ОвенОчертава се добър ден от гледна точка на здравословното ви

...
ОвенОчертава се добър ден от гледна точка на здравословното ви
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 4 декември: Страхотен ден за Близнаци, Рак- обърнете внимание на здравето си

Овен

Очертава се добър ден от позиция на здравословното ви положение. Въпреки това ентусиазмът и равнището на убеденост ще бъдат ниски. Вероятно, през днешния ден ще изпитате нужда да си съберете мислите, да овладеете страстите, с цел да балансирате личните си усеща и да осъзнаете, до къде се простират границите при една или друга обстановка във вашата връзка.

Телец

Трябва да контролирате своите страсти, защото това ще повлияе осезателно на здравето ви. Има възможност да сте раздразнителни, заради липса на сила. Опитайте се да отложите всевъзможни натоварващи диалози. Необходимо е да измененията питателните си привички и да избягвате нездравословните храни, защото това може да повлияе съществено на вашето здраве.

Близнаци

Очаквайте удобно развиване на събитията през този ден. Ще се почувствате доста въодушевени и енергични и ще се справите с даже странни провокации през този ден. Положителните мисли и възторг ще ви оказват помощ да напреднете в живота си.

Рак

Ако бъдете свръхчувствителни през този ден, това несъмнено ще ви се отрази зле на здравето. Също по този начин, би трябвало да приложите специфична диета, тъй като това ще ви помогне за поддържането равнището на водата в тялото ви и ще подейства ви доста здравословно. Може да трансформирате вашата сила, помагайки на различен човек.

Лъв

Може да останете комплицирани по отношение на някои значими решения, само че и ще поемете отговорността за тях. Дълбочината на вашия интерес към смисъла на живота, може да ви въодушеви да прекарате свободното си време в проучване на реализуемите фантазии. Но не слагането на ясно дефинирани въпроси и отговори може да ви отдалечи от разбирането, което търсите.



Дева

Вероятно, негативните преноси на планетите ще замъглят вашите усещания, затруднявайки ви да разберете, какво тъкмо желае да ви каже или направи половинката ви. Изглежда, ще се разочаровате от ден на ден от неуспехите си през първата половина на деня, които може да ви накарат да се чувствате неудовлетворени и по тази причина е целесъобразно да избягвате отрицателното мислене през втората половина от деня.

Везни

Може да се почувствате по-добре, откакто изберете да се доверите на всички незнайни, които звездите ще ви дават през днешния ден. Така че през днешния ден, когато разгледате аргументите за вашата неустановеност, ще потърсите „ тайните отговори “ с повече доверие в себе си. Обърнете внимание на здравето си през днешния ден. Възможно е да имате доста психологични натоварвания.

Скорпион

Възможно е да се почувствате безразсъдни, което може да ви накара да вземете импулсивни или преждевременни решения. Това евентуално се дължи на нетърпението ви към метода, по който мислите. През втората половина на деня може да усетите позитивен резултат.

Стрелец

Може да откриете през днешния ден, че даже сте ненапълно отегчени без нови провокации. Така че евентуално ще поискате да намерите обстановка, която включва разнообразни условия, с цел да ви държи ангажирани. Не е нужно да се притеснявате прекалено много за неща, които ще се объркат през днешния ден, защото е евентуално нещата да се подобрят доста през втората половина на деня.



Козирог

Използвайте днешното мощно планетарно въздействие, с цел да излезете от отрицателната серпантина, която евентуално е оказвала неприятно въздействие върху живота ви в персонален проект. В началото на този ден е допустимо да се обострят болките в ставите и в кръста, евентуално тона ще ви тормози. Ала в следобедните часове болките ще стихнат и ще въздъхнете с облекчение.

Водолей

Навярно ще се почувствате задоволени от достиженията си, тъй като ще бъдете стимулирани да поемете нови провокации. Вниманието и ресурсите, които сте насочили към избрана цел, ви носят триумфи или ви дават увереността, от която се нуждаете.

Риби

Всяка продължителна неустановеност най-вероятно ще изчезне, откакто си признаете, че неустойчивите цели или неналичието на такива, ви задържат да тъпчете на едно и също място. Може да имате повече сила в по-ранните часове от деня, само че на по-късен стадий от деня, равнището на тази сила евентуално ще спадне.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР