ОВЕН Отличен ден да проявите вашите лидерски качества. Ще ръководите и

...
ОВЕН
Отличен ден да проявите вашите лидерски качества. Ще ръководите и
Коментари Харесай

Чудесен ден за две зодии, трета решава паричните си проблеми

ОВЕН

Отличен ден да деянията вашите лидерски качества. Ще ръководите и вдъхновявате, ще заразявате близките със своите хрумвания. Интуицията ще ви помогне да избегнете ненужни спорове. Може да деянията самодейност и в персоналните си връзки, като поговорите искрено с значимите за вас хора.

ТЕЛЕЦ

Ползотворен ден, изключително подобаващ да въведете ред в своите каузи, да помогнете на близки, попаднали в комплицирана обстановка. Енергични и решителни сте, не можете да седите със скръстени ръце и непрекъснато търсите излаз от заплетени обстановки. Ще получите непредвидени дарове.

БЛИЗНАЦИ

Постарайте се рано изготвите проект за деяние денем. По-добре е през днешния ден да не допускате инцидентни събития. Възможни са положителни вести отдалеко, не са изключени и непредвидени срещи със другари. Периодът е добър за креативна активност.

РАК

Нищо не отлагайте през днешния ден и бъдете деликатни към детайлите. Ще можете да решите значими въпроси и да оправите някои връзки. Разногласията ви ще останат в предишното. Смелите ви хрумвания ще получат непредвидена поддръжка.

ЛЪВ

Благоприятен ден за другарство. Ще се срещнете с хора, които ще заинтригувате със своите хрумвания. Парични приходи ще решат значително, финансовите ви проблеми. Това ще ви разреши да зарадвате обичаните си хора.

ДЕВА

Успешен ден, който ще ви даде късмет да се справите чудесно с доста работа. Ще действате пламенно, бързо ще решавате всички зараждащи въпроси. Не бъдете припряни, умерено изчакайте развиването на нещата.

ВЕЗНИ

Днес чудесно ще решавате проблеми, които изискват креативност, въображение и ексцентричен взор върху нещата. Интуицията ще ви оказва помощ. Ще намерите общ език с хората към вас и ще предотвратите спорове. Очаква ви забавно запознанство.

СКОРПИОН

Ден, изпълнен с забавни събития. Не всичко ще се случва по този начин, както желаете, само че по пътя ви няма да има загради, които да не може да преодолеете. Съмненията и паниките няма да ви попречат да вземете верните решения. Мислете повече за бъдещите си проекти.

СТРЕЛЕЦ

Благоприятно време, уместно за разискване на всевъзможни въпроси, свързани със фамилните каузи. Лесно ще убеждавате своите съперници и ще ги заинтригувате със своите хрумвания. Отделете повече време за отмора и се насладете на празника.

КОЗИРОГ

Този ден не е подобаващ за работа и търсене на отговори на значими въпроси. Опитайте да се откъсните от ежедневните проблеми и да насочите вниманието си към подготовката на празничната софра. Очаквайте положителни вести и оферти, които може да приемете незабавно.

ВОДОЛЕЙ

Сложен ден, само че въпреки всичко ще имате своите триумфи. Въздържайте се от бързи решения, като анализирате своите неточности и се доверете на опита си. Нужен е сериозен метод към всичко, с което се захванете през днешния ден.

РИБИ

Добро време за другарство и нови запознанства. Лесно ще извършите положително усещане на близките, ще съумеете да ги заинтригувате, а най-после ще получите и тяхната поддръжка. Приятни безредици и страсти ще ви съпътстват през целия празничен ден. Важни събития ще обиден фамилията ви.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР