ОвенНезависимо дали сте обвързани с някого или в момента сте

...
ОвенНезависимо дали сте обвързани с някого или в момента сте
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 24 февруари: Водолеи, днес се очертава да имате късмет!

Овен

Независимо дали сте обвързани с някого или сега сте отворени за нова връзка, най-добре е да не бързате с изводите. Не забравяйте, че не постоянно нещата са такива, каквито наподобяват. Възможни са краткотрайни неуспехи на работното място, които може да провокират стрес през целият ви работен ден. Запазете успокоение, каквото и да се случи. Ще имате насладата шансът да ви се усмихне по отношение на финансите през Това би могло да обезпечи на живота ви, успокоение и доста разнообразни позитивни обстановки.

Телец

Вашата спонтанност и търсенето на нови неща ви прави жив и трогателен сътрудник. Просто внимавайте. Вашата сегашна или евентуална романтика се стреми към баланс. Днес е съвършен интервал да се опитате да се включите в екипна работа.  Сътрудничеството с подчинените и сътрудниците ви, ще изиграе съществена роля на работното ви място. По отношение на финансите, бъдете подготвени да посрещнете непредвидени разноски свързани със здравето. Колкото и да се стараете, спестяването през този ден може да се окаже съществено предизвикателство.

Близнаци

Повече спонтанност, когато сте с обичания човек, сигурно ще бъде оценена през днешния ден. Малките изненади могат да сантименталният път още по-цветен. Естествеността също ще ви направи още по-неустоими. Възползвайте се от удобното нареждане на планетите в бранша ви отговарящ за кариера и постигнете заложената от вас цел. Очаква ви мощен финансов ден. Инвестициите, направени в дълготраен проект, могат да бъдат печеливши, стига да образувате постоянна финансова тактика.

Рак

Някой отзив от минало пострадване може да ви държи зазидани в прочувствената цитадела, което ще попречи да допуснете ново сантиментално предложение. Най-добре е да оставите старите рани да заздравеят и да дадете на идната обич място за напредък. През този ден ще се наложи да работите доста интензивно, макар изтощеното си положение ще съумеете да се справите. Но не очаквайте похвали, надали сътрудниците ще виждат вашето старание. Изглежда през днешния ден ще се изненадате неприятно от обстоятелството, че разноските ви за пътешестване надвишават в пъти избраният от вас всекидневен бюджет. Отворете всички счетоводни документи, с цел да прекроите финансовият си бюджет.

Лъв

Ако сега сте необвързани, проучването на вашите ползи просто може да ви отвори пътя, с цел да срещнете сродната си душа. Не унивайте по остарялата си изгубена обич, тъй като по този начин единствено ще храните своите илюзии. Очаква ви доста упорита работа, която ще изисква здрави нерви. Този ден се обрисува да бъде проблематичен за някои чиновници, допустимо е да имат премеждия със заплащането. Уникалността на бизнес плановете ви ще провокира почитание и респект. Но въпреки всичко се пробвайте да запазите конфиденциалност, тъй като информацията е скъпа и някои може да се възползва от това.

Дева

Очертава се такава обстановка, която може да бъде много вълнуваща, в случай че търсите нова обич, само че в случай че сте във връзка, това може да провокира дребни прочувствени разтърсвания. Уверете се, че не вземате неверни решения под натиска на страстите. В работен аспект ще се изправите лице в лице провокациите на работното си място. Не се опитвайте да бягате от отговорностите. Този ден може да не е интервалът за започване на нещо ново, когато става въпрос за работа. Звездите ви поучават да вземете поради както краткосрочните, по този начин и дълготрайните последствия от вашите финансови проекти. Препоръчително е да извършите деликатен и обширен разбор на разноските и изгодите, преди да сте взели каквото и да било решение.

Везни

Независимо дали търсите сантиментален сътрудник или желаете да издигнете сегашната си връзка на по-високо равнище, би трябвало да се отворите малко повече. Имате мощен енергиен капацитет, тъй че действате самоуверено. През този ден може да се зарадвате в работата си, тъй като се обрисува опция за повишение на заплатата или покачване в друга работна служба. Тези, които управляват личен бизнес, могат да понесат незначителни загуби. Лошото финансово обмисляне може да има неподходящи последствия през целия ден.

Скорпион

Докато вашата потайна природа ще оказва помощ да поддържате пламъка на ползите към близки и другари, пътят към вашата романтиката включва и шерването на малко повече любов от това, което в действителност предоставяте към половинката си. Днес е целесъобразно да бъдете себе си и да останете надалеч от изнервените си сътрудници. Звездите ви поучават да игнорирате каквото и да е било, което се случва зад кулисите по време на работа. Внимавайте за финансови рецесии, които могат да повлияят на вашия брак или бизнес връзки. Странете от несериозните разноски и деликатно проверявайте салдото си.

Стрелец

Любовният ви интерес може да стартира да се размразява през този ден. Продължавайте да изразявате възприятията си по собствен огнен метод, без да се натрапвате или насилвате нещата. Бъдете по този начин положителни, спестете времето си за решение на маловажни въпроси на работното място. Всяко едно разпръскване може да повлияе съдбовно върху кариерата ви. Очаквайте сдържан финансов прилив, без значение дали равнищата на приходите ви се повишават или понижават. Като цяло потока  от пари може да ви поддържа постоянни през този ден.

Козирог

Импулсивното ви решение може да окаже въздействие върху любовния ви живот, без значение дали към този момент имате връзка или планирате такава. Така че не забравяйте да изберете вярната посока. Очаква ви един претрупан ден изключително в работен проект, само че ще разполагате с всички нужни запаси, с цел да се справете с провокациите. Все отново бъдете доста деликатни, тъй като слабото ви място ще бъде нервната ви система. Във финансов аспект има възможност от мощни терзания, които може да ви разсеят и объркат образуването на бюджета. Така, че бъдете изключително деликатни с вашите финанси през този ден.

Водолей

Интернет е превъзходен, съвременен метод за любовна връзка, само че той не може да размени общуването с действителността. Опитайте се да намалите потреблението на компютъра си и вместо това се присъединете към естественият житейски темп. Днес може да почувствате нужда да се разсеете от проблемите в работата си. Също по този начин ще изпитате неодобрение от неналичието на повече доверие от страна на вашите сътрудници или шефове. Днес се обрисува да имате шанс за ненадейно изненадващи бизнес оферти. Също по този начин ви чакат сполучливи вложения, мощни продажби и опция за положителни покупки.

Риби

Докато оценявате персоналната си независимост, може ще се наложи да отделите време през този ден, с цел да помислите какъв брой доста значи една връзка за вас. Вероятно ще се почувствате като че ли сте изправени пред купища от видимо невъзможни задания. Погледнете обстановката от друга гледна, може би тогава ще намерите нужните решения. Днес не очаквайте нещо по-ново и свежо във финансово отношение, с изключение на нормалното такова. Възможни са някои проблясъци в паричния поток, само че те надали ще бъдат приемливи.

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР