ОвенОпитайте се да направите така, че да се допълвате с

...
ОвенОпитайте се да направите така, че да се допълвате с
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 11 октомври: Скорпиони, въздържайте се от харчене на големи суми!

Овен

Опитайте се да извършите по този начин, че да се допълвате с вашият сътрудник и да функционирате като едно цяло. Идентифицирайте нещата, които тормозят колегата ви и правете похвали в тази посока, за премахнете страховете у половинката ви.

Добре ще е през днешния ден да откриете някой ваш сътрудник, който да ви изслуша и да ви даде най-правилният съвет, който да ви помогне да се измъкнете от объркващата информация, която ви залива.

Време е да се поглезите, с цел да се почувствате доста по-добре. Запазете си час за спа процедура, масаж, коафьор или просто си осигурете повече време за отмора в леглото с прекрасен филм и здравословен снакс.

Телец

Задава се превъзходен интервал за вас, защото въздействието на планетите ще ви помогне нещата с персоналния ви живот да се върнат към естественото си положение. Сега е моментът да поработите за укрепване на любовния ви живот.

Сега е най-подходящият миг да се заемете с най-важният ви план в работата. Лесно ще се концентрирайте върху предпочитаните задания, с цел да бъде оптимално ефикасна работата ви през днешния ден.

Опитайте си шанса през днешния ден с тото фиш или някакъв тип лотарийна игра. Може да не спечелите незабавно джакпота, само че шансът да спечелите дребна премия е относително висок.

Близнаци

Вероятно, ще почувствате, че сте си доста по-близки с индивида до вас и привличането посред ви ще е доста по-осезаемо. Връзката ви е в превъзходен интервал, в който разцъфтява и може да се насладите на всичките ѝ богатства. Бъдете нежни и любещи

Днес, ще се чувствате изключително потребни при работа в екип. Успехът на компанията, за която работите ще е и ваш триумф, тъй че разбирателството с сътрудниците ви, ще ви донесе единствено позитиви.

Вероятно, и през днешния ден ще продължите да действате с финансите си по добре познатата ви скица. Ако желаете нещо да се промени и да имате по-голяма рентабилност, ще би трябвало да сте подготвени да вземете някои малко по-рискови решения.

Рак

Покажете на вашата половинка, че забелязвате и обичате всички позитивни качества и красиви черти, които има. Помогнете на обичания си човек да види хубостта, която има, по този начин както вие я виждате през вашите очи.

Работата ви през днешния ден най-вероятно няма да върви безпрепятствено и безпроблемно, само че това не трябва да ви натъжава, защото тъкмо тези моменти ни учат да бързо да ставаме и да се изправяме откакто сме паднали.

Да загубите малко пари не е краят на света. Това значи, че сте рискували и имате още 364 дни да се научите да летите в бизнес начинанията си.

Лъв

Тези от вас, които имат сътрудник от скоро, през днешния ден ще имат опцията да укрепят връзката си като нещо по-сериозно в дълготраен проект. Дори да няма очевидни знаци за това, то не се колебайте дали да послушате гласът на сърцето си.

Ако се усмихвате и сте положителни на работното си място, то няма да усетите по какъв начин е отлетял деня. Една дребна изненада или почерпка за сътрудниците ви, може да повлияе на позитивното въодушевление на всички.

Избягвайте да купувате мистериозни кутии или подаръчни комплекти, защото даже цената да е ниска и примамлива, сигурно ще има неща, които компанията не е могла да продаде и ги е поставила като заряд, а това несъмнено ще ви разочарова.

Дева

Много е евентуално някой от вашето минало да ви написа или да ви се обади. Ако нямате сериозна връзка, то не се колебайте, дали да отговорите и дори инициирайте среща.

Дори да се чувствате зле през днешния ден, се пробвайте да не показвате болката си и отрицателните си страсти. Сложете си усмивката на лицето, въпреки и подправена първоначално и към края на деня ще предизвикате позитивните събития.

Преди да започнете да се ядосвате на банката си и високият лихвен %, който би трябвало да плащате, си припомнете, че вие непринудено сте взели заем, който сте се съгласили да изплащате.

Везни

Днес, безусловно може да преследвате обичания си човек, защото не бихте могли да видите бъдещето си без поддръжката на половинката ви. Марс ще ускори това възприятие на съгласуваност с колегата ви, тъй че се възползвайте от тази опция да бъдете оптимално дълго време с индивида до вас.

И през този ден ще продължите пътуването към мечтаната от вас дестинация към кариерния връх, към който сте се устремили. Това ще погълне цялата ви сила, само че ориста ще ви сервира подарък в края на пътуването.

Не поемайте огромни опасности свързани с пари. Точно както при игрите, с огромен
залог може да спечелите огромна облага, само че шансът да останете без нищо и да фалирате, също е доста огромен.

Скорпион

Направете всичко допустимо да изгладите споровете с вашия сътрудник, защото планетите няма да са в преференциална позиция за вас и може да ви донесат спомагателни главоболия.

Нарастването на напрежението в работата ви, ще се отрази добре на конкурентоспособността ви, защото ще имате поле за изява, с цел да покажете най-хубавото от себе си.

Днес се въздържайте от харчене на огромни суми изключително за неща, които не познавате добре. Придържайте се към познатото и изпробваното, защото не е време за опити.

Стрелец

Не бъдете прекомерно закрепени и завладяващи за индивида до вас. Позволете си да имате собствен обществен живот и да се виждате с другари и родственици без наличието на половинката ви. Не подценявайте най-близките ви хора.

Ако желаете да постигнете покачване в бъдеще, то би трябвало да имате поддръжката и на вашите сътрудници, с които работите всекидневно. Погрижете се за високата успеваемост на екипа ви, с цел да увеличите възможностите си да получите това, което желаете.

Неочаквани разноски може да объркат сметките ви и да се наложи да преструктурирате бюджета си, свивайки разноските за нови придобивки и занимания.

Козирог

Дори всичко в персоналния ви живот да не е подредено както желаете, знайте че с неизменност и грижа може да осигурите най-плодородната почва, на която да порасне най-величественото цвете наречено обич.

Не е добра концепция да губите време да се пробвате да разрешите проблем, за който няма задоволително информация и явно решение. По-добре се концентрирайте върху дилемите, които с лекост може да свършите и по-късно да се върнете към проблематичната обстановка.

Ако сте прекомерно аналитични и прекомерно доста обмисляте дали да вложите парите си в обещано нещо, то може да сгрешите. Послушайте интуицията си и следвайте фантазиите си.

Водолей

Опитайте се да забравите раните в предишното ви и се концентрирайте в сегашното и това, което може да извършите за бъдещето ви, с цел да създадете едно крепко семейство.

Дори да не харесвате работата си и да мечтаете за личен бизнес, в който самичък да сте си началник, бързо ще се наложи да слезете на Земята и да осъзнаете, че на този стадий нямате избор и това е работата ви, която ви дава самун.

Ако една врата се затвори за вас, то знайте, че има доста други порти, които могат да се окажат чудесна опция за вас. Не вземайте решенията си в този момент на база горчивия ви опит от предишното, а вместо това търсете нови планове, в които да инвестирате.

Риби

Бъдете изключително деликатни с думите, които употребявате през днешния ден, когато поддържате връзка с обичания ви човек. Планетите могат да имат разрушително въздействие над връзката с половинката ви, тъй че обмисляйте всяка една дума и реторичен въпрос.

Вероятно, през днешния ден ще си припомните, че има огромна разлика сред колегиалните и другарските връзки. Дори да си мислите, че някой ваш сътрудник ви е доста добър другар, за жалост може да се окаже, че ви употребява за дадена услуга, която да свършите.

Ако през днешния ден се поддадете на страстите си и пазарувате на инат, с цел да се почувствате по-добре, то доста скоро ще осъзнаете, че животът ви е също толкоз неправдив, колкото и преди да похарчите маса пари.

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР