ОВЕНОчаква ви обичайната рутинна работа, но комбинирана с много емоции.

...
ОВЕНОчаква ви обичайната рутинна работа, но комбинирана с много емоции.
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Стрелците да се задълбочат в задачите, хаос изнервя Козирозите

ОВЕН

Очаква ви нормалната рутинна работа, само че комбинирана с доста страсти. Постарайте се да не са отрицателни, с цел да избегнете депресията и служебните проблеми. Стабилизирайте постигнатото. Подписаните контракти може и да не са печеливши, в случай че не сте ги прегледали деликатно, само че постоянно има опция за допълнения и промяна във ваша изгода. Склонни сте да бягате от действителността в персоналните си връзки, скъпи дами. Сами ще предизвикате затруднения в персоналния си живот, които ще ви донесат любовни разочарования. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат положителното въодушевление.

ТЕЛЕЦ

Предстои ви сполучлив и изпълнен с позитивни страсти ден. Време е да докажете на сътрудниците си, че новите ви хрумвания са действителни и елементарно осъществими, без тяхна помощ, а откакто са ви отказали поддръжката си, даже и да мечтаят за бонуси, няма по какъв начин да ги получат. Поднесете концепциите си на управлението и изчакайте търпеливо да ги одобрят, без вие самите да сте упорито изнудващи обстановката. Не спорете с роднините си, които са решили да ви омъжат без да желаят вашето мнение. Кажете, че през днешния ден не ви се беседва по тази тематика. Семейните имат опция да се отдадат на интимни мигове и полови удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Налага се настойчиво да отстоявате възгледите си и да отбраните ползите си, само че умерено и без експанзия. Сторете го, с цел да не измените ненадейно и без да имате време за реакция хода на събитията във ваша щета. Очаквайте материални триумфи, само че в случай че получите пари ги съхранете. Следобед забравете за желанието си да обещавате, че влагате част от полученото в недомислени покупко-продажби, тъй като сте в губеща позиция. Ще се приберете изтощени, само че удовлетворени от себе си, поради триумфи на работното място. Останете с околните си, които са ви приготвили вечеря. Не се колебайте и се отдайте на сантиментални мигове и полови удоволствия.

РАК

Материалните ви триумфи притеглят искащи да се срещнат с вас, само че не бъдете доверчиви, изключително в случай че желаят финансова помощ неразбираемо защо. Не планирайте деловите си срещи в този ден. Не взимайте значими настоятелен решения, в случай че са свързани с финансиране на планове. Не са изключени неточности на работното място, поради неправилната ви оценка до каква степен са надеждни сътрудниците ви. Ще се наложи да помогнете на ваш човек, който се е оженил за ваша другарка. Рискувате да предизвикате ревността на колегата си си, който желае да пристигна с вас. По-добре изберете по-малкото зло и го вземете на уговорената среща, вместо да унищожавате половите си връзки.

ЛЪВ

Очаквайте компликации и спорове, поради личната ви волност и отвращение да приемете мнението на вашите сътрудници, макар че сте в правото си, само че те не го осъзнават. Не проявявайте безпричинна експанзия поради материалните си желания. Понякога се постанова да отстъпите, изключително когато е във ваша изгода. Желанието ви за професионални триумфи е подвластно от държанието ви. Вечерта очаквайте разправии с родственици поради непотушен скандал, почнал в ранни зори с родителите на брачна половинка ви. Няма по какъв начин да сте задоволени от половия си живот, откакто непрестанно ви припомнят какъв брой сте неточни към колегата си.

ДЕВА

Засилва се стремежът ви към промени, водещи до триумфи, в случай че не решите да се откажете да ги предприемете, не тъй като се притеснявате, а тъй като се оказвате обградени от „ искащи недобронамерени хора “ да ви оказват помощ. Обмислете началото на нови занимания. Претоварването с непостижима работа е във ваша щета и ще ви изложи. Прибързаността е нежелателна, изключително в случай че е обвързвана с диалози за впечатляващи вложения. До обед избягвайте разправии със фамилията и се пробвайте да се приберете незабавно след края на работното време. Изяснете повода за напрежението с брачната си половинка и не се отхвърляйте от половите удоволствия.

ВЕЗНИ

Стабилизирайте връзките си на работното място, без значение какъв брой е мъчно. Поемете с разсъдъка си новите отговорности в службата. При опция пътувайте, гостувайте на другари или сътрудници и проведете плануваните служебни диалози. Намерението ви незабавно да подпишете договорите за бъдеща активност може да бъде повода за неуспех. Вечерта си дайте заслужена отмора. Забравете за фамилните си отговорности, за готвенето, даже и да са свързани с посещение, което ще ви разтовари. Ако сте във форма можете да се отдадете на интимни мигове и полови преживявания.

СКОРПИОН

Внимавайте да не пропуснете положителните благоприятни условия за финансиране и планирайте целия месец, тъй че да не се преуморявате, с цел да не се окажете на легло поради физическо безсилие. Съгласете се на предложение за съдействие, в случай че не е обвързвано с рисковани вложения. Очаквайте финансови приходи от присъединяване ви в огромен план. През деня се подгответе, в случай че сте възнамерявали вечеря с другари. Създайте уютна, сантиментална конюнктура за себе си и за околните си. Обърнете внимание на децата си. Сексът може и да не ви достави удоволствието, което очаквате.

СТРЕЛЕЦ

Задълбочете се и не позволявайте на никой да ви отклони от отговорностите ви. Имате опция да започнете нови задания към обед. Изчакайте търпеливо и завършете нещо изостанало, което би ви основало проблеми. Изпълнени сте с несъгласия. Една част от тях са свързани с работата ви, а друга с обстоятелството, че сте склонни пасивно да гледате какво става към вас. Вечерта си почивайте в компанията на обичаните си хора. Имате право на това. Пригответе нещо вкусно за ядене, поговорете с околните си, в случай че сте фамилни. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат самочувствието.

КОЗИРОГ

Ще осъзнаете, че в този ден на работното ви място царува безпорядък и ви изнервя. Проверете още веднъж всички разпоредби, които са ви дали и се заемете със отговорностите си. Предстои ви да стабилизирате завоюваните позициите. Търговците ще жънат триумф. Всичките си хрумвания можете да осъществите благодарение на доверени хора. Несемейните ще изживеят многообещаващи срещи и забавни, само че уви, краткотрайни запознанства. Не се отдавайте на полови удоволствия, в случай че не сте опознали добре сътрудниците си. Очакванията ви може да не се оправдаят.

ВОДОЛЕЙ

Не се заблуждавайте, че са ви създали преференциално делово предложение, тъй като може да не е доходоносно. От сутринта се сблъсквате с компликации, подбудени от безпричинните ви прочувствени реакции. Примирете се, че към вас има и неточни хора. Допуснатите неточности са свързани с ваши професионални искания и условия, които очевидно не са преценени вярно.    Заради персонални проблеми картинката на деня ви е кристално неразбираема, тъй като сте се оплели в мрежите на експанзията и страстта, от които сами няма по какъв начин да се измъкнете без душевни рани. Не се надявайте на сдобрявате в леглото, в случай че сте основали мотив за отдалечаване на обичания ви.

РИБИ

Промените зависят от вас, само че в случай че разчитате на разсъдъка си. Напрегнати сте, само че този факт не пречи да ги превърнете в позитивни. От вас се изисква да сте прозорливи, с цел да не хлътнете в рисковани покупко-продажби. Ядосвате се поради компликации при общуването с деловите си сътрудници, които са ви дали неизпълними обещания. Самотните дами да чакат сантиментална среща, която ще промени напълно живота им, в случай че не се затварят в дома си. Сексът няма да ви достави наслаждение, в случай че сте стигнали до точката на шупване и сте позволили скандал.

 

trud.bg


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР