ОВЕНПредстои ви успешен почивен ден, в който може да докажете

...
ОВЕНПредстои ви успешен почивен ден, в който може да докажете
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Нищо не пречи на плановете на Овните, познати са полезни на Телците

ОВЕН

Предстои ви сполучлив почивен ден, в който може да докажете освен професионализма и интелекта си, а и да се справите с проблемите, подбудени от позволените неточности. Нищо не е в положение да ви попречи на проектите и на триумфите, в случай че вие самите не решите да се отдадете на развлечения. В фамилията ви се разгаря препирня поради следващото ви забавяне след работа, а околните ви изрично отхвърлят да ви чуят. Не се опитвайте да измисляте опрощение. Ако не се приберете в точния момент, се откажете от вярата за полови удоволствия.

ТЕЛЕЦ

В почивния ден пред вас се разкрива опция ваши познати да ви бъдат потребни при превъзмогване на служебните проблеми. Въоръжете се с самообладание, с цел да не неуспехите деня си. Трудности ще ви попречат да осъзнаете къде е измамата в направените ви оферти. Откажете се от начинанията. Нямате желание да се извините на интимния си сътрудник, даже и в случай че вие сте повода за неразбирателството посред ви. Сексуалните ви връзки са в рецесия, която ще продължи толкоз дълго, колкото ще проявявате женския си дебелоглав.

БЛИЗНАЦИ

Деловите диалози, планувани за почивния ден, са несполучливи, а също и опитите на надскочите опциите си и да се натоварите с спомагателни задания. Ако желаете да се справите с зараждащите проблеми разчитайте на себе си. Доверите ли се на ваши сътрудници или другари, може да се неуспехите изцяло и да се наложи да започнете всичко от начало. В персоналните връзки проблемите са поради отвращение на сътрудниците ви да се съгласят с вас и с непрекъснатото неявяване от вкъщи, за което нямате опрощение. Ако премълчите и не се опитате да наложите мнението си принудително, можете да избегнете лишаването от полови мигове.

РАК

Денят е почивен и е изпълнен с очаквания и проекти – действителни и постижими. Избягвайте да се натоварвате с работа, която е над вашите благоприятни условия, с цел да не изостанете със служебните си задания.  Идеите ви ще донесат положителни доходи. На работното място сте уверени във опциите си и изпълнени с готовност да докажете качествата си. Отново сте обзети от подозрение дали сте задоволително привързани към интимния си сътрудник или би трябвало да се разделите. След като имате подозрения в възприятията си е по-добре да си дадете краткотрайна отмора и да се откажете от секса.

ЛЪВ

Успехът е с вас през целия почивен ден. Не водете диалози с вашите сътрудници, които са позволили неточности и желаят да им помогнете. Няма по какъв начин да го сторите, тъй като ще санкционират вас. Ограничете срещите си с настоятелен сътрудници и не подписвайте договорите с тях през днешния ден. В персоналните връзки са вероятни проблеми с сътрудниците ви поради нежеланието им да схванат терзанията ви свързани с вашите отговорности и опитите им да ви наложат да си останете вкъщи, даже като симулират неразположение. Сексуалните ви връзки се възвръщат.

ДЕВА

Денят, макар че е почивен, ви разрешава да увеличите приходите си и да се справите ослепително с новите си служебни задания, които са и доста виновни, доподни и изискват да сте деликатни. Проведете плануваните настоятелен срещи, тъй като триумфът е с вас при диалозите и договарянето на финансиране. Вечерта забравете за професионалните си отговорности и се отдайте на развлечения. Отидете на посетители или на ресторант с вашите сътрудници и фамилията си. След вечеря се отдайте на незабравими полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Занимавайте се със служебните си отговорности, само че в почивния ден сте задължени да се заемете и с тези в дома ви. Не се изкушавайте да доверите проектите си на вашите сътрудници, с цел да не ги споделят незабавно с ваши съперници. Трудно ви е да вземете бързо и вярно решение за професионалните си проекти. По-добре още веднъж обмислете всичко. Бъдете внимателни, изключително в случай че се постанова да поправяте покривните структури в дома си и вие, чисто по женски желаете да сте потребни! Приемете, че това е работа на колегата ви. Вечерта прекарайте измежду фамилията си.

СКОРПИОН 

Единствения триумф в този почивен ден е обвързван със запознанства, които ще ви донесат непредвидена бъдеща изгода. Не се надявайте на доходи или на нови достижения на работното място, в случай че имате изостанали задания. Разчитайте единствено на себе си. Срещите си отложете за идващия ден и се захванете с настоящите си задания. Семейните да бъдат умерени в претенциите към брачния си сътрудник, а в случай че имат постоянен брак да не прекаляват с ревността си. Несемейните да чакат сантиментална среща, а със половите наслаждение да поизчакат.

СТРЕЛЕЦ

Денят е сполучлив, макар че е почивен. Ще се справите и с най-големите си отговорности и без проблем ще отхвърлите всичките си задания за деня. Не пропускайте да деянията увереност в реализиране на вашите служебни цели. Очаквани финансови приходи ви дават опция да мислите за вложения. Вечерта не трябва да приемете поканата за пийване с другари. Влюбени сте и се чудите дали ще е вярно през днешния ден да споделите възприятията си. Притеснявате се дали ще ви отговорят със същото. Семейните да не пропущат миговете за себе си и да се отдадат на полови наслаждения.

КОЗИРОГ

Успехът е с вас, макар почивния ден и недоразуменията, които имате да изяснявате с вашите сътрудници. Причината е в тяхното противоречие с вашето мнение, макар че правото е на ваша страна.  Старанието ви на работното място и отхвърлянето на неотложните служебни задания до края на деня, ще ви донесе самопризнание. Предпазвайте се от утежняване на връзките с вашите близки поради ненужни разногласия за имотни делби. Помислете дали не сте позволили някоя неточност в думите си, с която сте принудили интимния си сътрудник да се дистанцира от вас и да ви лиши от секс.

ВОДОЛЕЙ

В почивния ден ще имате потребни настоятелен срещи, които за следващ път ви разрешават да разгърнете сполучливо бъдещо съдействие. Бъдете деликатни към предложенията за вложения. Промените на работното място са напълно във ваша изгода. Не им се противопоставяйте, даже и в случай че някои ви убеждава да го сторите. В фамилията назрява спор обвързван с децата ви, които настойчиво отхвърлят да ви се подчинят и се срещат с несъответствуващи другари. Обърнете им внимание и със успокоение разрешете проблемите, които ви тормозят. Любовните ви връзки са в рецесия, в случай че сте към момента не сте фамилни.

РИБИ

Справяте се ослепително с всичките си служебни задания, макар компликациите, зараждащи в почивния ден. Ако сте внимателни ще спечелите уважението и поддръжката на вашите сътрудници. На работното място не се занимавайте с финансови документи, а ги дайте на сътрудниците ви да ги прегледат. Ако имате опция след работа бъдете измежду фамилията си и с брачния си сътрудник. Не канете посетители, с цел да не изнервите ситуацията вкъщи, в случай че не сте изгладили зародилите недоразумения. Не пропускайте интимните диалози и половите наслаждения.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР