ОвенПрепоръчително е да прекарате денят максимално ярко и динамично. Всяка

...
ОвенПрепоръчително е да прекарате денят максимално ярко и динамично. Всяка
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 11 март: Спокоен и ползотворен ден за Водолеите

Овен

Препоръчително е да прекарате денят оптимално блестящо и динамично. Всяка минута свободно време, която е позитивна и насърчителна, е добре пристигнала. Можете да забравите за бизнеса в интерес на романтиката. Опитайте се да запазите тази неповторима атмосфера, и не я зареждайте с неприятни мисли. Вечерта е най-хубавото време да извършите крачка към своите фантазии.

Телец

Днес егоизмът може да попадне в полезрението на любовта, отворете душата си да бъде изпълнена със съпричастие. Не подминавайте, в случай че някой се нуждае от вашата помощ, съвет или финансова поддръжка. Не позволявайте на никой да ви манипулира, да ви насочват или да ви принуждават да изпълнявате капризни им претенции. По-добре е да се отървете от токсичните връзки едновременно.

Близнаци

Очертава се един удивителен за вас ден. Мнозина ще харесат новият ви жанр на обличане или ще оценят постигнатите фитнес резултати, или ще открият, че моделът на вашето семейство или връзка е съвършен във всяко едно отношение. Единственият отрицателен миг на този ден  може да бъде вашето здравословно неразположение. Избягвайте продължителният престой измежду доста хора, изключително в случай че сте хипертоници.

Рак

Може би ще отидете на отмора отвън обитаемото място или ще решите да посетите остарели другари. Денят ще ви накара да се почувствате като пътешественици, вземете раницата през раменете, и поемете свободно към някоя дестинация из природата надалеч задушливата действителност. Ако обаче не се чувствате здравословно добре, можете да се заемете с делата на фамилията. Изтощението от безкрайните неприятности, свързани с живота ви, не е изключено през този ден.

Лъв

Днес за следващ път ще докажете, че не на вятъра носите, въпреки и фигуративна корона. Вероятно ще зародят избрани обстановки, в които ще би трябвало да деянията престиж, своята вътрешна аристократичност и харизма. Може да извършите мощно усещане на евентуалните вложители, настойници на вашето творчество или на индивида, с който мечтаете да поддържате връзка. Денят е подобаващ за покупки.

Дева

Бъдете извънредно деликатни, рискът от фамилни кавги и кавги през днешния ден е с код червен. Можете да анулирате тази прогноза, като избягвате смесването с отрицателните аспекти на деня. Не би трябвало да обсъждате спорни въпроси, да вършиме фамилни проекти или да се задълбочавате. Уверете се, че през днешния ден всичко е ярко и празнично в душата ви. Основен приоритет би трябвало да бъде неуморното спортуване или честите извършения.

Везни

Навярно ще бъдете пъклен изтощени от безкрайни позвънявания, известия в обществените медии или персонални визити през днешния ден. Поканите за излети не би трябвало да бъдат отхвърлени то програмата ви за денят. Не правете грандиозни проекти през този динамичен ден, тъй като не можете да управлявате всичко едновременно. Доставете си едно наслаждение посредством приятелско празненство отвън града, с цел да не се отдадете на тъпо събитие, заобиколено от сноби.

Скорпион

Най-вероятно ще останете предоволни от резултатите през този ден. Повечето от плануваните събития ще бъдат сполучливи с поддръжката на другари или родственици. Единственото нещо, което притеснително, че те ще бъдат безсилни по отношение на вашите персонални въпроси. Ще имате нужда от един или повече надграждащи диалози. Освен това,  вероятно ще решите да спрете настоящия си романс или да признаете пред някого своите усеща.

Стрелец

През този ден надали може да се надявате на дълго чаканите страсти. Можете да повлияете зле на ваши другари и близки, тъй че ще се наложи да измененията сюжетът си. Препоръчително е да напуснете паниката на града. Посетете живописна гора или другоземен и красиви езера или реки. По този метод ще се освободите от напреженията и ще възстановите благосъстоянието си.

Козирог

Има огромна възможност да бъдете прекомерно сурови през днешния ден. Критиките ви ще  бъдат отправени към хора, близки до вас, другари, непознати и даже към роднините ви. Опитайте се по опция да се овладявате, запазвайки положителният звук. Не се опитвайте да се отървете от напрежението с използването с алкохол. В последна сметка това единствено ще утежни обстановките.

Водолей

Денят ще бъде много спокоен и потребен. Ако сте възнамерявали да започнете каквито и да било поправки в дома, най-добре почнете от през днешния ден. Късметът ще бъде е очакван в границите на свободното време по принцип. Може да опитате разнообразни пикантни храни, в случай че здравето ви разрешава това. За страдание обаче този ден не е подобаващ за романтика, тъй че, въздържайте се от всевъзможни прочувствени прояви.

Риби

Има възможност рискувате да се спънете в равнодушие с някой непосредствен. Не може да се изключи, че този човек може да е най-хубавият другар, от който се чакаха скъпи препоръки. Ако виновността му или й е прекомерно огромна, би трябвало да спрете да дрязгите, с цел да не разрушите връзките си. Късметът е вероятен даже по въпросите, свързани с ваши начинания, като да вземем за пример избор на най-безопасната диета.

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР