ОвенНовият месец, макар и студен идва със своите топли моменти.

...
ОвенНовият месец, макар и студен идва със своите топли моменти.
Коментари Харесай

Три зодии дори не предполагат какво ги чака през ноември


Овен

Новият месец, въпреки и леден идва със своите топли моменти. Не губете вяра, още при започване на интервала ще бъдете едни от щастливците, които повече няма да си задават въпроса къде е тяхната половинка и дали въобще ще я намерят. С напредването на дните от ден на ден ще се чувствате, изпълнени с сила и хрумвания, креативност и доста предпочитание за осъществяване на хрумванията ви. В работата множеството от вас ще се борят да запазят това, което имат, а сега то напълно не е малко. В средата на месеца в персонален проект ще сте склонни на взаимни отстъпки, които не сте правили за никого другиго. Високо оценявате това, което ви дават, тъй че напълно обикновено е и вие да извършите съответната стъпка в тази посока.

Телец

Този ноември ще остави паметен спомен у вас. Важно е да следвате желанията си. Не се съмнявайте и за момент, че заслужавате най-хубавото. Смелостта ви ще бъде възнаградена. В началото на интервала ще имате съществени шансове да се прехвърлите на място, към което от дълго време се стремите. Може да се наложи да повишите квалификацията си. Не пестете време е старания в тази тенденция. В средата на месеца уловете някой по-спокоен миг от 2-3 дни, в които да можете да си починете и даже за заминете отвън града с половинката си. Не си правете грандиозни проекти за празниците. Изберете някой спокоен вид, в който да е обезпечен уютът и спокойствието. Краят на ноември може да ви изненада с интензивността си и с началото на нов план, в който да бъдете поканени да участвате. Не отхвърляйте оферти за работа през целия месец.

Близнаци

Ноември може да бъде един прелестен предпразничен месец за вас или най-малко няколко дни от него. Някои представители на знака, които са обзети от ентусиазъм и имат по-сериозни упоритости може да запретнете ръкави и да развиете заниманието си в по-сериозна активност. Сега е време, в което да се отдадете на обичани занимания. Каквото и друго да вършиме в случай че не ви харесва и не ви идва от душа и сърце – просто няма да имате триумф и на вятъра ще загубите времето си. В края на месеца на напред във времето излизат персоналните връзки. Някои представители на знака може да получат предложение за легализиране на връзката от колегата си.

Рак

Ноември е месец на замислени промени и продължение на концепциите от предишните месеци, само че най-много реализирането им. Ако пропуснете този интервал може да се наложи да чакате прекомерно дълго. Освен това не чакайте поддръжка непременно. Истина е, че ще ви бъде доста по-лесно и ще се чувствате окрилени в случай че имате поддръжка от страна на колегата си, само че може да се разминете за малко и той или тя просто да няма опция да ви го каже. Действайте с мисълта, че той или тя изцяло ви поддържат. Не единствено е значимо да чувствате, че имате поддръжката на околните си, само че и да вярвате в себе си. Още в края на ноември ще се видят първите резултати от дейностите ви. Може да се наложи да се вгледате повече, само че сигурно ще усещате позитивното влияние на смяната. 

Лъв

Първите дни на ноември ще са сполучливи най-много за професионалното развиване на представителите на знака Лъв. Смяната на досегашната линия на държание, а и на работа ще ви донесе доста повече, от колкото сте предполагали. Смело прилагайте хрумванията ви на процедура, като не оставяйте прекомерно доста време на останалите да утвърждават или не концепциите ви. Средата на месеца ще е един прелестен интервал за вас, в който нищо няма да е в положение да се изпречи на пътя ви. Ще ви бъдат предоставени невероятни благоприятни условия, в които да реализирате персоналните си упоритости освен това във тип, за който не сте и мечтали. Някои представители на знака може да се решат на такава сериозна крачка в персонален проект, като брак и планирането на деца.

Дева

Това е месец, в който на напред във времето ще излязат персоналните връзки. Сега е моментът да заложите повече на разсъдъка и да оставите страстите на страна. Опитайте се да видите, че от време на време нещата са красиви, даже да не са съвършени. Имате късмет да превърнете връзката си в нещо доста повече, в случай че не се вглеждате във всяка дреболия. Опитайте се да си затваряте очите за всяка втора и доста скоро резултатът ще ви изненада прелестно. В последна сметка заслужавате малко повече благополучие и успокоение и във ваши ръце е да си осигурите тези неща. Що се отнася до служебното ви състояние в този момент вашето усърдие, опит и надеждност ще покачат престижа ви и вие ще бъдете търсени и високо ценени.

Везни

Това е месец за равносметка, само че не и за дейни действия. Анализирайте случилото се през годината, само че не наблягайте отрицателното. Оставили сте след себе си доста положително и достижения, които си заслужават да бъдат регистрирани. Помислете за метод, по който може да се възнаградите даже. Някои от вас може да помислят за промяна на професионалното занятие. В средата на интервала може да получите примамливо предложение за промяна на работата или повишение в служба. През множеството време се въздържайте от внезапно изявление на мнението или присъединяване в служебни разногласия, просто се придържайте към златната среда. В персонален проект ще имате доста шансове за приемане на всичко, което сте мечтали и доближаване към щастието, такова каквото сте си го представяли.

Скорпион

Ноември ще бъде отдаден на любовта. Сега ще имате шанса да изживеете доста страсти и чувства, за които сте мечтали дълго време. Не пропускайте моментите и не се колебайте да сте по-активни, от време на време повече, в сравнение с положителното образование го разрешава. Ако имате сериозна връзка повече от година взаимността може да ви тласне към по-сериозни проекти. В средата на интервала близостта и общите игри в фамилията ще ви оказват помощ да намерите общ език с даже с постоянно ядосаните младежи. Ако в края на месеца ви предстоят съществени покупки, отвън подаръците, те ще бъдат сполучливи, а движимостите ще ви служат дълго.

Стрелец

През този месец ще може да се похвалите с това, че в връзките ви с колегата ще настъпи естетика, която изцяло ще дава отговор на вашите стремежи и упования. Напълно сте заслужили вълшебните моменти с вашето постоянството и упоритост. За независимите представители на знака средата на месеца не е най-подходящият миг да проявявате възприятията си. Тогава ще сте прекомерно прочувствени и това може да уплаши половинката ви. От средата на месеца до края заложете на одобряването на професионалния ви имидж. Ако ви предложат нова работа, в началото се пробвайте да съчетавате двете действия по едно и също време. Ще ви е нужно повече време, с цел да прецените кое е най-хубаво за вас и бъдещето ви. Не бързайте с решението, само че каквото и да решите, то ще е положително за вас.

Козирог

Първите дни на ноември ще са мощни за реализиране на персоналните ви стремежи във връзката ви. На 3 ноември може да получите вест от човек, който сте изгубили връзка от години. Това е време, в което има възможност остарели връзки за бъдат обновени още веднъж. В средата на месеца на напред във времето още веднъж ще бъдат връзката, събитията в фамилията и пътувания. За този интервал може да планирате работа, която изисква повече внимание или оформянето на документи. Последните 10 дни от месеца ще ви разрешат да въплътите креативните си хрумвания и подходи в работата. Тогава от вас обаче ще се изисква и предвидливост и нерешителност. 

Водолей

Водолеите ще имат своя благополучен ноември, изпълнен с доста изненади. Сега не е моментът да вършиме радикални промени в персоналния си живот, по-скоро се наслаждавайте на миговете, които Съдбата ще ви сервира. Освен това не бързайте със сериозните оферти. Може да си мислите, че мнението ви по даден въпрос е изрично, само че в действителност е доста евентуално да измененията възгледите си няколко пъти през интервала. В средата на месеца помислете какво време може да отделите за ваши близки родини, тъй че да не ги оставяте в затруднено състояние. Все отново не поемайте задължения, които биха навлезли прекомерно доста в персоналното ви пространство.

Риби

Ноември ще бъде изпълнен обич и сбъднати стремежи. Хич не се чудете с вас ли се случват нещата и дали ги заслужавате. Това е време, в което би трябвало да имате повече самочувствие и религия в себе си. Не се подценявайте даже в сложни моменти. Важно е да обърнете повече внимание на здравето си. Месецът е подобаващ за това да извършите опити да се разделите с ваши нездравословни привички. В персонален проект не се отхвърляйте от фантазиите си, само че бъдете безапелационни в желанията си. Не позволявайте на никого да ви постанова мнението си. В общуването с родственици единствено естественият звук ще ви помогне да постигнете съгласие. Някой различен компромис от ваша страна няма да навреди на атмосферата. В края на месеца не забравяйте да помислите за подаръците. Не се спирайте в случай че ви хрумнат по-интересни хрумвания.

© Actualno.com

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР