ОвенНе обичате да разпитвате твърде много партньора си за лични

...
ОвенНе обичате да разпитвате твърде много партньора си за лични
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 18 юли: Деви, контролирайте разходите си!

Овен
Не обичате да разпитвате прекалено много колегата си за персонални неща, само че астралната настройка през днешния ден може да ви накара да сте по-мнителни, в случай че забележите пукнати във връзката ви. Не прикривайте проблемите. Днес, ще работите доста бързо и ще преминете настойчиво през всички задължения, само че се замислете дали имате ясна и съответна цел. Не действайте на направления, а се насочете към съответно нещо. Има възможност да сте настроени песимистично по отношение на финансите през този ден. Опитайте да си вдъхнете доверие и ще се убедите, че сте на прав път във финансово отношение.
Телец

Вниманието ви през днешния ден най-вероятно ще бъде ориентирано към даден проблем, който ви тревожи. Вместо да се преструвате, че всичко в любовния ви живот е наред, по-добре поговорете намерено с колегата ви. Информирайте го за всичко, което ви нервира и отблъсква. Излизате от една сложна за вас фаза в кариерата, тъй че позволете на новите неща да станат част от ежедневните ви задължения. Научете се да работите с нови машини, стратегии и механически средства, защото работата ви ще го изисква. Денят е удобен за дълготрайни контракти. За да приведете финансовите си проекти и планове в някакъв ред за постигането на добър оборот, би трябвало да деянията по-голямо внимание и старание.

Близнаци

Днес, ще ви стане ясно, че да се построи една сериозна и здрава връзка, ще е нужно много време, до момента в който опознаете колегата си и до последната детайлност. Говорете намерено за това, което чувствате без никакви терзания. Ще имате опцията да упражните огромна власт измежду колектива, в който работите, само че би трябвало да сте доста обективни. Коригирайте някои позволени неточности, без да повишавате звук и да се карате с другите.  Независимо дали купувате или продавате, цената ще е удовлетворяваща за вас. Възползвайте се от удобното разположение на планетите и направете тази инвестиция или продажба още през днешния ден.

Рак

Днешната планетарна настройка може да ви направи по-интровертни и самокритични. Вероятно, ще се притеснявате прекалено много за актуалната си връзка, без основателна причина. Ако върнете лентата обратно, ще разберете, че се ядосвате за незначителни неща. Още от сутринта се възползвайте от опцията да дадете препоръките си за това кое е добре и кое – не за компанията, в която работите. Колегите ви ще одобряват препоръките ви, тъй че самоуверено изложете всичко, което имате да кажете. Изглежда ще си мислите, че преминавате през сложен интервал. Вероятно, ще желаете да извършите някои доста мечтани покупки, само че ще разполагате с стеснен бюджет.

Лъв

Вероятно, през днешния ден прекалено много ще фантазирате за сантиментални пътувания и приказна връзка. Истината е, че в случай че не се заемете с съответни дейности, фантазиите ви няма да се трансфорат в действителност. Всичко е във вашите ръце. Днес, може да се чувствате много неспокойни, защото вървите по тъничък лед и сте застрашени от допускане на доста неточности. Успокойте душeвността си, с цел да може да си изпълнявате отговорностите си. В края на деня, нещата ще са доста по-добре и работата ви ще потръгне. Възможно е да си извършите подробни проекти за възстановяване на бизнеса ви или за стартирането на нов финансов план. Това сигурно ще докара до положителни резултати, само че все пак останете по-земни.

Дева

За тези от вас, които са самотни, денят ще е подобаващ за образуване на първа среща. Ще извършите положително усещане на събеседника си и сигурно ще има последващи срещи, за ви опознае по-добре. Още от сутринта ще сте доста търсени от сътрудници, които знаят, че могат да разчитат на вас. Обикновено на никой не отказвате помощ и подпомагане, само че помислете и за себе си. Ако нямате общ бизнес с някой, който желае помощ от вас, то по-добре не си губете времето. Ще имате предпочитание да се втурнете да разрешавате всички финансови въпроси. Меркурий обаче е на друго мнение, парите безусловно ще се изплъзват като вода през пръстите ви и няма да може да контролирате разноските си.

Везни

Днес, може да се състои същинска борба сред разсъдъкът ви и гласът на сърцето ви. Разумът ви ще ви направлява да вървите по избран път и да следвате проектите си, само че в последна сметка гласът на сърцето ви ще надделее. Ако сутринта се движите по инерция на работното ви място, то следобяд към този момент ще може да летите и най-сетне да постигнете това, което от дълго време желаете. Очаква ви един потребен ден. Основните ви разноски през днешния ден ще са занимания и превозване на приятни моменти със фамилията ви. Направете щастливи хората, които обичате без значение от цената на вечерята ви или на дадена играчка за детето ви.

Скорпион

Ако през днешния ден прекалено много се обяснявате и давате директиви на колегата си, евентуално няма да бъде чути. Това единствено би подразнило колегата ви и би го предиздвикало да се отдалечи от вас. Съвместните ви проекти може да пропаднат. Налага се да сте много дисциплинирани и проведени, с цел да се справите с всичките си планове. Не се отклонявайте от графика си и следвайте прецизно проекта си за деня. Колкото по-стриктни сте, толкоз повече неща ще съумеете да свършите. Може би, всички шансове за разцвет ще долетят във финансовата ви сфера. Планетите са подредени във ваша изгода и ще възнаградят вашата финансова тактика и твърдоглав труд.

Стрелец

Романтиката през днешния ден ще се крие главно в думите, които употребявате към колегата ви, с изключение на в възприятията, които изпитвате. Бъдете съпричастни към ползите на половинката си и нещата, които го вълнуват и несъмнено ще го впечатлите. Простете и забравете за неприятните подиуми с сътрудниците ви. Дръжте се като дете – нехайно и радостно. Усмихвахте се повече като заобикаляте проблемите и конфликтните точки. Едва ли, ще изпитате терзания във финансово отношение. Нещо повече, има възможност за спомагателни парични източници, които ще стабилизират финансовия ви статус.

Козирог

Вероятно, през днешния ден ще имате какво да кажете по отношение на обещано събитие или постъпка на колегата ви, само че може би няма да се чувствате подготвени да говорите за това. Ако връзката ви минава през сложен интервал, тогава най-вероятно ще се оттеглите на безшумно място и ще чакате половинката ви да ви потърси. Вероятно, през днешния ден ще се чувствате много некомфортно - като в капан. Може би, ще ви накарат да вършите неща, които не са ви изключително приятни, само че няма да има метод да откажете. Трудно ще удовлетворите желанията на всички членове на фамилията ви, защото не разполагате с неизчерпаеми финансови запаси. 

Водолей

Днешното въздействие на планетарните сили може да ви накара да се усъмните в възприятията си към колегата ви, защото разсъдъкът ще надвива и ще сте фокусирани повече над материалните неща. Трудно е да се справите с този спор сред мозъка и сърцето, тъй че си начертайте проект за деяние. Твърде доста новости ще има при вас в работата ви и това може да забави доста скоростта, с която работите. Не се тормозете от забавеното движение, въпреки всичко ще ви би трябвало време да научите и приложите всичко ново. Непредвидените разноски, евентуално ще свият много бюджета ви и ще би трябвало да забравите за безгрижното и безсистемно харчене. Ако имате заем, високите вноски ще ви се отразят много, само че ще ви създадат по-дисциплинирани по отношение на финансите.

Риби

Вечерта ви може да не върви напълно по проект, само че никога няма да е скучна. Интелектуалните ви желания ще ви отведат към буйно разискване на някои въпроси. Ако и двамата имате идентични идеали и убеждения, всичко ще си пристигна на мястото. Вероятно, през днешния ден ще се наложи да поемете някои опасности на работното ви място, с цел да просперирате и да вървите напред. Не се примирявайте с събитията и търсете нови хрумвания, който може да интегрирате в работата си. Днес, ще имате ентусиазъм за извършване на покупки и евентуално ще поискате да обновите визията си с нещо ново. Не бъдете консервативни и заложете на нещо по-различно, ексцентрично и разчупено.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР