Овен От сутринта сте ядосани и раздразнителни заради проблеми в личните

...
Овен
От сутринта сте ядосани и раздразнителни заради проблеми в личните
Коментари Харесай

Алена С Тежко Предупреждение Навръх Никулден! Тези Зодии Ще Плачат С Кървави Сълзи, Ако Веднага Не

Овен
От сутринта сте ядосани и раздразнителни поради проблеми в персоналните връзки, които лишават времето ви до обед. Не са изключени и проблеми на вашето работно място. Налага се да де заемете с неприятни отговорности и да взимате бързо решения.

Телец
Не влизайте в съдружничество даже с другари, на които имате доверие. Отдайте се на креативния си порив. Ако се занимавате с изкуство, ще ви посетят музите. Вероятно ще блеснете в общественото пространство.

Близнаци
Въпреки напрежението денем резултатите от завършването на незабавните задания е ненадейно високо финансово заплащане, което ще получите през идната седмица. Не бива инатливо да проваляте проектите на сътрудниците си поради отсъствието ви на значими разисквания.

Рак
Ще гледате метафизичен на неприятностите и проблемите и няма да изпадате в типичната за вас суматоха. Усещането за успокоение ще ви възвърне позагубената убеденост. Ще се справите с компликациите на работното си място, само че с повече усърдие и без да създавате напрежение.

Лъв
Денят ви носи естетика в връзките, която ви радва. На работното място е умерено, в случай че сами не си създадете напрежение. Не е изключено да спорите с ваш сътрудник поради несъгласието ви с неговите хрумвания. Желанието ви тъкмо през днешния ден да харчите пари води до съществени финансови загуби.

Дева
Забравете желанието си да вървите напред и да поставите началото на нови занимания. Бъдете деликатни, тъй като сте склонни да се заяждате. Не се впускайте в рисковани инициативи даже и в случай че имате финансови усложнения. На работното място не се поддавайте на недомислени оферти.

Везни
Ще се ядосате на ваши близки, тъй като имат свои си проекти. Няма по какъв начин да ви попречат да отидете на работа макар опитите им да ви натоварят със свои отговорности. Не е желателно да пътувате, с цел да избегнете проблемите с пътната полиция. Отложете деловите срещи за идната седмица.

Скорпион
Предстои ви кондензиран и с неприятни страсти ден поради капризита на ваши родственици. От една страна се постанова да работите изключително, от друга – да се занимавате с непознати проблеми. Във ваша изгода е да се предпазвате от инициативи и да не разчитате на работа в съдружничество. Не критикувайте!

Стрелец
Хармонията към вас е заслужена премия поради всичко, което ви потискаше предходния ден. Успехът е с всички, които се занимават с търговия. Ще стабилизирате финансовото си положение в идващите дни, в случай че през днешния ден обмислите и поставите началото на нови хрумвания. Вечерта купете шаран за фамилната софра.

Козирог
Подгответе се за изненадващо предложение, което ще повлияе съществено на професионалната ви кариера. Във вашите ръце е триумфът ви и шансът да разширите активността на вашата компания. Тези от вас, които са уговорили делово пътешестване, могат да го осъществят и ще имат триумф.

Водолей
Пригответе се за неприятности, свързани с желанието ви да уговорите срещи с авторитетни хора за този ден. Ако се постанова да изнасяте лекции в идващите дни, се подгответе на мира. Не ви поучавам да губите времето си в занимания, които не ви носят изгода. Ако са свързани с имуществени проблеми, ще окажат въздействие и върху персоналния живот.

Риби
Ще изживеете позитивни промени. Съдбата ви оказва помощ да се справите със дилемите си, които ви притискат със период за осъществяване. Денят е съвършен за пътувания. Признанието и триумфът са ви обезпечени, в случай че гледате действително за ставащото. Ваш сътрудник ще ви окаже неоценима услуга.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР