Овен Овенът ще трябва да опознае много и да общува с

...
Овен
Овенът ще трябва да опознае много и да общува с
Коментари Харесай

Хороскопът на Павел Глоба за следващата седмица-Близнаците започват нова глава в живота, благоприятно положение за Дева

Овен
Овенът ще би трябвало да опознае доста и да поддържа връзка с хората. С някои от тях няма да желаете да говорите, до момента в който други ще бъдат затворена книга. Казват, че огледалото на душата са очите. По тях можете да разпознаете героя . Овенът би трябвало да се възползва от тази опция, с цел да опознае по-добре събеседника и да разкрие тайната на душата си.

Бъдете деликатни, когато става въпрос за пари и работа тази седмица, само че това не значи, че нещата са неприятни. Напротив, Овенът може да посещава нови хрумвания, на които би трябвало да се даде ход, а не да бъдат скрити от любопитни очи. Време е да покажем на другите по какъв начин мозъкът на представителите на този знак може да бъде многостранен и невъобразимо необятен.

Телец

Тази седмица ще бъде идеалното време за възобновяване. Можете да работите, само че е по-добре да измененията ситуацията, да се отпуснете и може би даже да си вземете отмора. Телецът навлиза в интервал, когато духовните търсения стават по-важни от терзанията за работа и обич. Звездите ще оказват помощ за преосмисляне на всичко в близост, всичко, което се е случило и това, което единствено се чака.

Почивката ще помогне за възстановяване на аурата и биополето . Също по този начин в този Телец ще бъде подсилен от приятна връзка, развлечение със фамилията и приятелите. Новите запознанства ще бъдат потребни за тези, които към момента са самотни. Звездите ще усилят харизмата и очарованието на тези хора, ще им оказват помощ да придобият убеденост и мощ да продължат напред.

Близнаци

Близнаците стартират нова глава в живота. Енергията претърпява промени и същото се случва и с мирогледа. Много промени могат да бъдат скрити и Близнаците ще научат за тях малко по-късно. Основното нещо е да не се паникьосвате и да помните, че от време на време измененията в живота са просто нужни.

В интервала от 12 до 18 е целесъобразно да се почисти къщата от отрицателна енергия . Родните стени ще бъдат най-важното място за Близнаци, тъй като всички финансови и любовни потоци ще бъдат съсредоточени там. Можете да сключвате покупко-продажби и да купувате артикули през интернет, както и да се запознаете в обществените мрежи.

Рак

Звездите и планетите ще бъдат извънредно чувствителни към измененията в настроението и метода на мислене на Рака. Това значи, че законът за привличането ще работи двойно интензивно. Можете да си позволите да мечтаете, да мислите за бъдещето, само че единствено в позитивен смисъл. Няма потребност да се ровиш в предишното, разкривайки остарели рани и прекарвания.

Тази седмица ще бъде извънредно необикновена за доста Раци. Някой ще би трябвало да взема решение изключителни проблеми и задания, до момента в който някой ще може да усеща по-силно любовта на околните. Във всеки случай звездите и планетите ще се опитат да изпълнят фантазиите на тези хора. Препоръчително е да не приемате съществено рецензиите на други хора, изключително от непознати.

Лъв

Лъвовете ще желаят повече пари тази седмица, повече внимание на противоположния пол, повече триумф. Тези стремежи би трябвало да бъдат подкрепени с дело и самочувствие. Експертите поучават да спазвате значимите правила за набиране на пари . Всеки, който е фокусиран върху бизнеса, по-добре е да не пада духом, в случай че нещо не се получи от първия път.

В региона на любовта и общуването Лъвът ще има потребност от повече самообладание. Много хора ще бъдат източникът на доста значими житейски прекарвания, които ще бъдат изразени в звукова рецензия или мнения. Не е нужно да реагирате остро на това, в случай че желаете да останете другари и сътрудници. От 12 до 18 май също е потребно да се занимавате с учене, придобиване на познания.

Дева

Звездите и планетите ще бъдат в доста удобно състояние за Дева. Това ще се изрази в прилив на сили и шанс. Девите би трябвало да поемат всички най-важни неща и да не се опасяват да опитат себе си в нещо ново. Това е време на открития и приятни изненади. Логиката е добра, само че в този момент е значимо да се разчита и на интуицията, която ще помогне за подсилване на специални талисмани .

Най-благоприятните дни от седмицата са четвъртък и петък. На 14 и 15 май можете умерено да създадете нови запознанства, както и да прехвърлите връзките на ново равнище. Можете да се срещнете с родителите на другата половина, да планирате женитба или годеж. Това е идеалното време за запознанства и романтика, флирт и търсене на любовно ентусиазъм.

Везни

Тази седмица Везните имат доста проблеми, с които да се оправят. В тази връзка е препоръчително винаги да поддържате добра форма . Ако си позволите да загубите мотивация, триумфът ще изчезне. Време е да се концентрирайте върху себе си, околните си, забравяйки за близките. Трябва да се научим да споделяме „ не “ на всеки, който е привикнал да желае помощ и да не дава нищо в подмяна.

От 12-ти до 18-ти би трябвало да се занимавате с домашен отговорности и да помните всичките си отговорности. Не отлагайте нищо за по-късно. На работа и в бизнеса е желателно да действате допустимо най-хармонично с сътрудници и сътрудници. Може би тази седмица Везните ще съумеят да осъществят дългогодишните си амбициозни проекти.

Скорпион

Скорпионите би трябвало краткотрайно да си създадат отмора във връзка, която не им подхожда. Важно е да запомните, че някои проблеми в любовната сфера са неразрешими и са резултат от ниска съгласуемост с човек. Във връзки с родственици или втората половина на Скорпионите могат да се чакат компликации.

Всеки, който има възприятието, че всичко се разрушава в близост, би трябвало да се възползва от съветите на астролозите за всеки ден как да стане по-късметлия. Скорпионите се нуждаят от някой положителен и оптимистичен – човек, който се прегръща и споделя, че всичко е в действителност ужасно, слуша и схваща.

Стрелец

Тази седмица, изключително в самото начало, звездите и планетите ще бъдат в доста удобно състояние. Това ще разреши на Стрелеца да програмира силата си за успех . Просто би трябвало да си казвате по-често, че всичко ще се получи, всички остри ъгли ще бъдат изгладени. Вярата в личния си триумф стимулира по-добре от всичко друго.

Не забравяйте за отговорностите си вкъщи и на работното място. Напълно допустимо е да е допустимо да осъзнаете това, за което Стрелец дълго време е мечтал. Можете също по този начин да си вземете отмора от правенето на нещо, отмора от връзка или изтощеност. Тази седмица е идеална за релакс и световна смяна на ситуацията.

Козирог

Тази седмица се чака непоклатимост за Козирозите в любовната сфера. Най-важното е да избягвате обществени кавги и да не псувате като цяло. Също по този начин не би трябвало да пренебрегвате молбите на обичан човек за помощ. Същото важи и за другари, родственици, сътрудници.

Звездите и планетите са допустимо най-креативни, тъй че е време да намерите вътрешна естетика с помощта на седем значими стъпки . Козирозите могат да си вземат отмора или да отидат стремително на работа, да бъдат сами със себе си или в компанията на обичани хора. Изборът е единствено техен. Остава единствено да се вслушат в гласа на сърцето, който несъмнено няма да ги измами.

Водолей

Време е Водолеите да се научат по какъв начин да притеглят това, което желаят в живота си, благодарение на тривиално самочувствие и оптимизъм. Законът за привличането ще бъде настоящ тази седмица . Можете да си позволите да мечтаете, да мислите за утрешния ден и да забравите за нараненото. Такъв метод към живота ще се отрази добре на шанса и настроението на тези хора.

Чувството за дълг, което може да скочи във Водолей по-близо до четвъртък или петък, е сигнал, че е време да се заемем с неща, които към този момент не могат да бъдат отсрочени. Възможно е едно от тези неща да е разчистване на къщата. Трябва да подредим нещата, да се отървем от боклука. Това ще разреши на енергийните потоци да циркулират свободно.

Риби

Любовната сфера ще стане съществена за представителите на този Знак. Успехът ще се усмихне на всички, както самотни, по този начин и фамилни Риби. Основното нещо е да не чакате времето край морето. Можете също по този начин да употребявате най -добрите камъни, с цел да привлечете късмет в тази област. Разговорите с хората ще бъдат превъзходен метод да извършите разликата и да спечелите позитивна сила.

Възможно е до края на седмицата да стартират да се появяват разнообразни дребни неща, които ще разстроят Рибите. Меланхоличното отношение към това ще донесе доста повече проблеми, тъй че е най-добре да останете в положително въодушевление, без значение от всичко.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР