ОвенНе вземайте решение, без първо да се консултирате с партньора

...
ОвенНе вземайте решение, без първо да се консултирате с партньора
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 30 ноември: Овни, слушайте какво казва партньорът ви!

Овен

Не вземайте решение, без първо да се консултирате с колегата си. Въпреки че доста хора ще споделят мненията си по отношение на персоналния ви проблем, обърнете повече внимание на това, което споделя сътрудникът ви. Работата може да бъде много изтощителна през днешния ден, в случай че не си вършиме къси почивки през няколко часа. Това ще ускори вашата успеваемост и коефициентът ви на потребно деяние. Опитайте се да намерите салдото сред работа и отмора. Звездите поучават да бъдете сдържани във връзка с харченията през днешния ден. Най-вероятно е да не купите нищо належащо, а по-скоро единствено ще си дадете парите на вятъра.

 Телец

За самотните представители на тази зодия, денят не е подобаващ миг да влезете в персонален ангажимент с някой, който харесвате. Отложете всевъзможни проекти за ухажване или сантиментални оферти. Може би, ще загубите убеденост, когато мислите, че не сте подкрепени и изоставени на работното място. Лошите работни връзки могат да имат негативно влияние върху живота ви. Това несъмнено ще затрудни работния ви развой през днешния ден. Не се обрисува този ден да бъде сполучлив за множеството от вас в бранш финанси. По опция, се пробвайте да не мислите за бързи пари, покупки и вложения. В противоположен случай, евентуално ще претърпите загуби.

 Близнаци

Ще имате страхотна опция за романтика, посочена във вашата звездна карта през днешния ден. Партньорът ви ще има приятна изненада за вас. Много евентуално е да срещнете някой, който споделя вашите ползи и пристрастености. През този ден Меркурий ще има доста въздействие върху кариерата ви. Ефектът от планетарните транзити  значително ще остане позитивен за вас през целия работен ден. Планетарните позиции през този ден наподобяват удобни за увеличение на облагите. Движението на планетите ще даде подтик нагоре към вашите финанси. Все отново внимавайте за финансовите си дейности като цяло.

 Рак

Денят ще бъде клатещ за връзката ви и непрекъснатата връзка е най-хубавият метод за изглаждане на зародилите недоразумения. Може да сте малко разсеяни и несъвместими с дейностите си и сътрудникът ви мъчно ще се опита да разбере какво тъкмо желаете. Днес се пробвайте да получите повече информация, с цел да подобрите метода си на работа. Придържайте се към осведомителният поток, по отношение на работните задания на компанията. Денят ще бъде добър във финансово отношение, тъй като ще ви даде автентичност и изпробване за вашият разцвет. Навярно мнозина от вас ще могат да му провиснал края с великодушни покупки.

 Лъв

Вашият сътрудник може да предложи ненадейно решение на вашите персонални проблеми. Дългогодишен другар ще стартира да ви вижда по друг - сантиментален метод, само че ще чака вие да извършите първия ход. Може би ще се наложи да вземете някакви решения в придвижване, зародили от ненадейни обстановки. С повече оптимизъм и свежи решения, несъмнено ще постигнете триумфи в работата си през днешния ден. Действайте самоуверено във финансовата сфера, без да се притеснявате от  ретроградното въздействие на планетите. Разпределението на планетите ще отвори още повече благоприятни условия за облага.

 Дева

Ще преживеете чудноват „ интервал на прояснение “, това ще подправи вашия любовен живот. Изненадващо, вашият сътрудник елементарно ще се съгласява с вас. Самотните могат да опитват по нов метод, с цел да намерят своя съвършен сътрудник. През този ден може да се зарадвате на триумф в работата си или ще получите забавно предложение. Възможно е да получите премия или в допълнение заплащане. Препоръчително е да се въздържате от приключването на разнообразни финансови покупко-продажби, с цел да избегнете неприятни по-нататъшни затруднения.

 Везни

Днес ще бъде отлично време за игра, в случай че сте необвързани. Ако обаче имате сериозен ангажимент, не забравяйте да обърнете повече внимание на колегата си. Ревността ще се окаже проблем, който ще бъде сложен за разрешаване. Вероятно, от вас ще се изискват по-големи взаимни отстъпки в името на кариерата ви. Бъдете подготвени да се лишите от свободното си време в името на професионалните ви изяви. Този ден може да докара до малко комплицирана композиция и това също може да повлияе на финансовото ви положение до известна степен. Вероятно може да е доста значим за вашето финансово обмисляне. Възможно е тази дата ще докара до обилни финансови покупко-продажби.

 Скорпион

Ще има доста пристрастеност, само че в това време ще имате разгорещени фамилни разногласия понякога. Всичко ще се изглади до края на денят. Ако сте самотни, не се впускайте под никаква форма на сантиментална ангажираност. В работен проект до края на този ден, проектите ви ще наподобяват значими за вас. Навярно ще ви бъде поверена някаква значима задача по време на работа. Краят на този ден ще се окаже значим за вашия професионален прогрес. Ще получите добър късмет да сключите огромна договорка през днешния ден. Избягвайте да вземате каквито и да било значими решения преждевременно, изключително по отношение на основаването на търговски съюзи или бизнес партньорства.

 Стрелец

Изненадите ще бъдат единствено във ваша през днешния ден. Насладете се на любовния си живот, като непрестанно изненадвате колегата си. Бъдете великодушни и се подгответе за дарове. Ако сте неангажирани, през днешния ден е най-подходящият миг да признаете, че сте привлечени от избрана личност. Напредъкът в кариерата е обезпечен за вас през днешния ден. Ще би трябвало да останете добре фокусирани върху разпределението на работните задания. Трябва да опитате всичко допустимо, с цел да постигнете усъвършенствана продуктивност. Като цяло този ден ще бъде позитивен по финансовите въпроси. В началото на този ден обаче въздействието на планетите може да докара до провокации на финансовия „ фронт “, само че последователно паричният поток ще се усили и натискът ще намалее.

 Козирог

Бракът или връзката ви ще преминат през комплицирана фаза. Денят ще стартира с преливащи позитивни сили, само че нещата ще се извърнат през втората част. Може да имате дребни разногласия с колегата си, които могат да доведат до съществени различия. Планетите ще доведат до удобно време за вас в кариерата през днешния ден. Графиката на вашата кариера ще се повишава последователно. В началото на деня обаче ще бъдете някак несигурни в своите решения и качества. Дилемата и спорът на ползи евентуално ще ви отвлекат в разнообразни направления. Бизнесмените би трябвало да заобикалят прекомерно амбициозната агресия. Въпреки всичко хората в бизнеса също могат да получат опция да сключат преференциална договорка.

 Водолей

Партньорът може да възпламени въображението ви през днешния ден. Ако не сте фамилни, помислете за сериозен ангажимент. Времето за игра завърши и най-добре е да ковете желязото, до момента в който е още горещо. Има огромни шансове да получите предложение за работа надалеч от родината. Поддържайте празнината сред всеки два плана, тъй като незнайният боязън и натоварването могат да ви накарат да се стресирате през този ден. Бизнесът плановете ще се забавят заради преноса на Сатурн и Слънцето. Възможно е да имате непланирани разноски в бизнеса. Не е удобно време да инвестирате огромна сума в нов план.

 Риби

Днес ще излъчвате доста позитивна сила и това ще рефлектира върху любовния ви живот. Ще бъдете извънредно буйни с колегата си. Усилията ви да доставите наслаждение на половинката си ще се окажат по-добри, в сравнение с сте очаквали. Има огромни благоприятни условия да измененията актуалната си работа. Планетарните придвижвания предсказват, че ще получите помощ от ваш висшестоящ прочут в кариерата си. Това ще ви помогне да вземете вярното решение в кариерен аспект. Като цяло този ден ще бъде добър във връзка с финансовите облаги. Ще постигнете положителни финансови облаги от направени покупко-продажби. Освен това ще спестите малко пари макар разноските.

 *Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР