Овен През идните 7 дни вие ще бъдете сред галениците на

...
Овен
През идните 7 дни вие ще бъдете сред галениците на
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп Алена за 28 октомври-3 ноември: Овен - ще бъдете сред галениците на съдбата, Стрелец - ше получите някаква награда

Овен

През идните 7 дни вие ще бъдете измежду галениците на ориста – желанията ви ще се реализират по-лесно и ще получите премия за упорството, което сте проявявали в предишното. Ключовата дума за интервала е „ усъвършенстване “, като за всеки от вас то ще бъде в друга област.

Телец
Безсмислено е да бързате и да желаете всичко да се случва на мига – по този начин единствено ще се ядосвате, че събитията се развиват прекомерно постепенно и няма да съумеете да усъвършенствате към този момент съграденото.
Много от вас ще бъдат изправени пред предизвикването да покажат, че в действителност работят качествено.
Близнаци
Ще се настроите по-добре към астрологичните въздействия, в случай че се запитате какво още може да извършите, с цел да въведете ред в живота си и да се почувствате сигурни и спокойни. Може да ви се наложи да се захванете с доста неща, по тази причина очертайте предпочитаните.

Рак
Предстои ви още една седмица, в която акцентът ще бъде подложен върху усъвършенстването и практическата работа в някаква област. Ако сте по-амбициозни и желаете да се възползвате от предоставените ви благоприятни условия, в този момент е моментът за това.

Лъв
Искате или не, ще би трябвало да мислите по някои практични въпроси, свързани с работа, с пари, с организацията и осъществяването на всекидневните ви отговорности. Чудесно е да сте на крилете на някоя нова концепция, само че във ваша изгода ще бъде да не бързате и да обмислите добре проектите си.

Дева
Идната седмица ще бъде сполучлива за вас, що се отнася до работата, финансите и креативните планове. Уви, съвсем всички представители на знака ще бъдат връхлетени от здравословни проблеми – при някои лек, при други – по-сериозни. Ако работите по някой съответен план, в този момент е моментът да се концентрирате.

Везни
През тази седмица евентуално много ще разсъждавате и по тази причина е добре да си осигурите персонално време и усамотение. Може да се сблъскате с някакъв проблем в работата или в персоналния си живот, да търсите корените му и да се пробвате да намерите позволение.

Скорпион
Започналите процеси на промени и осъзнаване ще търпят позитивно развиване. Не се учудвайте обаче, в случай че всичко наподобява както досега – позитивният процес при вас ще визира по-скоро душевния ви свят и не е наложително незабавно да даде отблясъци върху външните условия.

Стрелец
През идните дни ще получите някаква премия – морална или финансова. Успехите обаче няма да дойдат наготово, всички облаги ще бъдат резултат на старанието, което сте положили през миналите седмици и месеци. Помислете какво желаете и чак тогава действайте.

Козирог
Предстои ви чудесна седмица, изпълнена с благоприятни условия за стабилизация и рационализиране в личностен или професионален проект. С каквото ви захванете, работата ще ви спори и ще съумеете да укрепите постигнатото досега. Оглеждайте се за благоприятни условия за развиване.

Водолей
Препоръката към вас е да не се разпилявате в разнообразни направления, а да сте съсредоточени и добре проведени. Така хем ще бъдете по-спокойни, хем седмицата ще мине по-леко и по-приятно. Няма смисъл да се оплаквате на вятъра от този или оня, да се тревожите за бъдещето, в случай че можете направете нещо в този момент, тъй че да подобрите ситуацията си.

Риби
През тази седмица астрологичните въздействие ще ви оказват помощ да си осигурите нужното успокоение, с цел да бъдете по-ефективни в работата, да разсъждавате по-трезво и надлежно – да подобрите общуването си с близките. Опитайте се да владеете страстите си, не се обвинявайте и не се поддавайте на самосъжаление.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР