ОвенОвните са страстни и смели натури, които винаги са готови

...
ОвенОвните са страстни и смели натури, които винаги са готови
Коментари Харесай

Тези зодии постоянно пропускат нещо важно в живота си

Овен
Овните са буйни и смели натури, които постоянно са подготвени за нови прекарвания. Представителите на този знак са подготвени да поемат по пътя към нови провокации и да рискуват всичко в името на тръпката. Определено монотонността не е за тях.

Близнаци
Близнаците бързо се отегчават, тъй че понякога копнеят за нещо ново. В противоположен случай те ще бъдат нещастни. Това е повода поддържането на връзка с този знак да е извънредно мъчно.

Дева
Девите са перфекционисти, тъй че е изцяло обикновено постоянно да са недоволни от всичко. Представителите на този знак желаят да са безупречни във всяко едно отношение. Но даже и да реализират плануваното, те отново няма да са изцяло удовлетворени от себе си. Поради тази причина Девите доста мъчно намират метод да се насладят на живота. През по-голямата част от житейския си път те живеят с чувството, че са пропуснали нещо.

Козирог
Амбициозните Козирози постоянно слагат летвата прекомерно високо. Те не се отхвърлят, до момента в който не получат това, което желаят. Това непрекъснато гонене на задачите ги кара да усещат, ч пропущат нещо значимо.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР