ОвенПредставителите на Вашия знак много по-добре от другите умеят да

...
ОвенПредставителите на Вашия знак много по-добре от другите умеят да
Коментари Харесай

Хороскоп за 18 януари 2022 г.

Овен
Представителите на Вашия знак доста по-добре от другите умеят да водят разногласия. Вашата ръководеща планета е Мрас, а това значи, че Вие доста добре умеете да отстоявате своето. Никога не бихте го признали на глас, само че вътре в душата си доста добре знете, че разногласията Ви харесват, защото Ви обогатяват с адреналин. Ако внезапно де наложи да защитавате своите позиции или позициите на близки свои хора, това няма да Ви съставлява никакъв труд. Само че предупредете незамесените в разногласието хора, да стоят за всеки случай по-далече
Телец
Вие сте най-надеждния и резистентен център на своето семейство, както Слънцето е център на Слънчевата система. Ако някой от Вашето семейство се замисли през днешния ден кого не би могъл да показа с някой различен, то безспорно ще се стигне до Вас. А Вие незабавно ще се притечете на помощ и ще извършите всичко допустимо, с цел да върнете своя непосредствен човек в нормалното му русло.

Близнаци
В спокоен и спокоен диалог ще се разкриете повече, в сравнение с сте предполагали, само че не се вълнувайте - Вие сте в компанията на човек, на който можете да се доверите. Признавайки своите мисли и секрети, ще усетите облекчение, а те ще бъдат като еликсир за нечие ранено сърце. Така този човек ще може да се върне в към по-реалистичен живот. Общите прекарвания ще Ви обединят с другите - даже и с тези, които Ви плашат. Помнете: това, което чувствате, не е по-малко законно от оноова, което усещат те.

Рак
Няма да Ви бъде доста елементарно да приемете Вашия обичан човек подобен, какъвто е. Затова по всевъзможен метод ще се стараете да го пренасочите на своя лад, да го прекроите, преправите и слепите по този начин, че да дава отговор на Вашите условия. А може би би трябвало да го поогледате още веднъж, да се полюбувате на съществуващата персона, а не да се пробвате да реализирате фиктивен облик?

Лъв
През този ден Вашият обичан човек ще се издигне в очите Ви, без значение дали ще направи нещо за тази цел, или не. Просто по този начин ще се подредат картите на гадателската маса на ориста. Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да извлечете оптималната полза от създалата се обстановка.

Дева
Тъй като се съмнявате в правилността на към този момент взети решения, ще прекарате огромна част от деня в размишления за това, какви благоприятни условия са били изпуснати и какви обстоятелства са останали неуточнени. Това занятие ще се окаже извънредно непродуктивно и на вятъра ще губите времето си, което бихте могли да употребявате за доста потребни неща.. На процедура този ден е доста по-подходящ за дейна активност, и още от сутринта се настройте за ефикасна работа. Съюзници ще имате в късния следобяд, а и тъкмо тогава най-вече ще се нуждаете от тях.

Везни
Не е наложително непрекъснато да полагате старания, с цел да може всичко в живота Ви да се подрежда добре. Затова в случай че желаете да задълбочите персоналните си връзки или да разширите деловите, не е наложително ежесекундно да работите, без нито са момент да не скръствате ръце. Днес е доста значимо да установите равновесие сред нуждата и по-нататък да полагате старания, и нуждата да почивате. Не е нужно да работите и в обедната отмора, тъй като няма нищо, което да не бъде отсрочено най-малко за известно време.

Скорпион
Днес няма да е елементарно на Вашия обичан човек да потвърди на целия свят като цяло и на себе си в частност, че е заслужен за такова благополучие, като Вашата обич и че той най-на края е осъзнал това. Може би е добре да му помогнете, а?

Стрелец
Привичките точно за това се явяват такива, тъй като Вие сте привикнали да изпълнявате избрани дейности. Това може да бъде злоупотребата с кафе, непрекъснатото опознаване или непрекъснатото пропускане на спортните тренировки. Време е да предприемете съответни дейности и да се опитате да се избавите най-малко от една от своите навици, коити напълно не Ви носят изгода. Обявете им война!

Козирог
Вашият обичан човек през днешния ден ще бъде,както в никакъв случай, безсистемен и заплеснат, и ще основава тип на извънземен. Ще се наложи да носите цялостна отговорност за него, да ръководите дейностите му и да следите, всичко, което прави да е вярно и в период.

Водолей
Ще се наложи да си спомните, че любовта не е единствено наслаждение, а и съществуване на някои отговорности. През този ден ще се наложи да ги изпълнявате, и то почтено и добросъвестно. Впрочем, всичко това няма да е ужасно, а дори ще бъде прелестно, колкото и да се стремите да убедите себе си и близките в противоположното.

Риби
Напрежението през денонощието последователно ще намалее. Ще станете по-гъвкави и изобретателни и може да прилагате за решение на настоящи задания освен директни, само че и „ обиколни ” и неофициални пътища. Старайте се да не се пробвате да заглушавате неприятностите с алкохол или по други сходни способи. Преди да извършите нещо, убедете се, че сте избрали вярното направление. Избягвайте нечестността в работата и в общуването.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР