ОВЕННе се преуморявайте заради желанието си да се захванете със

...
ОВЕННе се преуморявайте заради желанието си да се захванете със
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Овните да не се преуморяват със задачи на колеги, Телците да не обгрижват само близките си

ОВЕН

Не се преуморявайте поради желанието си да се захванете със задания на ваши сътрудници. Не сте задоволително способени. Ще предизвикате насмешки, които ще ви обиден. По-добре се откажете да раздавате помощта си. Завършете рутинните си задания и не проявявайте ината си, единствено тъй като сте решили да не се предавате. Вече сте подготвени да се радвате на сантиментална среща, която очаквате от дълго време с огромно неспокойствие и през днешния ден е пристигнал момента да се случи. Не се вживявайте в своята половост, не се хвалете за предходните си триумфи и връзки, с цел да не се неуспехите при първата среща.

ТЕЛЕЦ

Днес сте изпълнени с проекти, хрумвания и нови очаквания. Обмислете нови благоприятни условия за професионална изява. Успехите ви ще станат причина за усложняване на връзките с хората от професионалното ви обграждане. Погрижете се за личните си потребности, не забравяйте, че сте живи хора с ваши стремежи, болки и фантазии и не обгрижвайте единствено околните си. Радвате се на споделени усеща и не би трябвало да се притеснявате за персоналните си връзки, само че това не е причина да се отдавате единствено на професионалните си фантазии. Интимният ви живот е съразмерен, а сексът ще ви зареди с нови сили.

БЛИЗНАЦИ

От сутринта се заемете с най-трудните си задания. Отхвърлете ги като деянията творчество в работата си и не разчитате на рутината, която не постоянно ви носи триумф. Ще си гарантирате финансова непоклатимост. Неочаквани промени ще обхванат част от деня ви. Пътуванията са потребни, в случай че сте деликатни зад кормилото.  Нормализирайте връзките си вкъщи и ще се убедите, че спокойствието прави щастливи и вас и интимния ви сътрудник. Сексът ще ви се отрази добре, в случай че сте се напрегнали на работното място. Изживейте на драго сърце интимните мигове.

РАК

Не допускайте нови неточности в общуването с вашите сътрудници. Приемете рецензията с разсъдъка си и обсъдете претенциите им към вашата работа и повода, заради която ги чувате. Деловите диалози са сполучливи. Ако имате опция ги проведете в ранния следобяд. С триумф ще разрешите досадни фамилни проблеми. Не се опитвайте да наставлявате околните си. Вечерта ви е подготвила изненадващо запознанство. За несемейните то може да приключи с пламнали усеща и полови удоволствия.

ЛЪВ

На работното ви място се редуват триумфи с неуспехи, поради невъзможността да сте непрекъснати в условията си. Много от вас ще изпитат предпочитание да творят, само че не би трябвало да се отклонявате от директните си служебни отговорности и да вредите на престижа си. Върнете взетите заеми от ваши другари. Проблемите следобяд са свързани със фамилията и децата. Разправията с колегата ви сигурно ще прерасне в скандал, в случай че кажете, че няма по какъв начин да се приберете рано вкъщи. Не разчитайте на полови удоволствия, в случай че не сте изяснили връзките си.

ДЕВА

Време е да постигнете компромис обвързван с опълчването ви на проектите на вашите сътрудници за възстановяване на работата. Завършете започнатите задания, с цел да избегнете рецензията на началниците си. Кратко пътешестване ще ви извърши с вяра, че новите ви проекти са осъществими. Ако сте се влюбили, само че обектът на възприятията ви е ангажиран, рискувате да се сблъскате с неучтивост или измами. Изневярата и инатливия блян към полови удоволствия, макар забележимата опасност от конкуренцията, ще ви навредят.

ВЕЗНИ

Обмислете добре дейностите. Бъдете решителни в постъпките, с цел да имате триумф. Въпреки компликациите имате опция да реализирате всичките си проекти и хрумвания от миналата седмица. Партньорските връзки с представителите на противоположния пол ще ви дарят благополучие. За разлика от професионалните, фамилните ви връзки са в рецесия още от сутринта, скъпи дами. Ядосали сте колегата си още със ставането. Вечерта нервността ви може да се трансформира в причина за липса на полови удоволствия.

СКОРПИОН

Неочаквани действия на ваши сътрудници са причина за усложняване на връзките ви още от сутринта. По-добре премълчавайте и не показвайте неприятния си темперамент, раздавайки правораздаване на ляво и на дясно. Очаквайте финансови приходи, макар нуждата от премахване на служебни пропуски и неточности. Звездите не ви поучават да разрешавате персонални проблеми, по тази причина по-добре забравите за желанието си в този ден. Не прекалявайте с настояванията си за полови удоволствия, в случай че обичаните ви хора нямат предпочитание за тях.

СТРЕЛЕЦ

Пътувайте, в случай че няма да навредите на професионалните си проекти. Постарайте се без отсрочване да приключите със започнатите незабавни задания. Не допускайте финансови загуби. Всички ваши грижи са подбудени от неналичието на предпочитание за дейна работа. След работа направете плануваните покупки за дома. Близките ви още веднъж са разочаровани от вашето неявяване и назрява следващата препирня. Намерете време за тях и поговорете с децата си. Липсва схващане у интимните ви половинки. Трудно могат да ви простят заетостта ви, която ви лишава от тяхното наличие. Не се надявайте на полови наслаждения.

КОЗИРОГ 

Неприятели се стремят да ви показват в неподходяща светлина. Работата ви спори. Пътуване ще ви се отрази добре и скоро ще ви донесе отлични финансови приходи. Не споделяйте с вашите сътрудници желанията си да осъществите делова среща, с цел да не ви изпреварят и провалят, само че дано бъде къса. Личните ви връзки са застрашени от разпад, освен това по ваша виновност. Не сте сигурни в възприятията си. Не ги ли изясните, по-добре се разделете и не си създавате премеждия. Не се домогвайте до полови наслаждения с хора, които не ви харесват, с цел да си спестите душевните премеждия.

ВОДОЛЕЙ

Не допускайте да ви изненадат с пропуски на работното място, които не са споделили с вас. Грозят ви съществени финансови проблеми, в случай че не сте в положение да отстраните бързо повода. Не разчитайте на помощ. Не забравяйте, че безотговорното отношение на сътрудниците ви няма по какъв начин да се промени. Не се надявайте на взаимни отстъпки с брачната и интимна половинка, изключително в случай че играете двойна игра. Сексуалните ви връзки са повода да се разпилявате на два фронта, само че в един миг мъчно ще издържите.

РИБИ

Ако сте решили да пътувате ще се изнервите до прекаленост. Следобед избягвайте общуването с досадници, които ви губят времето. Заедно с вашите сътрудници ще постигнете по-големи триумфи. Напрегнати сте поради виновните и незабавни задания, които би трябвало да завършите. Приходите ви са навременни и впечатляващи. Вечерта очаквайте подиуми на ревнивост, които не са свързани с невярност от ваша страна. Причината е във вашата претовареност, а ви ревнуват от работата ви, за която съгласно тях сте женени. Не се изкушавайте да обяснявате на колегата си какъв брой сте изморени, тъй като ще навредите на половите си връзки.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР