ОвенОвните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки

...
ОвенОвните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки
Коментари Харесай

Телец: Навярно ще привлечете нечие внимание, а едновременно с това ще докоснете и сърцето му, Овните днес...


Овен

Овните през днешния ден не би трябвало прекомерно дълго да се двоумят, пробвайки се да оценят всички нюанси на обстановката, с цел да вземат правилно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на брачна половинка. Възможно е той да се не напълно логически в разсъжденията си, само че в неговата позиция несъмнено има нещо.

Телец

Навярно ще привлечете нечие внимание, а по едно и също време с това ще докоснете и сърцето му. В резултат Вашата чувствена натура ще се разгърне на необятно, само че по едно и също време с това ще бъдете подготвени за водене на приятна и задушевна сказка. Ако имате нещо да казвате, с цел да установите или подобрите чувството за непосредственост посред ви, направете го без съмнение. Днес е най-подходящото време за сходни крачки.

Близнаци

Изпълнението на ежедневните Ви отговорности през този ден се облекчава. Възможно е да Ви се почви добра компания или угодлив асистент, с който прелестно да прекарате деня. Това е подобаващ миг, с цел да придадете на свършената по-рано работа красива и привлекателна форма. Хубаво би било да въведете в ред своето работно място, а също и да се оправите с дребните си задължения. Ако организирате курс на лекуване, спазвайте инструкциите на лекаря, а и снабдяването с нужните медикаменти няма да съставлява никаква компликация.

Рак

Помислете, за какво не Ви харесва у Вашия човек тази или онази линия. Може би с нея изцяло може да се помирите, в случай че им сложите друго наименование?… Например не плямпало, а общителност; не измамник, а мечтател. Днес е удобен ден за опити и самовнушения. Опитайте!

Лъв

Денят е доста отмерен и спокоен. Целеустремените натури получават това, към което се стремят, а Вие, като същински представител на своя зодиакален знак, сте в действителност такъв(такава). Ще се появи опция да уредите връзките с новите си сътрудници, а сред тях може да се окажат хора, на съдействие с които по-рано дори и не сте разчитали. Хармонично ще се подреждат връзките с околните и в фамилията Ви ще царува взаимно схващане. Дръжте се във висша степен почтено, и с това ще заслужите уважението на обкръжаващите.

Дева

За Вас този ден ще бъде удобен. Това ще разреши да реализирате доста отдавнашни свои планове, и да осъществите замисли, които напълно до скоро са Ви изглеждали невероятни. Ще имате опция да заздравите своите професионални позиции, а Вашето усърдие ще стане съществено предимство пред съперниците. Романтичните срещи ще минават доста добре, въпреки че възприятието на отчаяние не е изключено. Не се опитвайте да ускорите събитията, в случай че става въпрос за някаква работа, отнасяща се до Вас или Вашата „ половинка ”.

Везни

Днес Вашият обичан човек ненадейно ще си даде сметка, по какъв начин се отнасяте към него в действителност, и дори в случай че поискате напълно да го разубедите в правилността на неговите заключения, по силата на едни или други аргументи, това надали ще се получи. В последна сметка ще се наложи да се помирите с това, че в този момент той знае всичко, и да потърсите метод да бъдете дружно и по-нататък.

Скорпион

Прекрасно ще се справяте с работата си през първата половина на деня, само че през втората деловата Ви интензивност внезапно ще спадне. Планирайте деня си в сходство с това, без да отлагате значимите задания. Вечерта няма да се чувствате зле, в случай че останете да си почивате вкъщи, измежду привичната удобна конюнктура. Не бъдете прекомерно подозрителни към околните си хора: през днешния ден сте склонни, в случай че не от всяка дреболия да вършиме покруса, то най-малко драма. В обещанията си също бъдете внимателни – склонни сте да внушавате напразни очаквания на хора, които са Ви напълно безразлични.

Стрелец

Ще имате триумф в комплицирани случаи, изискващи освен акуратност, а и познания и опит. Простите задания няма да провокират интерес у Вас. Обкръжаващите, на които ще се постанова да поемат рутинни грижи, може да са извънредно недоволни от това. Бъдете внимателни в изявленията, изключително в ироничните, тъй като Вашите смешки през днешния ден ще раняват много болно… Денят е подобаващ за разходки, изключително измежду природата. Добро занятие също е визитата на галерия или на зрелищен филм. Най-добре ще приемате информация, която можете да възприемете образно.

Козирог

Днес звездите не Ви предлагат да злоупотребявате с алкохола, изключително в наличието на своя обичан човек, и без значение от неговото държание. В случай и на най-малката нетрезвост, ще загубите способността за съответна реакция на дейностите на своята половинка, което може да провокира голям брой недоразумения.

Водолей

Днес ще бъдете прекомерно прочувствени. Ще Ви мъчат мемоари за прекарвания от отминалите години, от които, за жалост, все- още не можете да се избавите. Неочаквано позвъняване може да Ви даде нова информация, която има възможност да Ви сложи в задънена улица. Съсредоточили сте се върху решение на финансови въпроси, а в случай че е нужно, потърсете спомагателна работа. Ще се наложи да се срещате с не доста приятни за Вас хора. Ще загубите маса време, а в следствие ще получите единствено негативни страсти.

Риби

Престанете да държите в незнание обекта на своята обвързаност за възприятията, които изпитвате към него. Ако към този момент сте съумели да му отворите очите за това, че не Ви е апатичен, кажете му го още един път: за Вас може и да не е комфортно, само че на него не му е безразлично. Няма да Ви е толкоз мъчно. 

Източник: lamqta.com

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР