ОвенПогледнете към тези, на които държите най-много, за да ви

...
ОвенПогледнете към тези, на които държите най-много, за да ви
Коментари Харесай

Хороскоп за 18 януари: Деви, не се поддавайте на хазартни игри

Овен

Погледнете към тези, на които държите най-вече, с цел да ви дадат поддръжката и обичта, от които се нуждаете. Ако се окажете сами, насладете се на този ден, с цел да успокоите от проблемите си.

За да съхраните и укрепите още повече връзката си, намерете време, което да посветите на взаимни действия и диалози с половинката ви. Не отговаряйте еднословно и незадълбочено на въпросите на колегата ви. Ще имате опцията да се срещнете с доста значима персона за сферата, в която работите. Постарайте се да извършите положително първо усещане, без да се натрапвате прекалено много. Придържайте се към златната среда по отношение на държанието си. Емоционалното харчене на пари за всевъзможни дрънкулки няма да ви направи по-щастливи през днешния ден. Обърнете внимание на възприятията и страстите, които таите в себе си, преди да излезете на пазар, мислейки си, че това ще ви успокои.

Телец

Взаимната благосклонност ще бъде решителен фактор, който ви оказва помощ да извършите извънредно положително съглашение, което е от изгода за всички заинтригувани персони.

Разговорът с колегата ви през днешния ден, ще ви отвори доста порти и най-вероятно ще сте склонни да споделите някои истини за възприятията, които изпитвате към половинката ви. Колкото и да ви е мъчно да говорите, просто говорете и ще усетите, че връзката посред ви към този момент е на едно доста по-възвишено равнище. Днес, може да усетите, че нещата в работата ви стартират да се подреждат във ваша употребява. Понякога просто би трябвало да се оставите на течението и да позволите на вселената да направи най-хубавото за вас. Най-вероятно, през днешния ден някои ваши близки ще ви желаят малко пари на заем. Подгответе се с запас за сложни дни, касаещи финансовото ви положение.

Близнаци

Напълно ангажирани с доста налична сила, вашият възторг ще ви кара да се чувствате по-спокойни, в сравнение с нормално. Не забравяйте да бъдете динамични, с цел да управлявате умело това, което би трябвало да извършите.

Ако от скоро имате нова любовна връзка, то през днешния ден ще усетите, че е пристигнал момента за откровения, както и да споделите за качествата, които сте разкрили, че има вашият сътрудник. Споделяйте почтено и намерено и се постарайте това да се трансформира в традиция за вас. Звездите през днешния ден ще са на ваша страна в кариерата. Ще съумеете да разчупите стандартите и най-вероятно ще прокарате новаторските си хрумвания. Традиционните подходи ще правят отстъпка пред нововъведенията и технологиите. Обичате да печелите колкото се може повече пари, само че не правете всичко непременно в името на облагата. Опитайте се да се радвате и на дребните и простички неща, които не ви костват съвсем нищо.

Рак

Вашето обилие от страсти ще има наклонността да ви изтощава, вместо както бихте очаквали да ви тласне напред. Ако не потиснете това предпочитание, няма да стигнете доста надалеч.

Много е евентуално през днешния ден да изречете някои мощни думи, които да наранят половинката ви. В края на деня може доста да съжалявате за стореното, само че раната в душата на половинката ви ще остане. Не бъдете прекомерно прочувствени през днешния ден и сдържайте гнева си, с цел да не съжалявате по-късно. Бъдете извънредно деликатни при подписване на контракти и съглашения през днешния ден. Не пропускайте дребния шрифт и задавайте въпроси даже за най-малките детайлности. Не позволявайте да страдате, поради неточности позволени от някой различен. Парите, които ще похарчите през днешния ден ще са за най-близките ви хора, които ви обожават. Може да си позволите по-пищна вечеря и да извършите обичаните ви хора усмихнати  и радостни през този ден.

Лъв

Можете да се отпуснете повече изключително през днешния ден. Уверете се, че не изразходвате прекалено много сила за развлекателни действия, концентрирайте се върху занимателния аспект, а не върху тежката физическа работа.

Вероятно през днешния ден, няма да сте в въодушевление да излизате с другари или да ходите на вечеря при роднините ви. Единственото нещо, което ще желаете да извършите през този ден, ще е да се сгушите в обичания ви човек и да се наслаждавате на дълбоките и мощни усеща посред ви. Налага се през днешния ден да бъдете доста гъвкави и да не влизате в спорове с сътрудниците си. Обърнете внимание на някои елементи в документите, с които работите и проверявайте по няколко пъти за възможни неточности. Ще разполагате с нужните финанси, с цел да си купите всичко, което си пожелаете през днешния ден. И въпреки всичко не прекалявайте с шопинга, защото еуфорията ви от новите ви придобивки бързо ще отмине, и доста скоро може да съжалявате за изхарчените пари.

Дева

Със сигурност е по-добре да вложите силата си в неща, които ви доставят наслаждение, само че не ви изтощават. В противоположен случай неволните дейности просто водят до още повече безсилие.

Въпреки, че сътрудникът ви през днешния ден може да е малко по-емоционален от нормално, няма да е неприятно да поговорите по някои въпроси, които ви тормозят и изискват вашето общо решение като фамилна двойка. Изчистете всички спънки посред ви, с цел да ви олекне и да се чувствате по-спокойни. Днес, цялото внимание ще бъде ориентирано към вас, тъй че подберете добре тоалета си и обърнете внимание на прическата си. Накарайте всички ваши сътрудници да се възхищават на очарованието ви, а освен на думите ви. Желанието ви за бързи пари може да ви изиграе неприятна смешка. Не се поддавайте на хазартни игри, защото най-вероятно ще загубите всичките си пари, които имате в себе си през този ден.

Везни

Ще разберете, за какво другите се съмняват в метода, по който се държите, и се възползвате от тази опция, с цел да покажете на най-близките си друга страна на вашата отличителна персона.

Днес, звездите ще ви дават опцията да дискутирате някои проблеми с обичаният ви човек. Подгответе се за дълъг диалог, в който ще разнищите всичко, до момента в който не стигнете до същността на казуса и това, което се крие зад него. Предстои ви значима работна среща или диалог през днешния ден. Ще съумеете да убедите събеседника си, че работата ви доста скоро ще даде предстоящите резултати. Общите решения, които ще вземете през днешния ден, ще отворят доста порти на компанията, за която работите. Желанието ви да си купите някаква джаджа или дребна техника мощно ще се изяви през днешния ден. Най-вероятно няма да може да си позволите този разход и бързо ще би трябвало да изхвърлите тази ваша концепция от главата си.

Скорпион

Не се колебайте повече, приложите някои от вашите диви хрумвания на процедура. Подобрените креативен качества ви оказват помощ да извършите това, даже в случай че някои от концепциите ви са много необикновени.

Най-вероятно през днешния ден ще се почувствате мощни, уверени и подготвени да изразите същинските си усеща към половинката ви. Обикновено обичате постоянно да има нещо неразкрито и загадъчно във вас, само че през днешния ден ще рискувате като заявите самоуверено любовните си трепети. Днес, ще би трябвало да отметнете някои досадни отговорности от листата ви със задания за деня. Колкото и да ви е неприятно да обръщате внимание и на най-малките елементи, ще би трябвало да свършите това, което се изисква от вас, с цел да продължите в по-важните задължения. Всички от фамилията ви ще желаят финансовата ви поддръжка през днешния ден. Трудно ще удовлетворите всички стремежи, без да се разорите. Разпределите джобните по проект за всеки член от фамилията, без да се поддавате на страстите си.

Стрелец

Комбинирането на мъдро наблюдаване и вашия здрав разсъдък ви разрешава да оцените всички аспекти на всеки проблем. Можете да разчитате на интуицията си, с цел да се справите умело с затрудненията.

Време е да обърнете по-специално внимание на половинката си и да я накарате да се почувства неповторима, мечтана и обичана. Бъдете почтени и открити в диалозите си и покажете, че в действителност цените колегата си. Не предприемайте прекомерно рискови дейности в работата си, с цел да не се сгромолясате най-ненадейно. Както сте набрали мощна скорост в кариерното си развиване, не бъдете прекомерно самонадеяни, защото нещата могат да се окажат много нежни и нестабилни. Вероятно, мъчно ще се справите с финансовите си проблеми през днешния ден. Разпределете заплатата си по този начин, че освен да ви стигне до края на месеца, само че и да ви остане най-малко дребна част от нея. В противоположен случай ще имате още по-големи проблеми свързани със заеми.

Козирог

Избягвайте разногласията през днешния ден. В противоположен случай може по нехайство да кажете или да извършите нещо, за което по-късно съжалявате и ще ви е мъчно да го коригирате.

Вероятно, доста от роднините ви ще ви се оплакват и ще имат потребност от рамо, на което да поплачат. Може би, ще ви споделят и доста секрети, които дълго време са крили надълбоко в себе си. Бъдете търпеливи и съпричастни. Навярно, някои от сътрудниците, на които сте правили услуги, през днешния ден ще ви се издължат. Ще се радвате, че сте заобиколени от хора, които държат на вас и може да наречете ваши другари. Може би, през днешния ден ще сте много комплицирани в желанията си и дълго ще изчислявате дали да си купите нещо, което доста желаете или не. Подредете желанията си по приоритет и започнете от най-необходимите неща. В случай, че ви останат средства, може да се поглезите.

Водолей

Важно е да се възползвате от възможностите, от които се нуждаете, с цел да сбъднете най-малко една ваша фантазия и да измененията живота си по дългогодишен и позитивен метод.

Ако към момента търсите любовта на живота си и присъствате на някакво събиране с другари или събитие с доста посетители, то се пробвайте повече да изслушвате другите, в сравнение с да се хвалите със личните ви достижения. Използвайте целият си интелектуален капацитет през днешния ден, с цел да се справите с някои противоречиви обстановки на работното ви място. Битката с някои ваши съперници няма да бъде по никакъв начин лека. Покажете мощ и убеденост. Време е да се заемете с нещо ново във тип на инвестиция. Ако до в този момент сте имали повече загуби в сравнение с облаги, не се отхвърляйте и заложете на концепцията, в която същински вярвате.

Риби

Внимавайте да не забравите да покажете идентична благодарност към тези, които смятате за по-малко известни или по-малко привлекателни. Всеки човек е украшение, заслужен за обич и почитание.

Дръжте се умерено в любовните ви взаимоотношения, без да бързате да излагате възприятията си на риск. В противоположен случай, не очаквайте да има позитивни последици. Всяка форма на доминиране и екстремистки мисли за превъзходство, няма да ви подхождат, изключително в случай че не сте фамилни. Обърнете внимание на всичко, което се случва към вас на работното ви място и се пробвайте да се фокусирате единствено върху тези елементи, които са най-видими на пръв взор. Няма потребност от революции, когато се нуждаете единствено от здрав разсъдък. Изглежда, ще бъдете извънредно неспокойни, мислейки за други проблеми - евентуално персонални, и надали ще имате време да разгледате своя бюджет обширно. Тази обстановка неизбежно ще се отрази на вашите финанси.

 

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР