ОВЕН Опитайте се да бъдете по-внимателни към другите. Те може да

...
ОВЕН
Опитайте се да бъдете по-внимателни към другите. Те може да
Коментари Харесай

Изпитания и обрати в живота на две зодии, други ще летят от ...

ОВЕН

Опитайте се да бъдете по-внимателни към другите. Те може да се нуждаят от вашата поддръжка, а вие от техните препоръки. Обсъждането на доста въпроси изисква самообладание и самоконтрол от ваша страна. Важно е да избягвате споровете. Каквото и да вършиме през днешния ден, интуицията ще ви помогне най-вече.

ТЕЛЕЦ

Денят е добър за другарство. Благодарение на способността ви да се разбирате с хората и да намирате метод към всеки един човек поотделно, ще съумеете да помогнете на тези, които се оказват в сложна обстановка. Ще имате опция да завършите от дълго време стартирани планове.

БЛИЗНАЦИ

Опитайте се да не се преуморявате през днешния ден, изключително преди обед. Прекалено високите натоварвания нормално имат неприятен резултат върху положението и настроението ви. Избягвайте стресови обстановки и не бързайте с вземането на решения. Все отново ще съумеете да се справите с някои по-трудни задания.

РАК

Днес лидерските ви качества ще бъдат ясно проявени. В положение сте да вдъхновявате и да заинтригувате мнозина с вашите хрумвания. Помнете – значимите диалози се водят в спокойна среда. Не бъдете прекомерно взискателни. Възможно е да откриете нов метод да увеличите приходите си.

ЛЪВ

Първата половина от деня ще бъде доста добра. Подходяща е за осъществяване на разнообразни и нови за вас задания. Ще съумеете елементарно да вземете верните решения и да намерите най-краткия път към задачата. През втората половина на деня ще имате приятни срещи и опция да възстановите остарели връзки.

ДЕВА

Най-лесният метод да постигнете триумф през днешния ден ще бъде, в случай че разчитате само на личните си сили. Не очаквайте прекалено много от останалите. Опитът, който сте натрупали ще ви бъде доста потребен. Ще съумеете да приложите знанията си и да анализирате вярно всяка обстановка.

ВЕЗНИ

Днес е добър ден за намиране на нови съидейници. Разбирате се добре с хора, които споделят вашите ползи. Ще можете бързо да се споразумеете за взаимни дейности. Следобед е допустимо да откриете нов източник на доходи посредством сполучлива договорка.

СКОРПИОН

Денят ви ще бъде кондензиран със срещи и диалози. Ще получите положителни препоръки, които ще ви оказват помощ да решите дадени проблеми. Пред вас ще се отворят нови благоприятни условия. Опитайте се да не изпуснете нито една от тях. Отношенията с обичания човек ще са хармонични и няма аргументи за различия и разногласия.

СТРЕЛЕЦ

Днес е добре да заложите на добре познатото и да забравите за всевъзможни екперименти. Не бързайте. Търпението ще ви даде опция да излезете от неприятна обстановка, по допустимо най-хубавия метод. Възможно е да изникне спор, който да прерастне в дългогодишен спор.

КОЗИРОГ

Началото на деня ще е много прочувствено с напрежение. Възможно е да се тревожите за неща, над които не може да повлияете. Всичко това ще ви изнерви и е допустимо да провокирате спор, който ще се отрази отрицателно, както в работата, по този начин и вкъщи. Усомотението ще ви помогне да се успокоите.

ВОДОЛЕЙ

Въпреки, че денят ще носи доста отговорности и терзания, той не може да бъде наименуван нито стресиращ, нито несполучлив. Ще се справите и с най-сложните проблеми бързо и сполучливо. Възможни са срещи със остарели познати, изпълнени с вълнуващи тематики на диалог.

РИБИ

Благоприятен ден, подобаващ за започване на нещо ново. Ще се справяте чудесно там, където се изисква въображение и досетливост. Възможни са непредвидени източници на доходи. Някои Раци ще могат да сключат положителни покупко-продажби. Бъдете рационални с парите си и не харчете обилни суми за развлечение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР