ОвенОпитайте се да не се предадете, когато нещо не върви

...
ОвенОпитайте се да не се предадете, когато нещо не върви
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 5 август: Овни, не се предавайте!

Овен

Опитайте се да не се предадете, когато нещо не върви както би трябвало през днешния ден. Спокойствието и комфортът съгласно вашите лични визии могат да наподобяват наред, ала  има възможност някои обстановки да излязат отвън надзор. Предизвикайте себе си, с цел да изберете зоната си на комфорт, с цел да се запознаете с нови хора и да натрупате повече опит. Може да се срещнете този, който ще промени живота ви вечно.

 Телец

Възможно е да има някои недоразумения с колегата ви, тъй че би трябвало да се опитате да бъдете по-търпеливи. Ще има опция за нови начала, като да вземем за пример среща с нови другари или започване на нов план или начало. Вложете сърцето и душата си в това, което решите да започнете, и можете да се насладите на изгодите даже и през идващите дни.

 Близнаци

Най-вероятно ще бъдете по отношение на вътрешното си аз и ще можете да постигнете същинския си капацитет. Това е чудесно време, с цел да продължите напред с вашите проекти, тъй като преносът на луната е удобен за вас. Това ще докара до мечтаните резултати, които търсите, тъй като ще изгаряте от предпочитание да реализирате вашите въжделения или планове.

 Рак

Ако смятате, че сте пропуснали огромна опция, която сте дълго време сте чакали, не се отчайвайте! Тъй като няма дефинитивни решения, и евентуално шансът ви ще пристигна още веднъж. Можете да се възстановите от всичко и даже може да получите доста повече от това, което сте пропуснали. Както се споделя - Рибата в океана в никакъв случай не свършва и можете да я уловите когато и да е!

 Лъв

Може да сте преразпределили силата си, с цел да помогнете на други хора, само че през днешния ден е време да се концентрирайте върху себе си. Възстановете личното си право на благополучие и внесете  в допълнение внимание върху духовното си благоденствие и здраве. Помислете да отделите малко време за себе си или да извършите видоизменение от глава до пети.

 Дева

Този ден може да стартира малко стресиращо с някои спорове в връзките, само че не се притискайте, всичко това скоро ще отмине! Опитайте се да изберете салдото, с цел да запазите вътрешен мир. Използвайте тази сила като своя мощ, с цел да продължите креативните си инициативи и просто се забавлявайте! Независимо от това, което се случва към вас, вие също коства да се чувствате добре.

 Везни

Очертава се превъзходен ден, с цел да осветите силата си за вашите ползи и пристрастеност. Уверете се, че сте заобиколени от положителната компания, която ще ви поддържа и ще бъдете по-успешни в заниманията си. Въпреки това е допустимо да имате премеждия за използването на задачите ви, но най-важно е да продължите напред.

 Скорпион

Навярно за вас е настъпило време за благодарност! Започнете да освежавате другарствата си и разпознавате любящите си другари, които са били с вас от самото начало. Свържете се още веднъж със остарели другари и наваксвайте пропуснатите неща в фамилията си! Нека обичаните ви узнаят, че са обичани и ценени. Помислете да извършите нещо занимателно или въодушевяващо.

 Стрелец

През този ден може да почувствате непрекъснат поток от сила. Вероятно ще се чувствате спокойни и удовлетворени, защото премиите от вашите старания и самообладание ще дават плодове. Помнете, че търпението е добродетел и че положителните неща ще дойдат по пътя ви, когато му пристигна времето. Така че бъдете бдителни, с цел да не пропуснете тези звездни мигове!

 Козирог

Възможно е да се случи нещо, което да обърка взаимоотношенията ви. Вероятно ще бъдете склонни да чувствате, че виновността не е ваша, само че знайте, че просто не сте споделили истината си задоволително ясно. Отделете това време, с цел да изясните къде тъкмо грешите и вземете ограничения за попречване на бъдещи недоразумения. Не бъдете прекомерно строги към себе си и приемайте грешките като част от живота. Позволете си да не приемете нищо прекомерно съществено.

 Водолей

Възможно е да усетите, че другите към вас работят подбудени от егоистичните претекстове. Останете правилни на себе си и ги оставите да си правят греховете си, без да им създавате проблеми, по този начин или другояче всеки си носи кръста. Ако стартират да ви въздействат зле, игнорирайте ги и изберете положителната морална нравственос, вместо да действате егоистично в своята изгода.

 Риби

Повече от подготвени сте да преследвате упоритостите си този ден! Начертайте пътя към триумфа и насочете вниманието си към неизползваните умения и качества. Изнесете ги на ярко  и продължете да ги употребявате в всекидневието си. Отделете малко време, с цел да се концентрирайте и да се погрижите за себе си, само че не се затваряйте света. Работете върху самоусъвършенстването си, с цел да бъдете още веднъж щастливи.

 *Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР