Овен По-лесно е да го убиете веднага, отколкото да започнете да

...
Овен
По-лесно е да го убиете веднага, отколкото да започнете да
Коментари Харесай

Комичен хороскоп

Овен

По-лесно е да го убиете незабавно, в сравнение с да започнете да спорите с него. Защото е допустимо да спорите с Овен единствено в един случай - в случай че той е ням, кьорав, безглав, безрък и безкрак неработоспособен. Но и тогава има голям късмет той въпреки всичко да ви покаже междинен пръст. Ноооо, Овните са почтени. Понякога те са толкоз почтени, че изпускат жлъч: ще ви отговорят извънредно почтено, в случай че прическата не ви подхожда или роклята ви прави дебела. С това не можете да се борите, би трябвало да го приемете (или да ги убиете, както бе упоменато по-горе). В домакинските отговорности Овенът по предписание е ненужен - той знае единствено по какъв начин да генерира брилянтни хрумвания, само че се пробва да не си изцапа ръцете по никакъв метод. Ако обаче Овенът разбере, че някой Стрелец мие подове по-добре от него, той ще легне да избърше пода с тялото си и няма да остави и прашинка, с цел да потвърди, че е по-добър от Стрелеца. С Овен в никакъв случай не е скучно - този знак има някакъв кармичен гений да ви вкарва постоянно в завършения. Лесно и бързо знае по какъв начин да печели пари, само че ненавижда плячката си като горделив и кардинален вид, по тази причина се пробва неотложно да се отърве от нея.

Телец

Телецът е прецакан и няма какво повече да кажем за този знак. Дори по-упорит от Овен, само че не има такава феерична немарливост. Плюшкинът, който е в положение с обич да съхранява всевъзможни ненужна отпадъци в къщата си с епохи, е доста сюрпризиран, когато види на купчина всички тези счупени транзисторни приемници, сачмени лагери, парцали, боклуци от хартия и други отпадъци. Той е непрекъснат в привързаностите си, в това число към хора отпадъци, заради което, уви, е трагичен в любовта. Подозрителен, ревностен, в никакъв случай модернист, тъй че на пръв взор може да наподобява като отегчителен гъз. Но в действителност е скришен перверзник. Недоверчив е към новите хора, само че за остарели другари ще скъса последната бяла риза на гърдите си и последния косъм на дупето си. Алтруист е, макар че непрестанно получава удари в лицето за това.

Близнаци

Близнаците са доста готини, в случай че е единствено един, само че уви, са най-малко двама. На Близнак нормално завиждат всички, тъй като той е ценител, разбирач и състезател, с други думи, на всяка тенджера капак и на всяка гозба мерудия. Но никой не осъзнава какъв брой е мъчно за Близнаците да оцелеят и да изберат в този голям свят на благоприятни условия - постоянно им се коства, че животът си минава, даже в случай че са до ушите си в тиня и в събития. Обича да прави секс, яде и да получава нова информация - най-добре по едно и също време. За това той е прочут като перверзник, макар че в реалност просто икономисва време. Феноменално ленив, той разпростира 90% от силата си единствено по причина, най-после да ви прецака и да го оставите на мира. Сентиментален като селска курва, той има вяра в романтиката, макар че непрекъснато я отхвърля и се зъби на тези, които приказват за това. В любовта той нормално е трагичен (може би тъй като има вяра в романтиката), тъй като единствено Овенът е в положение да понесе идиотското развлечение и радостен идиотизъм, непрекъснато поддържани от Близнаците, а на Близнака идиотиите в никакъв случай не му стигат.

Рак

 Комичен хороскоп

Няма по-гаден знак в хороскопа от Рак. Ракът е недоверчив простак, непрекъснато скучен с всичките си въпроси, множеството от които безсмислени и нелепи. Склонен е все да си показва края на света, да се опасява от личното си отражение, да изпада в нервност и да прибягва до Дева Мария за разтуха. Гадното копеле, на необитаем остров сигурно ще почине от апетит, тъй като физически не е в положение да яде артикул, който не е завит в найлон, а виси, да речем, от палмово дърво. Той обича секса, само че някак си без искра. Ако обаче желае, може да даде топлота, само че по-късно ще се се посипе с пепел, тъй като, видиш ли, на вятъра се е старал и раздавал. Жените рак са тези, които просто гледат порно с вярата, че в последна сметка сигурно ще се оженят. Те обичат да се майтапят дълго и тъмно по тематиката за личните си рани и други житейски неуспехи, което плаши всички, като се изключи Телеца - те са още по-скучни по въпросите, касаещи тях самите. Верни са, не за друго, а тъй като се опасяват от хламидия и трихомониаза; склонни са към пиене и философия.

Лъв

Егоист, несъмнено, само че вие простите егоизма на Лъва поради неговата свята и непобедима религия в личния му срам. Ласкай Лъва и по този начин можеш и душата му да извадиш. Щедър е и не е простак да се смее над себе си. Всички останали би трябвало да се въздържат от насмешки с Лъва, в случай че нямат предпочитание да прекарат останалите часове на мъчително битие в реанимация с прът в дупето. Арогантен, само че грациозен. Той е в положение да стъпче всеки в главата, което от време на време прави от чисто любознание и детинско предпочитание да види какво ще излезе. Майстор във всичко. На колегата си недвусмислено дава да разбере какво благополучие му е пристигнало под формата на Лъв и изисква уместно държание. Впрочем, правилен другар, обича да дава скъпи и скъпи дарове, тъй че всеки да бъде захласнат от неговата неотразимост. Той обича да яде, да спи и да дърдори, заради което постоянно е другар с Близнаци. Обаче изпитва огромна нетърпимост, в случай че сте Дева, Рак или Риби.

Дева

 Комичен хороскоп

Девата е най-жестоката и нечовешка зодия на зодиака. Според интернационалната статистика множеството от психопатичните фанатици са Деви. Тя е в положение да ви се усмихне нежно и и по-късно да ви изкорми и върже за полилея. Една загадка - всички дребни Деви възнамеряват да станат Черните Господари на Планетата и когато пораснат и схванат, че са се прецакали, те стават просто безсърдечни чудовища, които ни тровят с педантизма и любовта си към закона и реда. Съпругата Дева е лелята, която ви оправя леглото, когато станете да пикаете в три сутринта. Мъжът Дева е най-страшният преподавател по математика, който можете да си визиите - той прецаква по график, тъй като всичко би трябвало да е в ред. Той не изяснява на никого аргументите за своите дейности, а повода за това е още веднъж мегаломанията му. Девата обаче може да отиде в другата прекаленост – въобще да не ви отразява, всеки ден да се прави на жертва, което може доста да ви огорчи. Като цяло обича да играе по нервите на околните си и да демонстрира по какъв начин „ страда ” обществено, а нормално има вяра и сама в страданията си, заради което стартира да боледува и да изсъхва. В бита е потребна, тъй като знае и може да приложи доста и всевъзможни хитрости (научила ги е, до момента в който е възнамерявала да стане Черният господар). Като цяло можете да живеете с нея, в случай че сте цялостен непукист и премахнете оръжията от вкъщи си.

Везни

Накратко - естет на простотиите. Цялата седмица му е петъчно, като на Пикасо, Гоген и други сходни, твори свято изкуство и даже няма да си и намерения, че може да изхвърли боклука след себе си. Но не е до това. Целият му зрял живот минава в търсене на ярък блян, тъй че не намира време да се научи по какъв начин да готви или да пришива копчета. Той обича да се облича, до момента в който зарязва всичко значително към себе си, най-важното е да избере сред седефени копчета или копринени шевове. Той, видите ли, не кръшка, може да има непрекъснат сътрудник и да изясни измяната си с обстоятелството, че постоянно му е правилен в душата си, а тялото е нещо тленно и маловажно. Като цяло той е пошъл безсрамник. Иначе гони душевно успокоение, което по принцип е непостижимо за Везните, тъй като смотаната му природа постоянно надвишава мощно духовните му идеали. Както всички нерешителни идиоти, постоянно страда от нервни болести като псориазис и гастрит. Завистлив, само че не озлобен. Той е податлив да си продаде и задника и прави това само от мазохистична обич към човечеството, а не за да получи нещо. Обикновено наподобява нежно и тъжно, разсънва рисково предпочитание да го погалите и да го вземете под крилото си, което никога не трябва да се прави. Защото мозъкът на Везните е в непрекъснат когнитивен дисонанс сред действителността и мечтаното, тъй като е простак.

Скорпион

Гаден терорист. Когато няма кой да прецака, стартира да лъже себе си. Постоянно бликащ от всевъзможни заблуди, нарцистични до няма на къде, през деня и нощем подготвен да се взира в отражението си в огледалото и да декларира със сладка усмивка, че несъмнено няма по-красив на света. Истеричен е и даже не се колебае да парадира с това. В живота се интересува единствено от прецакване на другите и от себе си, и в последна сметка - от хора, които се интересуват от него. Добродушен, в случай че не се опитате да заемете пари от него. Между другото, той обича парите съвсем толкоз, колкото обича себе си и знае по какъв начин да ги завоюва. Потаен глупак, няма никаква мощ да извлечеш информацията от Скорпиона, която той не желае да разкрива. Двуличникът непрестанно се втурва сред високите идеали и желанието да направи някаква гнусота. В желанието и способността си да пробие стената с чело, той може да бъде сравняван единствено с Овен. Той постоянно избира същите глупави цели, само че не се отхвърля от правилата си. Стоически понася цялата мръсотия, която непрекъснато му се случва, тъй като знае, че го заслужава. Като цяло той основава усещане на плашещ, мощен, стоик и застрашителен - само че в сърцето си е същински плебей.

Стрелец

Стрелецът е различен вид идиотска зодия. Личното мнение на Стрелец би трябвало да се трансформира в най-голямата истина за всеки, който се е намерил наоколо. Той го показва с готовност, постоянно и даже когато е мощно посъветван да не го прави и като цяло заплашва да ви го навре в лицето. Той е откровено комплициран, в случай че са му афектирани поради това. Като цяло, идиотът е доста благополучен в живота, което ненапълно компенсира непрекъснатата му липса на пари. Стрелецът, макар наклонността към обвинителна словесна диария, нормално има доста другари, които го хранят и топлят, него нещастника. И всичко това, тъй като той изкусно знае по какъв начин да се преструва на ощипан, изключително когато устата му е заета с мръвка. Основният минус е, че той не може да млъкне, казвайки на всички цялата истина, поради което и постоянно яде пердах. Склонен е към всички форми на наркомания, както и към набожен фанатизъм, което всъщност е едно и също. Любезен до безспир, само че незабавно ще ти го начука, в случай че реши.

Козирог

На пръв взор – отегчителен простак. Мотото на Козирога е: колкото и да е неприятно през днешния ден, на следващия ден несъмнено ще е още по-лошо. Опитва да си маскира мрачната физиономия, само че все се издава. Щастието Козирог схваща единствено по един метод – да те прецака крепко. Бездейният Козирог е мъртъв Козирог. Ако бъде лишен от опцията да работи, той въпреки всичко ще измисли куп странни занимания за себе си, тъй като Козирогът не може да реализира Дзен, без да прави нищо, а Козирогът, който не реализира Дзен, е Рак. Отначало наподобява добродушно и даже благо, само че при първата комфортна опция ще ви наръга със своите рога. Със особено наслаждение ще направи това, в случай че сте Близнаци или Лъв - не може да понася тези знаци поради несъответствуващата им палавост. Лукав гъз. Скъперник, само че не постоянно. Най-добре се усеща в прегръдка с чанта с пари. Обича да прави мръсно и не може да спре даже тогава, когато обстановката се омазва, само че го прави толкоз ловко, че да излезе изсъхнал от водата. Като цяло той не е клеветник, макар че наподобява по този начин. При избора на сътрудници, той се управлява основно от здравия разсъдък и изгодата, затова в фамилния живот е благополучен като никой различен.

Водолей

 Комичен хороскоп

Особеното му е, че всеки го харесва този лукавец - като същинско ангелче е. По отношение на дърдоренето, заслужен противник е с Близнаците, могат да поддържат връзка разпалено даже в непозната компания. Водолеят има непонятен сексапил, който притегля глупави въодушевени копнежи към него. Дори в живота на Водолея всичко да е наобратно, той съумява да раздава препоръки на другите. Той е евентуален огромен нарушител и лъжец, въпреки и единствено в фантазиите си. Разказва за мрачното си минало, по какъв начин нарушава закона изцяло без скрупули и даже на драго сърце. В същото време чудесно схваща, за разлика от сходните му Близнаци, че работи недопустимо, само че пренебрегва това. Външно наподобява като кръстоска сред Лудия шапкар и Мерилин Монро.

Риби

Рибите са два типа: дяволите на пъкъла, които са опозорени заради личната си липса на правила, и правилните, в действителност положителни, с непреклонен морал, ангели. Нещо повече, на гадните Риби, като предписание, се прости всичко в живота, до момента в който ангелоподобните Риби-мъченици нервират хората с непостижимата си святост. Те могат да ви прецакат по гнусен метод, а е мъчно да хванеш риба в измама или да я накараш да си признае. До последния миг ще гледате в нейните почтени очи, цялостни със сълзи и ще и вярвате. Бездушни гадняри, без морални правила. Те обичат да драматизират даже когато наподобява, че няма потребност, с цел да заблудят хората. Но не можете да се обидите на Рибите, адските скрупули на съвестта са нещо всекидневно за тях, а от време на време страдат доста. Те са склонни да идеализират хората и по-късно да им се наскърбяват, че са излезли задници. Те могат без никаква причина да стартират да отмъщават на света към себе си и то много гадно. Те са трогателни в илюзиите си и даже когато се окажат идиоти и гадове, вие въпреки всичко несъзнателно им простите поради тяхната тотална некадърност да живеят в нашия веществен свят.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР