ОвенПреди всичко, обърнете внимание на личното ви удоволствие като двойка.

...
ОвенПреди всичко, обърнете внимание на личното ви удоволствие като двойка.
Коментари Харесай

Хороскоп за 7 януари: Овни, очакват ви амбициозни проекти!

Овен

Преди всичко, обърнете внимание на персоналното ви наслаждение като двойка. Не се обрисуват, кой знае какви конфликти през този ден. И не забравяйте - повече деликатност и милувки през този ден.

Вероятно, ще се заемете с още по-амбициозни планове, тъй като сте удовлетворени от успеваемостта им на работното място. В същото време избегнете възможни разногласия и рецензии по отношение на сътрудниците си.

Днес не очаквайте да ви бъдат възобновени дадените от вас парични заеми. Дали ще дадете пролонгация, това ще зависи само от вас.

Телец

Денят изисква да оправдаете партньорските неточности и да признаете своите. Проявете рационален метод и не обременявайте колегата с отегчителни модели на държание.

На работното място за наслада не се обрисуват избухливи обстановки. С вашият оптимизъм, можете да убедите по-песимистичните сътрудници за изгодите от ваша тактика или план.

Необмисленото вложение, неразумното харчене на средства и прочие, може да ви доведат до негативни, в случай че не и пагубни последствия.

Близнаци

Ще можете да прекарате доста прелестно време със фамилията и околните си другари. Брачните двойки ще би трябвало да изтърпят още малко време, с цел да угодят на половинката си и да ги поддържат в дружелюбно въодушевление.

На работното място за наслада не се обрисуват екстремни  обстановки. С вашият оптимизъм, можете да убедите по-предпазливите и песимистични сътрудници за значимостта и изгодите от ваша тактика или план.

Финансовият ви хороскоп като цяло е удобен. Въпреки това се предлага да внимавате за разноските си, постоянно би трябвало да оставите запас от средства.

Рак

Необвързаните ще имат невероятният късмет да привлекат възможни бъдещи сътрудници, които са с висок обществен статус. Бъдете сдържани и скромни, с цел да привлечете по-голям интерес към себе си. 

Предоставя ви се късмет да изградите бъдещите си проекти и да се реализирате в кариерата си. Само с самообладание ще можете да стабилизирате постигнатото до момента на работното си място.

Неочаквани разноски евентуално ще ви затруднят да инвестирате в някои положителни финансови покупко-продажби. Ще би трябвало да се уверите, че се придържате към бюджета си и не харчите повече от нужното.

Лъв

Днес някои от вас, може би ще имат някои недоразумения с половинката си. Пречките ще отшумят и ще можете да се концентрирайте върху това, което в действителност горещо желаете.

Предпочтително е да намерете най-краткия метод за възстановяване на уменията ви в професионален проект, в противоположен случай ще претърпите разочарования.

Не е целесъобразно да поемате огромни опасности във финансов проект. Изберете бавния и резистентен способ за еластичен метод на вложение, с цел да избегнете възможните загуби.

Дева

Денят ще бъде много условен в персоналният ви проект. Венера  загатва, че вашият любовен и сантиментален живот ще бъдат взискателни. Трябва да се опитате да отговорите на условията по най-хубавия вероятен метод.

Вероятно, ще се сблъскате с много лимитирани сътрудници, които ще излеят цялата си завист, само че не се чувствайте длъжни да ги изслушвате до край и да търпите сходно отношение.

Има възможност да затегнете колана си малко повече през днешния ден. Не е нужно да се притеснявате, защото финансовото ви положение евентуално ще се усъвършенства през идващите дни.

Везни

Днес не би трябвало да пренебрегвате персоналния си живот заради работата си. Трудовият живот е значим за вас. Но подобен е и персоналният живот. Трябва да се погрижите и за двата аспекта.

Днес, може да бъдете употребявани като медиатор, който да свърши най-трудната работа, когато става въпрос за водене на диалози с проблематични клиенти. Въоръжете се с самообладание и оставете настрани гневността си.

Ако сте изправени пред финансови проблеми, не се тормозете да поискате дребен заем от ваш другар. Най-вероятно няма да ви бъде отказано, както се споделя - другар в потребност се познава.

Скорпион

Основен проблем в фамилията ви, най - евентуално непрекъснато ще ви държи под стрес. Въпреки вашите честните старания, надали ще съумеете да разрешите проблемите, които провокират потрес.

Денят е удобен за привършване на каузи и планове, които са почнали в предишното, само че що се отнася за нови инициативи, този интервал не е подобаващ.

Днес, ще бъде удобно да се възползвате от планетарното систематизиране, пробвайте се да инвестирате в недвижими парцели. Така ще увеличите доста месечните си доходи.

Стрелец

В сантименталната сфера през днешния ден ще можете да прекарате отлично време с колегата си. Това ще ви направи щастливи. Важното е да поддържате успокоение в връзките си.

Може би проблемите, с които сте се сблъсквали до през днешния ден ще стихнат. Работните полемики ще ви стимулират за по-добра успеваемост в работата.

Този ден може да не е подобаващ миг за утвърждение на покупко-продажби или взимане на огромни финансови решения. Възможно е да влезете в спор със фамилната си половинка или бизнес сътрудници.

Козирог

Ще можете да се насладите на удоволствието от брачния живот в оптималната степен. Общата атмосфера в фамилията ще остане спокойна и хармонична през днешния ден.

Вероятно, ще постигнете избрани цели в кариерата си. Преди всичко не допускайте да се разсейвате на работното място и се концентрирайте върху работните си задания.

Денят ще ви даде добра опция за реализация във финансовия ви бранш. Имате задоволително време, с цел да помислите в какво и къде да инвестирате.

Водолей

Интимните връзки през днешния ден ще бъдат с взаимното единодушие на двамата сътрудници. Необвързаните ще се насладят на извънредно сантиментално време.

Ще се наложи да се въздържате от упреци към някои от своите сътрудници. Трябва да изключите гневността си, защото няма да можете да работите с изтощителни ритми.

Днес звездите ви дават инструкции, че ви е нужна сила и блян да се справите с всевъзможни финансови проблеми, които могат да зародят.

Днес не е моментът за вдишване на ненужни финансови опасности. Ще би трябвало да изтеглите дребни суми пари от другите бюджетни позиции.

Риби

Семейните двойки ще би трябвало да създадат нещо особено, с цел да върнат чара в брачния си живот. Всички въпроси, свързани със фамилията, би трябвало да се вземат решение доста тактично и с изцяло умерено отношение.

Щатните чиновници ще се опитат да обезпечат най-хубавите си резултати през този ден. Планетарните въздействия ще бъдат позитивни и подкрепящи за вас в работен аспект.

Бизнесмените  ще могат да осъществят една печеливша договорка при започване на този ден. Няма да имате проблеми при оправянето със инцидентни и рутинни бизнес разноски.

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР