ОВЕННеочаквано за вас и в дни на принудителен застой в

...
ОВЕННеочаквано за вас и в дни на принудителен застой в
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Водолеите в отлична форма, Рибите в сблъсъци с ръководството

ОВЕН

Неочаквано за вас и в дни на насилствен застой в деловите връзки ви радват положителни    промени в материално отношение. Имате късмет да спечелите уважението на сътрудниците си и да получите поддръжката им. Отстоявайте възгледите си и бъдете безкомпромисни. Бъдете внимателни към новите си познати. Опитът на по-знаещите ви е от изгода. Късметът не е напълно на ваша страна, скъпи дами. В персоналният ви живот измененията зависят единствено от вашите стремежи и дейни дейности. Не наранявайте околните си. И в този ден може да пренебрегнете половите мигове единствено в случай че сте преуморени.

ТЕЛЕЦ

Във вас бушува недоволството от всичко, което постигате на работното място, макар че не е малко. Не пренасяйте неприятното въодушевление в дома си. Предложат ли ви задгранична командировка в идващите дни, приемете я на драго сърце. Подпишете квалифицираните финансови контракти, с цел да пътувате без терзания. Освободете се от песимистичните мисли, които ви преследват от сутринта. Не ги пренасяйте в дома си, с цел да не съсипете връзките си с вашите близки. Ако не сте позволили препирня поради нещо, казано от вас несъзнателно, не пропускайте половите удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Не работете с финансови документи. Възможни са професионални загуби поради припряност. Ще навредят на кариерата ви. При заетите в областта на банковото дело е наложителна задълбочена инспекция на всичко, което им следва да разписват. Следобед не са изключени недоразумения с хората от обкръжението ви. Вечерта сте изтощени и напрегнати. Не бъдете иронични и заядливи с околните си. Не сте подготвени да се отдадете на полови удоволствия. Предпазвайте се от утежняване на здравословното положение, контузии и проблеми, подбудени от напрежението денем.

РАК

Изкушението да спорите с началниците си е във ваша щета. Липсата на самочувствие ви пречи да сте тактични и да работите отговорно. Готови сте да загърбите служебните си отговорности. Дългоочаквана новина е знак, че сте постигнали поставената цел. Не подценявайте опциите си за настоятелен диалози с чужбина. Постарайте се да не предизвиквате гнева на околните си, поради прояви на раздразнителност от ваша страна, единствено тъй като сте се ядосвали отвън дома си. Не си внушавайте, че вашия съкровен сътрудник има нова връзка и ще ви лиши от полови удоволствия.

ЛЪВ

Независимо от скорошните финансови приходи не предприемайте вложения и инициативи. Завършете започнатото и не харчете приходите си. Докажете на сътрудниците си, че сте виновни и не очаквате различен да свърши вашата работа. Пътуване ще ви се отрази добре и ще ви донесе триумф. В персоналните ви връзки ще настъпи рецесия. По-добре откажете вечерята с ваши сътрудници, само че съхранете мира в фамилията си. Ревността на колегата ви може да докара до отвод да се отдадете на полови удоволствия, в случай че сте развалили връзките си поради вашите недомислени дейности.

ДЕВА

Начинанията ви са обречени на крах. Трудностите блокират работата ви и ви изнервят. Избегнете финансовите загуби, подбудени от липса на проницателност. Решите ли да сменяте работата си, обмислете дейностите си деликатно.    Пред вас се разкриват нови печеливши вероятности, за които може да съжалявате, в случай че ги пропилеете. Разкажете на вашите близки по какъв начин е минал деня ви. Няма да навредите на персоналните си връзки, в случай че споделите мнението си за разноските, които се обрисуват, да ги откажете от материалните облаги, които могат да измъкнат от вас. Не се отхвърляйте от сантименталните мигове и полови удоволствия, даже и в случай че се чувствате изтощени.

ВЕЗНИ

Върнете възприятието си за отговорност, което сте скрили някъде поради подозрението че ви пречи, само че то е от голяма важност за вас. Умението ви да прогнозирате, в случай че се концентрирате в съответен план е гаранция за триумф. Ще завишите престижа си. Бъдете деликатни при работа с документи. Очаквайте доходи. Планирайте идната седмица и степенувайте по значимост дилемите си. Ваши родственици се стремят да ви потвърдят, че сте основали семейство с несъответствуващ сътрудник и в този момент е време да се разделите. Ново запознанство или среща със остарели познати,  ще остави у вас загатна за разочарования и ще обтегне връзките с интимния ви сътрудник.

СКОРПИОН

Отново ви следва сполучлив ден в делово отношение. Без особени старания ще планирате преференциални планове, само че не поставяйте началото през днешния ден. Очаквайте финансови приходи. Не позволявайте на вашата подозрителност да усложни деня ви. Разчитайте на положителния звук както с сътрудниците, по този начин и с подчинените си. Стабилизирайте постигнатото в персоналните връзки и съхранете брака си, даже и в случай че преживявате следващата рецесия. Не си коства да се развеждате. Не се колебайте да се съгласите на брак, в случай че не сте фамилни и сте сигурни в възприятията си, а по-късно се отдайте на полови наслаждения.

СТРЕЛЕЦ

Въпреки компликациите проведете деловите си срещи и диалози. Не взимайте прибързани решения. Направете крачката към инициативи след детайлно обсъждане на концепциите си. Не се доверявайте на инцидентни хора във връзка с пари. Радвате се на триумф при неотложни договаряния, които като че ли ви тормозиха без причина. Не допускайте интервенция в персоналния ви живот на ваши родственици  живота ви. Сексуалните ви връзки страдат поради нараненото ви его и неспособност да прецените дали сте постъпили вярно, като сте отрязали роднините си.

КОЗИРОГ

Заемете със дилемите, които в последно време пренебрегвахте във ваша щета и поради вашата леност. Подгответе се за съществени служебни промени. Разговорите с сътрудниците, управлението и околните ви са затруднени. Резултатите от работата ви не оправдават положените старания.    Избягвайте запознанствата, с цел да не се разочаровате. Изясняването на вашите усеща ще ви помогне да не допуснете прибързана раздялата с обичаните си или пък трайното им отдалечаване. От вашето решение зависят половите ви връзки в бъдеще и дали ще се разделите дефинитивно с интимната си половинка.

ВОДОЛЕЙ

Днес сте в отлична форма и подготвени за работа, само че изчакайте и поставете новото начало без припряност в този ден. Стабилизирайте деловите си връзки и бъдете внимателни, в случай че имате познанства. Очаквайте възстановяване на финансовото си състояние. Работата ви спори. Дочакайте по-добри времена за инициативи. На несемейните дами им следва среща, която може да се окаже с мечтания сътрудник. Въпреки това бракът, в случай че се стигне до там с днешното запознанство, ще е по-скоро по сметка. Ако сте фамилни, вечерта ви поучавам да останете с околните си и да се отдадете на секс и романтика.

РИБИ

Очаквайте съществени конфликти с управлението поради вашето опълчване на направени оферти. На работното място са наложителни самообладание и умереност в държанието. Неблагоприятното разположение на звездите може да се трансформира в непредвидена причина за съществени професионални неприятности. Вечерта отидете на ресторант. Ще се освободите от напрежението, а и ще зарадвате околните си с тази смяна след напрегнатия ден. След като се приберете или след сантименталната вечеря, в случай че останете вкъщи, се отдайте на интимни диалози и на полови удоволствия.

 

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР