ОвенОвните са истински лидери, които носят голяма сила в себе

...
ОвенОвните са истински лидери, които носят голяма сила в себе
Коментари Харесай

Четирите зодии, които превъзхождат всички останали

Овен

Овните са същински водачи, които носят огромна мощ в себе си. Тяхното мнение постоянно превъзхожда това на останалите, а дейностите им изпреварват всички с един ход. Те имат мощна душeвност и одобряват тежките моменти в живота с мъдрост. Вътрешната им дарба да се борят до дъно ги прави същински водачи и спечелили в живота. Овните в никакъв случай не падат под тил. Те са толкоз мощни, че притеглят слабите, които имат потребност от помощ. Никога не отхвърлят да оказват помощ, тъй като са положителни и имат потребността да закрилят слабите.

Лъв

Звярът в джунглата е звяр и в живота. Различното при Лъвовете е, че те не показват силата си, а я пазят вътре в себе си. Това не ги прави по-малко мощни, а в противен случай – изненадва враговете им и хората, които не им мислят положително. Представителите на тази зодия са положителни по душа и в никакъв случай не употребяват силата си с неприятно. Те са покровители и пазят околните си като зеницата на окото си. Влизат в доста огромни борби и постоянно излизат спечелили най-после.

Скорпион

Уравновесени и мощни персони, които нямат боязън от нищо. Техният живот и специалността им постоянно са рискови, а за това се желае доста мощ и здрав дух. Скорпионите също пазят силата си и не показват какво умеят. Техните разбирания за живота са, че всеки би трябвало да откри успокоение с цената на всичко. Силата на представителите на тази зодия е най-голямата им горделивост. Те се оправят с непостижими за множеството инциденти и постоянно излизат спокойни и подготвени за нови борби.

Козирог

Козирозите са съперници, които в никакъв случай не трябва да подценяваш. Те са положителни с хората, които им отвръщат със същото, само че извърнат ли другата страна на монетата... по-добре да стоиш надалеч. Има моменти в живота, в които Козирозите са ужасно отмъстителни, изключително когато някой засегне възприятията им. Тогава няма мощ на Земята, която да ги спре да потвърдят до дъно на какво са способни. В същността си Козирозите са положителни хора и отношението им към другите е заслужено и това е най-важното за тях.

Източник: iwoman.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР