ОвенОколо вас ще витае много страст и любов, но как

...
ОвенОколо вас ще витае много страст и любов, но как
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 17 декември: Напрегнат ден за Овните, Козирог - дайте си почивка

Овен

Около вас ще витае доста пристрастеност и обич, само че по какъв начин тъкмо ще се възползвате от удобното разположение на планетите, зависи напълно от вашият избор. Може да зарадвате колегата си с нежно и грижовно отношение и дребни жестове на любов.

Денят ви може да се окаже много стресиращ и под напрежение, защото в работата ви може да изникнат проблеми, които ще наподобяват сложни за разрешаване. Не се отхвърляйте и не смятайте, че всичко е обречено на неуспех.

Избягвайте да купувате артикули със повишени цени, които всекидневно ползвате. Дори да сте лоялни към дадени марки, може да потърсите и по-евтини други възможности, с цел да спестите малко пари.

Телец

Връзката ви през днешния ден може да бъде изправена пред тестване и да тества вашето самообладание. Вероятно, ще имате основателна причина да не вярвате изцяло на колегата си, само че методът да се справите с това не е с яд и обиди.

Приемете, че през днешния ден сте архитектът на вашето благополучие. Дори да не харесвате чак толкоз доста работата си, в случай че мислите ви са положителни, то може да обърнете нещата във ваша изгода и денят ви да бъде извънредно работлив и потребен.

Планетите през днешния ден ще са неподходящо разпределени по отношение на секторът ви отговарящ за финансите. Избягвайте сключване на контракти, съглашения и документи, и не приемайте за чиста монета финансови препоръки от близки и другари.

Близнаци

Планетарното систематизиране през днешния ден може да направи вечерта ви извънредно буйна и гореща. Очаквайте пожари от страсти и невероятни прекарвания с обичаният ви човек. Насладете се на тези мигове дружно.

Въпреки че се справяте доста добре с самостоятелно поставените ви задания, с цел да сте пълноценна част от колектива ви, ще би трябвало да усъвършенствате уменията ви за работа в екип, спазвайки всички етични правила и фирмената ви политика.

Използвайте средствата си по най-хубавия метод за самоусъвършенстване. Когато може да си позволите положително обучение и образование, ще надминете и най-големите ви съперници в бизнеса.

Рак

Понякога компликациите и проблемите в персонален проект ви вършат по-силни и ви оказват помощ да осъзнаете същински значимите неща за вас в живота. И този ден ще е един от тези, в който от дъното ще изплувате на повърхността и нещата в любовта осезаемо ще стартират да се усъвършенстват.

Каква изгода биха имали вашите умения и квалификации, в случай че не ги употребявате и постоянно избирате по-лесните задания, с цел да не излизате от зоната си на комфорт. Заемете се с нещо по-сложно и объркано.

Ще разполагате със средства да си купите това, което от дълго време сте загледали в близкия мол или онлайн магазин, само че добре помислете, дали ще си костват вложените средства и всичко това, което може да купите с тези пари, и е по-важно за вас.

Лъв

Днес, може да излязат нескрито някои проблеми, които са били заметени под килима нагледно казано. По-добре да поговорите с колегата си и да си изясните всички неясноти още в този момент, с цел да приключите с тези неприятни обстановки и да продължите на чисто.

Всичко ще е под ваш надзор през днешния ден, тъй че не подценявайте опциите си, смятайки че някои ваши сътрудници са по-добри експерти от вас. Направете по този начин, че да ви почитат и възприемат като скъп кадър в екипа.

Спечелените пари по непочтен метод, ще ви накарат да се почувствате още по-зле от това, да нямате пари. Измамата няма да остане неразкрита, тъй че заложете на печеленето по почтен метод.

Дева

Денят ви може да ви се стори много замайващ. От една страна ще сте привлечени от човек, който не знае за вашите усеща, а въпреки това може да бъдете обсипани със известия от някого, който желаете да държите на разстояние от вас.

И най-велите хрумвания не биха имали триумф, в случай че не бъдат осъществени. Създайте си проект за деяние и материализирайте всичко това, което е в мислите ви, за гениалното ви изобретение.

Ако сте били прецизни и поредни в напъните ви за икономисване, то в този момент ще имате добър първичен фонд за реализирате на бизнес плановете ви. Сбъднете фантазиите си.

Везни

Настоящото систематизиране и взаимоотношение на планетите ще ви помогне да разберете, че освен колегата ви има виновност за проблемите във връзката ви. Докато не се обърнете към себе си и не признаете, че и вие имате виновност за несполуките в връзките ви, разногласията ще ви следват.

Не се разстройвайте от забележка или рецензия от страна на управлението ви. Това сигурно е някакъв крах, само че постоянно ще има идващ път, когато може да покажете най-хубавото от себе си и същинските ви качества.

Някои бизнес инициативи могат да ви изгубят доста време, което ще докара до загуби за избран интервал. Винаги първоначално има компликации, само че не губете религия, че нещата ще потръгнат.

Скорпион

Много е евентуално през днешния ден да почувствате, че сътрудникът ви се отдалечава и отчуждава от вас. Опитайте се да деянията схващане към мислите, които мъчат половинката ви, преди да си вършиме прибързани изводи.

Независимо дали сте добър или неприятен чиновник, постоянно ще се откри нещо, което да разясняват и приказват зад тила ви вашите сътрудници. Работете интензивно и направете по този начин, че да няма нищо отрицателно, за което да приказват сътрудниците ви.

Дарете пари за деца в неравностойно състояние и направеното положително ще ви се върне многократно. Делото ви ще бъде запомнено, тъй че в случай че имате опция, помогнете.

Стрелец

Вашето наличие ще е мощно и властно през днешния ден и още когато влезете в стаята, ще се разбере кой командва в фамилията ви. Близките ви ще се вслушат във всяка една ваша дума и съвет, тъй че приемете ролята си на глава на фамилията напълно съществено.

Положените старания и уморителен труд ще дадат своите плодове. Най-после ще може да се насладите на постигнатите резултати и да се почувствате удовлетворени от добре свършената работа.

Днес, може да сте застрашени от евентуални загуби, заради прочувствено направени покупки, от които нямате потребност. Лесно ще бъдете заслепени от някои скъпи и първокласни продукти.

Козирог

Бъдете отворени за разговор с колегата си и не крийте възприятията си. Споделете всичко това, което таите надълбоко в сърцето си и изключете от съзнанието си всички мисли за отменяне и занемаряване.

Ако имате признаци на професионално прегряване от несъразмерен стрес, то значи е време да си дадете отмора и може би да промените специалността, с цел да съхраните душeвността и здравето си.

Похарчете парите си за екскурзия на непозната дестинация и опознаване на нова просвета и обичаи. Вложените средства в прекарвания ще ви донесат доста повече позитивни страсти, от която и да е нова движимост.

Водолей

Днес, може да имате тежки прочувствени проблеми, които мъчно ще преодолеете без поддръжката от вашият обичан човек. Приемете протегнатата ръка на колегата ви и не отхвърляйте помощ и съвет.

Придържайте се към изпитаните и простички неща в работата ви, без каквито и да е комплицирани и непознати за вас способи. Разделете служебните си отговорности на дребни задания, които елементарно и бързо да изпълнявате и отбелязвате в планера ви като изпълнени.

Нищо няма да ви бъде обещано безплатно през днешния ден, тъй че каквото си заработите, това ще получите като заплащане. Не разчитайте единствено на главната си за работа като източник на доходи, а потърсете метод по какъв начин да превърнете заниманието си в специалност за спомагателни средства.



Риби

Днес, може да се чувствате доста разчувствани от идната ви отмора с вашата половинка. Очакванията ви за сантиментална почивка ще ви държат под леко напрежение и еуфория.

В случай, че се чувствате като в задънена улица, не може да откриете решение на даден проблем и не намирате задоволително информация в интернет по въпроса, то тогава най-добре се обърнете към някой, който упражнява същата специалност като вашата, само че работи на друго място.

Много е евентуално през днешния ден да ви изникнат непредвидени разноски свързани със медицински или стоматологични услуги. Ще се наложи да сте много гъвкави и да коригирате краткосрочните си проекти като извършите някои корекции в бюджета си.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР