ОВЕННе се ядосвайте, а приемете предизвикателството, ако денят ви е

...
ОВЕННе се ядосвайте, а приемете предизвикателството, ако денят ви е
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Водолеите се срещат с влиятелен познат, Рибите да не отказват запознанства

ОВЕН

Не се ядосвайте, а приемете предизвикването, в случай че денят ви е сложен и докажете, че можете да се справите с всичко, разчитайки  предвидливостта ви. Проблемите на работното място са краткотрайни и ще ги разрешите бързо. Очаквайте материални триумфи. Обърнете внимание на хората от новото си делово обграждане и открийте в тях потребни за вас позитивни качества. С обичаните си хора бъдете въздържани в изложение на страстите, благи дами, даже и в случай че са ви ядосали по този начин, че сте си поплакали на воля. Не изневерявайте!  Ще си спестите скандал и отводът им от полови удоволствия.

ТЕЛЕЦ

На работното място сте спокойни, само че прекомерната самонадеяност ви вреди, тъй като пропускате да отбелязвате грешките на вашите сътрудници, които по-късно постоянно се постанова вие да поправяте. Задълбочете се в отговорностите си, с цел да не допускате и вие неточности. Начинанията ви би трябвало да са обвързани с потребни настоятелен запознанства. Предпазвайте се от проблеми в фамилията и не давайте огромни суми за ненужни покупки или за облекчаване на женските ви прищявки. Вечерта се постарайте да изгладите острите ръбчета и се отдайте на полови наслаждения.

БЛИЗНАЦИ

Всичко стартирано ви носи проблеми в този ден, ето за какво ви поучавам да забравите за начинанията. Прибързаността е във ваша щета, макар желанието ви да се справите по-бързо със забавянето, наложено от компликациите. Рутината ще ви помогне да се справите със дилемите си. Не я подценявайте. Следобед сте в положение да избегнете на разправиите с околните си, като премълчавате, в случай че сте отговорни и ви подлагат на критика. Вечерта бягате от интимни мигове, поради обидата, която ви е мъчно да преглътнете, само че е по-добре да сте компромисни и да не лишите от полови удоволствия.

РАК

Днес сте подложени на изкушения за промени и пътувания. Поднасят ви примамливи оферти за инициативи. Не отлагайте дълго отговора си. Ще вложите огромна част от силите си в създаване на нов креативен план. Дори и да се сблъскате с компликации, те са елементарно преодолими. Вечерта си останете вкъщи и си почивайте след напрегнатия и изпълнен с нервно напрежение ден в компанията на фамилията и на обичания си. Подгответе сантиментална вечеря. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с положително въодушевление.

ЛЪВ

Можете да наберете средства за благотворителна идея в този ден. Не избързвайте на работното си място. Не са изключени неточности поради прекомерната ви самонадеяност. Проведете плануваните диалози. Всички инициативи ще бъдат сполучливи, в случай че повярвате в силите си и не се разпилявате. Бъдете подготвени на взаимни отстъпки при разискването на фамилни проблеми, с цел да избегнете разправията с вашите родители, които така и така не утвърждават брака ви, а през днешния ден за следващ път вършат опити да го съсипят. Вечерта си легнете рано и пропуснете половите удоволствия, в случай че не сте във форма. Партньорът ви ще прояви схващане.

ДЕВА

Анализирайте думите на новите си настоятелен познати, с цел да не изживеете следващото, само че не последно отчаяние, което ви спохожда. Промени ще усложнят връзките ви на работното място, тъй като не сте подготвени за тях. Не предлагам да пътувате. Очаквайте информация за бъдещи материални триумфи. В персоналните връзки сте задължени да сте умерени и виновни към вашите близки, към брачна половинка и децата си, а в случай че не сте фамилни – към обичания си. Овладейте страстта и избегнете скандал, който може да ви лиши от полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Сутринта се заемете съществено със дилемите, които ви оказват помощ да приведете в осъществяване професионалните си проекти. Срещите и договарянията ви са сполучливи, а също и деловите пътуванията. Материалните ви триумфи са сигурни, с помощта на новите ви настоятелен сътрудници и на хората, които ви поддържат. През деня разправията с вашите околните е подбудена от разграничение в мненията ви, само че сте в положение да я избегнете, като методите доброжелателно. Настроението ви не е положително и вечерта може да се лишите от половите удоволствия.

СКОРПИОН

Бъдете изключително деликатни при работа с документи и не слагайте подписа си през днешния ден, тъй като може да се окажете подведени, в случай че заставате против условията на Съдбата. Пазете от измами и самозаблуда в професионално отношение. Не проявявайте непотребна наивност, в случай че ви убеждават да се включите в благотворителна акция. Не сте подготвени на компромис в връзките с брачната си половинка. Назрява решението за бракоразвод, в случай че неразбирателството продължи и през днешния ден. Не допускайте половите удоволствия да ви омаят, тъй като сдобряването е моментно и по-късно ще страдате още повече.

СТРЕЛЕЦ

Очаква ви спокоен и съразмерен ден, стига да не прекалите с условията си. Пътуване, което ще се наложи да осъществите следобяд ще бъде с напрежение и обвързвано с неприятни диалози, които сте длъжни да проведете, в случай че сте неразумни. Трудностите са подбудени от странични фактори, неизбежни и непредвидими, по тази причина не си заслужава да се ядосвате. Разчитайте на интуицията си в персоналния живот, за живеете в естетика с брачния си сътрудник. Вие сте дистанцираните и не желаете да измененията държанието си. Сексуалните удоволствия са мечтани от вас, само че се инатите и не поднасяте извиненията си.

КОЗИРОГ

Резултатите ви на работното място са отлични. В този ден ви чакат позитивни промени в материално отношение, само че може да претърпите и разочарования. Всички настоятелен срещи са сполучливи. Засилва се интуицията ви. Осъществете замислите си. Успехът е с вас, в случай че сте свързани с креативна специалност.    Възползвайте се от опцията да срещнете поддръжка на концепциите си.  Не позволявайте странични фактори да усложнят връзките с околните ви, скъпи дами, поради склонността ви бързо да се обиждате и да потъвате в безмълвие. Сексуалните ви връзки зависят от вашето въодушевление, само че е най-добре да не ги пропускате.

ВОДОЛЕЙ

Сутринта се срещнете с авторитетен прочут. Очаквайте недоразумения и различия, само че в случай че не се поддадете на страстта и премълчите ще отминат без последици и ще се справите ослепително. Не си разваляйте настроението. При разискване на професионални проблеми не спорете и не се заяждайте. Деловите срещи са затруднени. Близките ви са очаровани от вашето внимание, сътрудникът ви подарява сантиментални мигове. Интимният ви живот е зареден с деен секс. Ограничете контактите си, отменете срещите си и поканите за посещение, с цел да си почивате.

РИБИ

Осъществете плануваните настоятелен срещи и не отхвърляйте запознанствата. На работното място сте дейни и уверени. Радвате се на мечтаните триумфи в начинанията, чието начало поставяте през днешния ден. От настоятелен, връзките ви може да се трансфорат в интимни. Няма да ви липсват приятни вести и забавни преживявания. Не си мислете, че проблемите в фамилията ви, свързани с ваши действия, които са наранили околните ви, ще отминат без диря. Вашето отношение към обичания ви е причина за невероятните полови преживявания или пък за тяхната липса.

 

rud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР