да Ви помогне по никакъв метод да постигнете триумф. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и затрудненията.

Скорпион

Трудничко и малко горчиво ще бъде през днешния ден на Вашия обичан човек общуването с Вас, защото Вашето държание ще бъде много мъчно за предсказание, и още по- комплицирано за схващане. Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да не поражда у Вашата половинка какъвто и да било дискомфорт от общуването с Вас…

Стрелец

Ще се наложи да се занимавате с неинтересни, само че доста потребни и нужни неща. За страдание, колкото и да се убеждавате, че поради поставената цел би трябвало да се потрудите, от това ентусиазмът Ви няма да се усили. Може да деянията малко ловкост и да си намерите помощници: след тяхната поява денят внезапно ще стане по-лек и прелестен. В фамилията са вероятни различия, само че въпреки всичко ще съумеете да избегнете кавгите, като на време помирите канещите се да враждуват страни. Миротворческата задача може да Ви накара да забравите личните си ползи, само че това няма да докара до съществени загуби.

Козирог

Нищо не Ви припомня за цената на парите по този начин добре, както качествената, почтена и напрегната работа. Днес ще се наложи да употребите не малко старания, а резултата може и да не Ви зарадва доста. За сметка на това самият развой на работа ще бъде много забавен, а и с помощта на всичко ще можете да се запознаете с нови хора, които ще открият пред Вас нови благоприятни условия. Ако насочите напъните си в нужната посока,, те ще бъдат възнаградени не с пари, а с много забавни други неща.

Водолей

Ако търсите ентусиазъм, обърнете внимание на това, което нормално Ви разочарова. Звучи парадоксално, само че това може да се окаже добра концепция. Ако нещо Ви нервира, значи има сериозна причина. Намерете тази причина, и ще намерите решение на комплицирания проблем, който в този момент стои пред Вас. Новите хрумвания се раждат от остарели обстановка, тъй че в случай че се поразгледате и се поровите задоволително добре, за себе си ще преоткриете цялостен нов свят….

Риби

Когато сте принудени ненадейно да вземете решение, обгръща Ви боязън от носенето на отговорност. Няма нищо ужасно в това, под напън да кажете на обкръжаващите, което по Ваше мнение биха желали да чуят, тъй като след това може да се премислите. Най-добрата тактичност за този ден е, да осъзнаете, че въпреки и да имате някаква власт над личния си живот, нещата не се въртят към Вас. И не постоянно последната дума е Ваша… Раздразнителните познати са част от живота и по тази причина в случай че някой демонстрира темперамент, не се дразнете. Вместо това превключете вниманието си на създаване на нови връзки и поддържане частично на към този момент съществуващите. Това в действителност визира освен Вашия персонален живот, само че и работата. Всички не са задължени да Ви обичат! И чесно казано, употребявайки всичката си сила, с цел да извършите другите щастливи, оставяте малко, с цел да ощастливите себе си, а това към този момент не е добро…

Нова Варна ©

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР