ОвенНезависимо дали търсите нова работа, опитвате се да напреднете в

...
ОвенНезависимо дали търсите нова работа, опитвате се да напреднете в
Коментари Харесай

ХОРОСКОП на Овен, Телец и Близнаци за месец ОКТОМВРИ

Овен

Независимо дали търсите нова работа, пробвате се да напреднете в актуалната си или просто желаете да подобрите уменията и знанията си, това е идеалният миг да го извършите. Отделете малко време, с цел да анализирате какво желаете от кариерата си и да извършите проекти по какъв начин можете да постигнете тези цели. В персоналния ви живот нещата може да са малко по-предизвикателни този месец. Отношенията може да са обтегнати и може да откриете, че се чувствате по-раздразнителни от нормално.

Телец

Този месец може да донесе известна драма в връзките ви. Бивш може да се върне в картината или може да се наложи да се справите с известна ревнивост от сегашен сътрудник. Само не забравяйте, че това е единствено краткотрайно и се пробвайте да не предприемате фрапантни ограничения. В професионален проект ще се чувствате по-уверени и оптимистични. Това е превъзходен миг за започване на нови планове. Просто внимавайте да не се ангажирате прекомерно доста.

Близнаци

Октомври ще бъде време на интроспекция за вас. Може да откриете, че се обръщате във вътрешността и размишлявате върху живота си и мястото си в света. Това може да бъде доста позитивен и работлив развой, в случай че се оставите на течението и се доверите на интуицията си. Може също по този начин да се окажете привлечени от по-тихи, по-самотни действия през това време. Това може да бъде добра опция да изследвате своята креативност.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР