ОвенОпитайте се да се отпуснете днес, като бъдете близо до

...
ОвенОпитайте се да се отпуснете днес, като бъдете близо до
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 13 август: Раци, не давайте пари назаем!

Овен
Опитайте се да се отпуснете през днешния ден, като бъдете покрай хората, които обичате. Важно е да не загубите връзката с членовете от вашето семейство, обичан сътрудник и околните ви хора. Днес има възможност да не бъдете удовлетворени от финансовото си положение, само че не изпадайте в меланхолия, защото това е просто преминаваща фаза. Бъдете положителни, идните дни евентуално ще се възрадвате.
Телец

Самотните няма да имат огромни благоприятни условия за срещи, само че те могат да развият някои от своите другарства, с вярата, че могат да се трансфорат в нещо по-романтично. Това е опит, който може да бъде наличен за всеки един от вас. Тези, които се занимават с бизнес, ще открият нови пътища. Ще бъдат по-фокусирани върху поддържането на качеството на услугите или продуктите, които оферират.

Близнаци

Ще се радвате на прочувствена непоклатимост и ще бъдете в поддръжка на половинката си. Навярно ще покажете своята отговорност към вашето семейство. Любовният живот ще бъде приемлив. Този ден ще ви вдъхне нови хрумвания и ще ви даде нови способи да увеличите приходите си. Освен това, в случай че планирате да закупите скъпи мебели за дома, евентуално ще получите страхотни предложения - възползвайте се от този берекет!

Рак

Семейните ще вземат някои доста комплицирани решения през първата фаза от този ден, само че по-късно ще схванат, че е пристигнал моментът да оставят настрани болката и предишното, с цел да създадат място за бъдещето. Меркурий ви поучава да не храните огромни очаквания за финансова помощ от роднините ви. Препоръчваме ви да не давате пари като заем, защото това положително може да не бъде елементарно възобновено.

Лъв

Някои от фамилните двойки ще се опитат да навлязат в логичен разговор и най-сетне ще могат да преодолеят препъни камъка, който са оставили настрани, съкращавайки малко от негодуванията и съмненията си. Вкратце, многочислени трудности, които могат да бъдат преодолени. Денят може да бъде малко сложен за финансовия ви живот. Може да се наложи да се справите с доста затруднения, тъй че бъдете готови за това. Може да се объркате, тъй като източниците на финансова информация наподобява дават спорна информация.

Дева

През този ден можете изцяло да се посветите на възприятията и нещата, които най-вече ви интересуват за бъдещето ви. Може би няма да сте толкоз щастливи, в случай че не мислите за това, което е красиво към вас. Звездите ще греят блестящо за вас през този ден. Възможно е да има някои разстройства заради неизбежни разноски, само че въпреки всичко ще съумеете да поддържате финансовото си положение устойчиво и непоклатимо.

Везни

Двойките ще би трябвало да продължат умерено, без да бързат да позволяват проблеми или да довършат някои занемарени неща, тъй като внезапно може да се окаже по този начин, че получават това, което желаят, без да знаят какво да създадат с него в последна сметка. Възможностите за спомагателни облаги може да се появят през днешния ден. Не вземайте обаче недомислени решения за краткосрочни облаги. Помислете два пъти и преценете плюсовете и минусите.

Скорпион

Несемейните ще вземат някои решения, само че няма да бъдат прекомерно уверени в тях, тъй че в последна сметка ще се върнат към нормалния си метод на битие и нормалния метод на държание. Факторът сантиментален шанс несъмнено ще им липсва. През този ден може да се сблъскате с избрани финансови провокации. Възможно е да не получите мечтаната финансова помощ от близки и другари.

Стрелец

Може би ще предпочетете да се дистанцирате от по-повърхностните въпроси, да се концентрирайте извънредно върху себе си и върху всичко, което има същински смисъл за вас. Най-вероятно ще стигнете до изключително просветление. Парично, може да се справите доста добре през този ден. Разходите могат да бъдат следени съответно. Също по този начин може да съумеете да подредите персоналните си финанси.

Козирог

Отдаването на време и сила към обичания човек ще ускори връзката ви в дълготраен проект. В последна сметка ще се свържете още по-духовно. Така ще получите доста любов, която ще ви накара да се чувствате добре. Днес в фамилията може да има спор, обвързван с имущество, който да докара до финансови загуби. Препоръчваме ви да избягвате каквито и да било значими решения по отношение на това.

Водолей

Личният живот наподобява много равен и безпроблемен през днешния ден. Повечето от вас ще бъдете оценени почтено от половинката си. Изглежда, че ще се справите с домашните си действия. Днес може да се сблъскате с някои компликации при ръководството на вашите финанси. Очаквайте ограничавания на  парични облаги. Ето за какво е от значително значение да бъдете бдителни при ръководството на вашите пари.

Риби

Възможно е обичаният ви човек да изпадне в известни турбуленции през днешния ден. Така че се пробвайте да изразите любовта си по друг метод и всичко ще бъде наред. Връзката ще бъде постоянна, откакто започнете да променяте метода си на мислене. Днес може да срещнете някои положителни благоприятни условия за облага. Освен това може да е добър интервал за взимане на значими финансови решения. Може да имате ясна визия за финансовите си цели и е евентуално да сте финансово продуктивни.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР