ОвенПрез този ден ще се чувствате доста уморени, така не

...
ОвенПрез този ден ще се чувствате доста уморени, така не
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя

Овен
През този ден ще се чувствате много изтощени, по този начин не е за предлага да си уреждате срещи. Очакванията на обичания Ви човек няма да се оправдаят. Само че, в полза на истината, доводи от вида:Боли ме главата ”, няма да са Ви доста от изгода...
Телец
Доста комплицирано ще бъде за Вашия обичан човек през днешния ден да разбере, какво желаете да му кажете с тези или тези Ваши дейности. Той няма да може да разбере Вашите претекстове и стремежи и по тази причина ще се държи разсеяно и несъответстващо. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми.
 
Близнаци
Каквото и да се случи през днешния ден посред ви, то единствено повече ще Ви сближи. А това значи, че всевъзможни неприятности и трудности в живота не могат да Ви изплашат, щом сте дружно. Нали помните: елементарно се чупи една пръчка, само че напълно не по този начин стоят нещата с цяла връзка. Това е годно и за този ден...
 
Рак
Подходящ ден за къси пътувания (с изключение на утринните часове). По това време ще можете свободно да контактувате с хората, които са към Вас, и то на разнообразни тематики. Само че се постарайте, да не излизате от деловия звук и деликатно да аргументирате своите позиции. Ще е потребно да обсъдите детайлите на тази или онази работа. Има възможност да бъде сполучлива ороверка или оформяне на документи. Лесно ще се справите с всяка настояща задача, изключително в случай че не се вглеждате в далечното бъдеще. Контатктът с детето или с обичания човек ще Ви донесе не малко приятни моменти.
 
Лъв
Ще можете да реализирате смели проекти, отнасящи се до професионалната активност. Денят е доста подобаващ за разискване в неофициална конюнктура на настоятелен вероятности и други значими въпроси. Може и да се окаже опция, да започнете да се занимавате със независима комерсиална активност. Вероятни са изненади и дарове, спонтанни празници и развлечения. Не се предлага, да се подхващат далечни пътувания. Ако са в компанията на обичания човек, е допустимо да зародят недоразумения. Краят на деня ще бъде обвързван с утежняване на самочувствието и за това време е по-добре да не планирате виновни задания.
 
Дева
Вашата задача за през днешния ден е да планирате взаимния ви живот за месец напред. Да определите точната дата, от която Вашия обичан човек би трябвало да Ви обича още повече, е много мъчно, само че да решите по кое време дружно ще отидете на спектакъл, кино или галерия, е изцяло по силите ви. Само си запишете всичко, че другояче ще забравите.
 
Везни
През този ден би трябвало да сте подготвени за загуби: за представителите на този знак той ще се окаже много комплициран. Професионалните проблеми няма да са прекомерно съществени, само че ще бъдат задоволително многочислени. Ентусиазмът Ви ще отслабва с всеки час, а значимите каузи и виновни срещи е най-добре да планирате за първата половина на деня. Удачно съвпадане ще Ви разреши по различен метод да погледнете на своя персонален живот и да измененията някои неща към по-добро. Импровизирайте, само че се старайте да оставате в границите на традицията: несъразмерната автентичност не е за препоръчване.
 
Скорпион
Най-добре ще бъде, в случай че преминете в сянка. Оригиналността и характерността Ви притеглят хора, с които не си заслужава да имате нищо общо. Изключително значима е предвидливостта. Без нея ще създадете и за себ си, и за своите близки,не малко проблеми. Бъдете икономични: парите, които през днешния ден се каните да похарчите за приятни, само че незначителни неща, скоро може да Ви потрябват за нещо доста по-важно. Бъдете деликатни към здравето си: вероятни са изтощение и обостряне на хронични болести.
 
Стрелец
Както е известно, животът е серия от продължителни ваканции, които ни е провървяло да прекараме с стеснен брой деликатно защити, подобаващи спътници. Това са наши другари, родственици и защити непознати, които не се задържат дълго в тази категория. Предстои Ви през днешния ден среща с нов и незабравим човек, който ще изиска да се причисли към Вас в идващия нов сектор от Вашия път. Готови ли сте за такова нещо?
 
Козирог
Днес, още от сутринта, ще Ви е доста нужен Вашия „ вграден ” детектор на нелепостите ” - някои хора прекомерно интензивно ще натрапват на обкръжаващите своите стремежи. Те няма да се стесняват да споделят всичко, което Ви е комфортно, стига единствено това да може да им помогне да се окажат там, където желаят да попаднат, само че в техните думи ще има малко здрав разсъдък. Ще можете да ги подушите от километър, и съответстващо да извършите промяна на своята траектория. С протичането на деня още веднъж ще се окажете във своята буря. Отново ще Ви бъде удобно да бъдете самите себе си, и ще сте подготвени да установите същински връзки с хората.
 
Водолей
На всички в близост дълго сте разказвали, че се каните да измененията доста неща в живота си – не е учудващо, че те стартират да се интересуват, за какво досега нищо не се случва. Преди да стартират сплетните, използвайте своите благоприятни условия и си изяснете, какъв брой пари ще са Ви нужни, с цел да реализирате своите проекти. Разбира се, ще се наложи нещо да рискувате, както става нормално, само че въпреки всичко се концентрирайте и започвайте да действате. Колкото повече са рисковете, толкоз повече са премиите. Семейните отговорности може да Ви се сторят непотребни, само че в случай че се заемет с тях, ще откриете за себе си доста нови и забавни неща.
 
Риби
Днес Вашия обичан човек ще направи нещо толкоз ненадейно, че единствено ще можете да го гледате с големи учудени очи. Звездите доста желаят да имат вяра, че упоменатото нещо ще бъде за Вас извънредно прелестно, радостно и удовлетворяващо.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР