ОвенОтделете време днес, за да изясните какво имате предвид и

...
ОвенОтделете време днес, за да изясните какво имате предвид и
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 16 март: Успех в личен план за Близнаци, Стрелци- не пренебрегвайте работата си

Овен

Отделете време през днешния ден, с цел да изясните какво имате поради и вземете ограничения, с цел да предотвратите бъдещи недоразумения в персонален и фамилен проект. Не бъдете прекомерно строги към себе си и приемайте грешките като част от живота.

Вместо да чакате другите да изкажат мнението си какво следва да се прави в работен проект, през днешния ден ще е по-добре да вървите по обособен път и да решавате сами какво да по какъв начин да вършите. Не постоянно се водете по груповото мнение. Покажете характерността си.

Ако през днешния ден усещате, че още веднъж имате известни финансови усложнения, то не е късно да пренасочите парите си в друга посока, с цел да сте на облага. Направете си в детайли изследване и разбор на това, което имате сега и това, което желаете да постигнете в бъдеще.

Телец

Днес може да почувствате безпокойствие, че нещата в персонален проект ще се развиват прекомерно бързо. Всичко, което е незабавно и се нуждае от вашето внимание, ще бъде приоритет за вас. Не се обрисуват мощни фамилни раздори, тъй че самоуверено напред!

Няма нищо по-лошо от това, да стоите на едно място в кариерното си развиване и да не се развивате като персона и експерт, стоешком в удобната си зона. Поемете риск и преминете на идващото равнище, научвайки нещо ново и усвоявайки нови познания и умения.

Добрият паричен поток през днешния ден, може да ви разреши лека-полека да започнете да трупате пари за реализирането на фантазиите ви. Разработете си тактика за дълготрайно икономисване и бъдете непрекъснати с вноските си.

Близнаци

Успехът в персонален проект, ще ви извади от сложните обстановки през днешния ден. Не се тормозете изключително в персонален проект, защото позитивната сила ще ви навести. Доверете се на Венера и всичко ще се получи даже в дълготраен проект.

Разчистете пътя си от всички спънки и се освободете от злонамерени сътрудници и бизнес сътрудници. Подгответе се за нова фаза в кариерното ви развиване. Ден след ден, позитивните промени ще са налице.

Вашият талант през днешния ден ще се прояви и във финансите ви. Всичките ви другари ще са удивени от способността ви да управлявате печеливш бизнес и метода, по който успявате да се справите с всички компликации, постигайки задачите си.

Рак

Превърнете проблемите си в проницателни уроци за бъдещето в персонален проект и отделете в допълнение време, с цел да обработите мислите и възприятията си, преди да действате. Със сигурност ще се справите изтънчено с проблемите си през днешния ден.

Днес, ще сте много енергични и дейни, само че бъдете сигурни, че насочвате силата си в вярната посока. Не позволявайте на други хора да се възползват от вашия труд и да печелят на ваш тил.

Денят ще е удобен да изявите своята креативност и да поемете частни поръчки от заможни клиенти, с цел да си изкарате спомагателни приходи за идните празници. Доходите ви ще порастват, тъй че помислете за спестяванията си.

Лъв

Може да се изкушите да нарушите разпоредбите и да измислите свои, само че бъдете деликатни, без да разберете последствията за вас и хората към вас. Ако чувствате, че нещата не се получават при вас, не се колебайте да ги измененията.

Не позволявайте отмъстителната ви страна да се прояви на работното ви място през днешния ден. Старайте се да не влизате в спорове с сътрудниците ви и правете на прелестно разсеяни, все едно нищо не се е случило, даже да се чувствате наранени от някого.

Пазете се от измами и злонамерени търговци през днешния ден. Много е евентуално да претърпите огромни загуби, в случай че не сте задоволително деликатни. Проучете авансово всяко едно нещо, което възнамерявате да закупите.

Дева

Необходимо е през днешния ден да помислете за осъществяване на повече самостоятелни диалози с вашите близки другари и семейство и най - евентуално ще почувствате доста повече любов, в сравнение с сте очаквали.

Опитайте се през днешния ден да работите самостоятелно без помощ от вашите сътрудници. Макар и в компанията на други хора да се чувствате по-сигурни и уверени, през днешния ден сътрудниците ви могат да забавят работата ви, натоварвайки ви с персоналните си проблеми.

Вероятно, през днешния ден ще ви се наложи да напазарувате много неща за фамилията и семейството ви. Ще сте нетърпеливи да обърнете и внимание персонално на себе си и освежаването на външния ви тип. Позволете си да се поглезите, може да си го позволите.

Везни

Ако сте необвързани, може да имате усложнения да решите какво в действителност чувствате към някого, с който желаете да се сближите. Продължете и покажете страстите си, може да се изненадате, какъв брой буйни са те за вас.

Придържайте се прецизно към графика си за работа през днешния ден и бъдете оптимално дисциплинирани, с цел да се справите с всичките си задължения преди идните празници. Положете старания и ще пожънете величествен триумф.

Парите през днешния ден ще дойдат при вас от чужбина. Обърнете внимание на задграничните ви сътрудници и клиенти. Много е евентуално да пътувате по работа и това да ви донесе много добър хонорар.

Скорпион

Определен човек може да накара сърцето ви бясно да затупти и да накара фантазиите ви да оживеят по доста специфичен метод през този ден Това е нещо, което не можете да пренебрегнете, тъй че бъдете подготвени да се случи всичко ненадейно.

Колкото и да ви е досадно и да чакате с неспокойствие края на работния ден, не си позволявайте волности, които могат да ви костват доста нерви и проблеми с шефовете ви. Стегнете се и си свършете работата както прилича.

Въпреки, че през днешния ден може да бъдете финансово подкрепени от ваши родственици, не трябва да загърбвате кариерата си. Ще можете да си позволите това, което сте си набелязали, само че не харчете всичките си пари едновременно.

Стрелец

Ако сте неотдавна сте излезли от сложна връзка, най - добре е да не бързате да се връщате към нищо прекомерно бързо! Оценете къде са се объркали нещата в предишното, намерете своите неточности и продължете напред малко по малко в персонален проект.

Склонността ви да помагате на другар в потребност, през днешния ден ще е мощно изявена. Ще сте доста търсени от вашите сътрудници за помощ и подпомагане с компетенциите и познанията, които притежавате. Помагайте, само че не изоставяйте напълно личната си работа.

В случай, че имате задължения, през днешния ден няма да ви е умерено от изтичащия период, в който би трябвало да се издължите. Чувството за финансова неустановеност ще пораства, само че това евентуално ще е урок за вас, с цел да докажете, че не се отказвате, въпреки и с малко пари разполагаем.



Козирог

В случай, че сте в сватбен съюз, евентуално ще осъзнаете, че актуалните ви визии и дейности оказват въздействие върху брака ви. Възползвайте се от тази опция, с цел да извършите някои промени в връзките си и да внесете известни усъвършенствания.

Сутринта може да се чувствате много комплицирани и неспокойни, само че следобяд ще сте доста по-продуктивни и бързо ще наваксате с изпуснатото. Доста добре ще балансирате сред персоналните си и професионални задължения.

Днес, може да получите изненадващо положително предложение за добави задължения, които най-вероятно ще приемете за увеличението на приходите ви. Помислете и за инвестиция в парцел.

Водолей

Намерете метод да се забавлявате с половинката си. Вкарайте малко искра във връзката си, като се осмелите да опитате нови неща. Ако сте необвързани, може да ви следва нова връзка, която ще имате опция, с изключение на да извършите някои промени в всекидневието си.

Днес, ще работите неуморно и настойчиво, само че не се хабете на вятъра, в случай че нямате ясно сложена цел, към която се стремите. Не оставяйте случайността да взема решение някои неща в работата ви.

Вероятно, печеленето на пари единствено по себе си, няма да ви донесе наслада и задоволство през днешния ден. Това, което ще ви вълнува е да помогнете на нуждаещи се хора или ваши близки с финансови усложнения.



Риби

Днес ще мислете за любовта като за премеждие, а не като за нещо, което би трябвало да следвате. Погледнете я като един непрестанен развой на самооткриване. Ако сте фамилни използвайте този ден, с цел да извършите нещо позитивно и обърнете внимание на проблемите.

Постоянно зараждащи проблеми и повреди на техниката, ще ви основават известно напрежение през днешния ден, което ще наруши ритъма ви на работа и ще ви сътвори известно терзание, дали ще се справите с всичко на време. Работете съгласно опциите си и събитията, даже да изоставате от останалите.

Днес, ще имате постоянна основа да надградите благосъстоянието си. Дори да желаете да похарчите парите си за някои по-нетрадиционни неща, по- добре се въздържайте от недомислени вложения и бъдете по-консервативни.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР