ОВЕНПредпазвайте се от прибързаност и грешки, които ви бавят при

...
ОВЕНПредпазвайте се от прибързаност и грешки, които ви бавят при
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Стари познати връщат лоши спомена у Стрелците, Козирозите да не взимат прибързани решения

ОВЕН

Предпазвайте се от припряност и неточности, които ви бавят при осъществяване на плануваните задания, макар сполучливия почивен ден. Чувствате се безпомощни и подтиснати поради спорове сред ваши сътрудници. Откажете се от деловите срещи, даже и в случай че сътрудниците ви са доста настоятелни. На несемейните дами им следва среща, която може да се окаже с мечтания сътрудник. Въпреки това бракът, в случай че се стигне до там с днешното запознанство, ще е по-скоро по сметка. Ако сте фамилни, вечерта ви поучавам да останете с околните си и да се отдадете на секс и романтика.

ТЕЛЕЦ

Срещите в почивния ден са потребни за вас. Запазете положителното си въодушевление и работете интензивно, без да се уморявате и ще успявате. Творческият метод ви носи триумф. Подложени сте на стрес на работното място, тъй като желаете да завършите в период всичките си задания. Очаквате и положителни доходи, само че не с цената на изтощеност. Вечерта отидете на ресторант. Ще се освободите от напрежението, а и ще зарадвате околните си с тази смяна след напрегнатия ден. След като се приберете или след сантименталната вечеря, в случай че останете вкъщи, се отдайте на интимни диалози и на полови удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Не правете опити в почивния ден  да си извоювате несправедливо покачване и хвалба. Доказали сте се като положителни експерти, само че изчакайте и оценката на вашите началници. Предпазливостта е наложителна за всички работещи в областта на търговията и превоза. Предпазвайте се от загуби и от проблеми с техниката, с която боравите. Късметът не е напълно на ваша страна, скъпи дами. В персоналният ви живот измененията зависят единствено от вашите стремежи и дейни дейности. Не наранявайте околните си. И в този ден може да пренебрегнете половите мигове единствено в случай че сте преуморени.

РАК

Преди всичко сте орисани да успявате с каквото и да се захванете, макар че деня е почивен. Очаквайте вест, която ще ви изненада прелестно. Приходите следобяд са гаранция за самопризнание. Не отминавайте с неуважение предложенията за нов бизнес. Направете нужните изследвания за коректността на хората, които ви ги насочат. Освободете се от песимистичните мисли, които ви преследват от сутринта. Не ги пренасяйте в дома си, с цел да не съсипете връзките си с вашите близки. Ако не сте позволили препирня поради нещо, казано от вас несъзнателно, не пропускайте половите удоволствия.

ЛЪВ

Не очаквайте помощ в почивния ден, а разчитайте на себе си на работното място. В материално отношение жънете триумфи. Отделете време на обед, с цел да се срещнете с ваши задгранични сътрудници. Изгладете зародилите финансови различия с сътрудници. Не се противопоставяйте, в случай че виновността е ваша, а те оферират метод за разрешаването на казуса. Вечерта сте изтощени и напрегнати. Не бъдете иронични и заядливи с околните си. Не сте подготвени да се отдадете на полови удоволствия. Предпазвайте се от утежняване на здравословното положение, контузии и проблеми, подбудени от напрежението денем.

ДЕВА

Поставете ново начало в живота, макар че деня е почивен и ще се отърсите от терзанията на вашето работно място. Уговорете значими настоятелен срещи, даже и онлайн и не пропускайте да докажете знанията и интелекта си. Справяте се със дилемите си. Анализирайте дейностите си и бъдете деликатни в думите си. Въведете в ред служебна си и счетоводна документи. Постарайте се да не предизвиквате гнева на околните си, поради прояви на раздразнителност от ваша страна. Не си внушавайте, че вашия съкровен сътрудник има нова връзка и ще ви лиши от полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Вашият блян към самопризнание в почивния ден не трябва да надвишава разрешените граници. Завършете отлаганите служебни задания и се постарайте да поставите ново начало. Може да осъществите финансовите си планове. Внимавайте с деловите контакти. Трудностите са преодолими, в случай че не изпадате в суматоха. Не пътувайте! В персоналните ви връзки ще настъпи рецесия. По-добре откажете вечерята с ваши сътрудници, само че съхранете мира в фамилията си. Ревността на колегата ви може да докара до отвод да се отдадете на полови удоволствия, в случай че сте развалили връзките си поради вашите недомислени дейности.

СКОРПИОН

Очаква ви финансов триумф, изключително в случай че сте се заели с виновна служебна задача, която ще завършите в този почивен ден. Успехът е и с всички заети с креативен специалности. Бъдете рационални и не се надценявайте. Обсъдете опцията да започнете частен бизнес и прегледайте финансовите си документи. Преценете дали имате задоволителна непоклатимост, с цел да не се постанова кредитиране. Разкажете на вашите близки по какъв начин е минал деня ви. Няма да навредите на персоналните си връзки, в случай че споделите мнението си за разноските, които се обрисуват до края на месеца. Не се отхвърляйте от сантименталните мигове и полови удоволствия, даже и в случай че се чувствате изтощени.

СТРЕЛЕЦ

Денят е почивен, само че за вас е изпълнен най-вече с работа, само че и с триумфи и впечатляващи настоятелен оферти. Инвестиция в чуждестранен план, който през днешния ден завършвате, ви подарява самочувствие. Ако се постанова да обсъждате с юристите си документи, във връзка със задгранични вложения или за наследствени парцели, направете го в този ден. Ново запознанство или среща със остарели познати, ще остави у вас загатна за разочарования и горест и ще обтегне връзките с интимния ви сътрудник. Очакванията ви може да не се оправдаят, а и да ви лишат за дълго от полови удоволствия.

КОЗИРОГ

В почивния ден не е във ваша изгода да взимате прибързани решения. Творческото отношение към вашата работа ще издигне престижа ви и ще усили въздействието ви измежду вашите сътрудници. Обмислете професионалните си проекти. Вашата интензивност ще окаже въздействие при осъществяване на вашите служебни задания. Очаквайте вест за финансови приходи. Стабилизирайте постигнатото в персоналните връзки и съхранете брака си, даже и в случай че преживявате следващата рецесия. Не си коства да се развеждате. Не се колебайте да се съгласите на брак, в случай че не сте фамилни и сте сигурни в възприятията си, а по-късно се отдайте на полови наслаждения.

ВОДОЛЕЙ

Деловите срещи в почивния ден ще изненадат и вас и сътрудниците ви с непредвиденото развиване на диалозите. Не сте подозирали, че ще участвате във значим план, само че не бързайте с позитивния отговор. Служебните диалози също ще бъдат сполучливи. Въпреки нежеланието ви отхвърлете най-важните си служебни задания и ще ви зарадват доходи. Не допускайте интервенция в персоналния ви живот на ваши родственици, които се стремят да ви потвърдят, че сте основали семейство с несъответствуващ сътрудник и в този момент е време да се разделите. Целта им е обвързвана с материалните облаги, които могат да измъкнат от вас. Сексуалните ви връзки страдат поради нараненото ви его.

РИБИ

В почивния ден не пилейте времето си с размишления върху това, което чувате от сътрудниците си. Дори и когато се пробват да ви ядосват съзнателно, бъдете задълбочени в работата си, с цел да отхвърлите служебните си отговорности. Не взимайте значими настоятелен решения и не се включвайте със свои пари във финансови вложения, с цел да не се окажете изправени пред банкрут. Изясняването на вашите усеща ще ви помогне да не допуснете прибързана раздялата с обичаните си или пък трайното им отдалечаване. От вашето решение зависят половите ви връзки в бъдеще и дали ще се разделите дефинитивно с интимната си половинка.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР